Modelism - RHC Forum: Masinuta electrica, "telecomandata", pt copii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Masinuta electrica, "telecomandata", pt copii Cum se modifica pentru mai mult confort si siguranta?

#1 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 701
  • Inregistrat: 14-July 06

Postat 18 August 2010 - 01:47 PM

Va salut.
Va trebui sa cumpar urmatoarea masinuta: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-881...cu-telecomanda/
Daca cineva are acest model sau unul asemanator, poate stie daca se pot schimba rotile, cu unele de bicicleta (cu camera) si daca se poate adapta o alta radiocomanda decat cea cu care vine "din fabrica"? (nu as vrea sa se joace altcineva cu masinuta in timp ce pustiul meu este la volan)
Oare, partea electronica si electrica, seamana cat de cat cu cea de la automodelele noastre? (Nu prea inteleg cum se anuleaza comenzile "manuale" atunci cand taticu` trebuie sa se joace cu radiocomanda si nici nu stiu vreun servomecanism atat de puternic incat sa miste rotile alea... sau e vre-un alt mecanism?)...

Daca sunt posibile, ma ajuta cineva sa fac modificarile de mai sus? Eu nu am loc si cred ca nici sculele necesare.

Multumesc,
Ion Ristea
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro