Jurnal de zbor Tulcea Jurnal de zbor Tulcea
Postat 31 July 2016 - 12:37 PM
Ieri mă întrebam de ce nu iese nimeni la zbor... pe seară mi-am adus aminte de BIAS... târziu după ce am văzut postările pe FB ale colegilor prezenţi la eveniment.
Azi am scos Sagita la zbor. Nu am stat mult, 3 acumulatori (aproximativ 2,5h) şi am avut parte şi de un curs de ascensiune în termică oferit de stolurile de pelicani care îşi scot puii la zbor.
Azi am scos Sagita la zbor. Nu am stat mult, 3 acumulatori (aproximativ 2,5h) şi am avut parte şi de un curs de ascensiune în termică oferit de stolurile de pelicani care îşi scot puii la zbor.
Sultan Eduard
Postat 18 September 2016 - 11:11 AM
Se pare că toamna îşi intră încet încet în drepturi. Azi la 09.00 în momentul în care am ajuns la câmp s-a instalalat ceaţa. Timp de jumătate de oră am zburat la limita vizibilităţii. Pe la 09.30 ceaţa s-a ridicat şi am putut să zbor normal, pe un soare strălucitor şi fără pic de vânt. Pe post de zburătoare a fost Sagita.
Sultan Eduard
Postat 02 October 2016 - 11:56 PM
Azi am testat motoare termice: un ASP .46 şi un ASP .52
Surpriza a fost pentru Dorin, care a simţit "pe viu" puterea unui motor termic pentru aeromodele. ASPul .61 va avea şi el parte de testare în altă zi.
După motoare a urmat Sagita, era păcat să ratez o zi frumoasă ca cea care a trecut.
Surpriza a fost pentru Dorin, care a simţit "pe viu" puterea unui motor termic pentru aeromodele. ASPul .61 va avea şi el parte de testare în altă zi.
După motoare a urmat Sagita, era păcat să ratez o zi frumoasă ca cea care a trecut.
Sultan Eduard
Postat 09 October 2016 - 02:49 PM
Vreme relativ rece, fără termică dar şi fără vânt. Ploaia de ieri aproape că nu s-a cunoscut pe terenul de zbor. Abia acum după amiază soarele a ieşit dintre nori.
Dorin a avut la zbor Arcusul renăscut, eu am ieşit cu Sagita, Adi a avut Bixlerul 3 iar Romeo a avut un multirotor.
Dorin a avut la zbor Arcusul renăscut, eu am ieşit cu Sagita, Adi a avut Bixlerul 3 iar Romeo a avut un multirotor.
Sultan Eduard