Jurnal de zbor Tulcea Jurnal de zbor Tulcea
Postat 02 November 2011 - 06:01 PM
Super zi de zbor duminica! Prezenti subsemnatul si Dorin, eu am facut inaugurarea EasyStar-ului cu aripi de EasyGlider, zboara excelent! La primele lansari am avut ceva de furca cu centrul de greutate ce era prea pe spate, dupa remediere a fost o adevarata placere sa-l zbor. In curand voi posta si un filmulet cu camera montata pe el.
Postat 21 November 2011 - 12:11 PM
Ieri am pierdut un aeromodel la camp. Cea mai proasta zi din viata mea de aeromodelist.
Am ajuns la camp cu Dorin, era putin inourat numai ce se ridicase ceata, am pus FunCub-ul la zbor. Dupa cateva minute a inceput sa se insenineze si am zis sa pun camera pe EasyStar si sa-i dau sa zboare sus pentru a filma norii ce erau la altitudine mica. Am ridicat atat de sus aeromodelul astfel in cat trebuia sa stau numai cu ochii pe el pentru a-l distinge, intr-un moment de neatentie in care mi-am luat ochii de pe el l-am pierdut. Am incercat sa-l reperam pe cer impreuna cu Dorin dar fara succes... de asemenea am incercat sa-l pun in picaj cu gandul ca poate reintra in raza vizula, din pacate nimic. Astfel am pirdut si aeromodelul ce era la a doua iesire pentru zbor dar si minunanta camera Sony Bloggie, de fapt pentru ea imi pare cel mai rau.
Am ajuns la camp cu Dorin, era putin inourat numai ce se ridicase ceata, am pus FunCub-ul la zbor. Dupa cateva minute a inceput sa se insenineze si am zis sa pun camera pe EasyStar si sa-i dau sa zboare sus pentru a filma norii ce erau la altitudine mica. Am ridicat atat de sus aeromodelul astfel in cat trebuia sa stau numai cu ochii pe el pentru a-l distinge, intr-un moment de neatentie in care mi-am luat ochii de pe el l-am pierdut. Am incercat sa-l reperam pe cer impreuna cu Dorin dar fara succes... de asemenea am incercat sa-l pun in picaj cu gandul ca poate reintra in raza vizula, din pacate nimic. Astfel am pirdut si aeromodelul ce era la a doua iesire pentru zbor dar si minunanta camera Sony Bloggie, de fapt pentru ea imi pare cel mai rau.
Postat 30 November 2011 - 08:02 PM
adioperator, la 21 November 2011 - 12:11 PM, a spus:
Ieri am pierdut un aeromodel la camp. Cea mai proasta zi din viata mea de aeromodelist.
Pacat, mare pacat, probabil ca ai prins o termica, iar modelul s-a "lipit de ea". Poate vine "Mosu" cu altul sub brad.... de vine sezonul. S'auzim de bine si zboruri line pe la voi pe acolo.
Sultan Eduard
Postat 30 November 2011 - 08:45 PM
adioperator, la 30 November 2011 - 08:41 PM, a spus:
Nu am prins nicio termica ci din pura mea incapatanare l-am ridicat mult prea sus si dus a fost. Capitol inchis.
Schimbare de plan, maine isim la 9.
Schimbare de plan, maine isim la 9.
Mare ghinion, mare pacat...
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
Postat 02 December 2011 - 05:13 PM
alexu`, la 02 December 2011 - 01:26 PM, a spus:
Daca toata lumea e de-acord cu ora si data, atunci duminica, 9:30 ramane.
Salut! Zic si eu prezent...Mihai ce zice?:drinks:
Adi, sa-mi trimiti si mie, te rog, filmuletele de pe 1 decembrie pe mail..ms
Aceasta postare a fost editata de z_dorin: 02 December 2011 - 05:15 PM
Postat 06 December 2011 - 08:50 PM
Cam asa este p-aci prin C-ta mai tot timpul ... din nefericire! Rar, extrem de rar prind vreme cu vantu' ca'n cada si atunci e sarbatoare mareeee!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
Ion Iliescu - Strategie si Reforma