Modelism - RHC Forum: Montaj esc - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Montaj esc

#1 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 06 November 2009 - 01:49 PM

Servus,cum nu avem o rubrica in care sa punem o intrebare cu raspuns rapid sunt nevoit sa deschid un topic nou.Acum intrebarea: la un T-rex 600 pot monta pe ce parte vreau eu esc-ul?Am incercat sa ma lamuresc pe net dar 50% sunt montate pe dreapta,50% pe stanga.Poate ma lamureste si pe mine cineva cu experienta,fara supozitii va rog.Multumesc anticipat,

FOREVER YOUNG.......
0

#2 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 06 November 2009 - 03:16 PM

Vezi postareabogdyys, la Nov 6 2009, 01:49 PM, a spus:

Servus,cum nu avem o rubrica in care sa punem o intrebare cu raspuns rapid sunt nevoit sa deschid un topic nou.Acum intrebarea: la un T-rex 600 pot monta pe ce parte vreau eu esc-ul?Am incercat sa ma lamuresc pe net dar 50% sunt montate pe dreapta,50% pe stanga.Poate ma lamureste si pe mine cineva cu experienta,fara supozitii va rog.Multumesc anticipat,

Il poti monta cum vrei tu ! De peferat sa nu fie sub canopie pentru a fi cat mai bine aerisit si cat mai " departe " de receptor.
Eu l-am pus pe dreapta in lateral , jos incepand de la marginea din spate a canopiei, regulatorul l-am pus in stanga , catre spate si mai sus ( practic la terminatia frame-ului )
pack-ul de rceptie in spate jos intre cei doi pereti ai frame-ului deasupra trenului , unde am pus suplimentar o placuta de carbon cu velcro pe ea , iar receptorul ( in 2,4) in spate la mijlocul frame-ului unde este montata o placuta plastic din kit.
Cablurile de la servouri le am prelungit prin cositorire ( deci nu cu prelungitoare servo cu mufe ) exact cat trebuie si le am bagat prin " camasa protectie cabluri " pe care am luat-o de la Primus.

Acolo unde cablurile de la motor, ESC sau alte cabluri trec peste marginile taioase ale frame-ului am imbracat muchia frame-ului cu o bucatica de furtun de combustibil sectionat .

P.S.
A fost doar o prezentare a ce am facut eu ! Poate te ajuta !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#3 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 06 November 2009 - 04:31 PM

Multumesc,normal ca ma ajuta orice sfat la obiect.Asa l-am pozitionat si eu in partea de jos sa ia aer cand are nevoie :D,doar ca am vrut sa schimb pozitia de pe dreapta pe stanga si nu eram convins ca este bine.Cablurile de servo nu trebuie sa le prelungesc,au si "camasa" de protectie,am avut pack-ul de receptie in fata si eu il mut tot in spate,intrebare acum ca e super ideea cu placuta de carbon de unde ai luat "placuta"?

Aceasta postare a fost editata de bogdyys: 06 November 2009 - 04:35 PM

FOREVER YOUNG.......
0

#4 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 06 November 2009 - 05:26 PM

Am luat-o de la un prieten care lucra cu plci de carbon. Au si la Botosani dar este mare ca suprafata si foarte scump. Tu ai nevoie de ceva 50 x 40 mm.
Poti folosi si o bucata de plastic pe care o lipesti - o bucata de rigla sau alt plexic - il poti si vopsi daca nu te aranjeaza cum arata desi dupa ce pui velcro pe el si in pozitia in care se gaseste nici nu se vede. . Sa dai si niste gauri in ea ca sa poti eventual trece un colier de velcro sau soricel ca sa asiguri suplimentar pe langa banda velcro.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#5 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 November 2009 - 07:55 PM

Indiferent unde-l montezi, sa-i faci niste teste de interferente cu statia.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro