Postat 06 November 2009 - 12:14 AM
cunosc foarte bine problemele pe care le-a avut Dan Melinte. cazul actual are cel putin un precedent, si anume cazul Melinte de atunci.
deasemenea, personal, acum citiva ani, cind stateam mai multi modelisti la o masa dupa un concurs de fsr, la csta, l-am intrebat pe berceanu ce crede ca se poate face pentru modelisti, cu privire la statutul de utilizatori de substante pe baza de metanol, tinind cont de configuratia actuala a spectrului legislativ, spectru legislativ care ne situeaza fara drept de apel in sfera infractionala..."...o sa se rezolve, mai...", a fost raspunsul in vreo doi peri al susnumitului...
chiar asa, la intrebarea politistului cum ca cine mai are, eu i-as fi spus direct:"...berceanu..."...
in concluzie, cita vreme pe federali nu-i doare nici in c..r de modelistii independenti, particulari, ti se va arunca gogorita cu depozitarea si utilizarea in mediu organizat/avizat/corespunzator...si evident acasa nu esti nici avizat, nici organizat, nici corespunzator...
ce e de facut?...pe actuala legislatie, nimic, am lucrat pina de curind intr-o companie care produce lichid de parbriz si antigel(da, alea care le gasim in hypermarket...), iar la ora actuala au renuntat la metanol tocmai din motivele legislative, deci problema nu e usoara nici pentru un agent economic ce deruleaza o afacere de 800 mld. ...
la ora asta, a ne lupta cu legislatia si politia in problema metanolului din combustibilul modelistic e cel putin "donquijotesc"...
deci, nu acceptati perchezitii decit cu mandat clar, evitati pe cit posibil folosirea cuvintului metanol ...
pina una alta, am mai spus-o si repet, daca vine politia, cu sezizare, la un concurs de termice, fie el si circ federal, toti cei care participa la un concurs sint, pe actuala configuratie legislativa, infractori...macar din punctul asta de vedere, si tot ar fi trebuit domnii(!!!???...???!!!) federali trasi de mineca pentru lipsa de reactie...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.