Modelism - RHC Forum: discutii prietenesti despre heli in general - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

discutii prietenesti despre heli in general cam orice ne poate ajuta sa devenim mai buni in pilotat

#1 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 502
  • Inregistrat: 04-January 09

Postat 03 November 2009 - 12:13 AM

Videoclipurile mele Spektrum DX8

elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#2 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 November 2009 - 12:34 AM

de mult voiam sa fie un loc unde sa discuta ca intre prieteni. de exemplu eu as fi interesat de felul cum se pot realiza anumite figuri de zbor, cam prin ce ar trebui sa trecem sa ajungem la ceva mai complicat. chiar daca initial o sa le testez mult pe simulator, ma intereseaza sa inteleg cum se deprind anumite figuri de zbor complexe cred bazanduse pe altele mai simple. de exemplu eu am pierdut mult timp cu intelegere figurii aleia de se invarte cand cu capul in sus cand cu el in jos numita piro flips. rog pe amicii de pe forum care sunt mai capabili decat mine sa imi explice cum se fac si ce ar trebui sa invat mai intai sa execut pentru a realiza asa ceva. Mor dupa aceasta figura dar nu inteleg cum poti sa sincronizezi stickurile in asa timp scurt. e stresanta rau.realizez ceva cat de cat pe simulator dar pierd foarte mut din altitudine

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#3 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 03 November 2009 - 10:09 AM

Eu cred ca este aproape imposibil de explicat in cuvinte cum sa faci o manevra 3D complicata.
Eu am la simulator un meniu unde explica ( se vede si modelul cum zboara , se vad si stick-urile cum lucreaza ) ce trebuie facut atat pentru manevre de baza, de inceput in acrobatie si de inalta complexitate in acrobatie. Trebuiesc vazute si luate pe rand saptamani intregi doar o manevra pana sincronizezi perfect si merge - pe simulator ! In realitatea ........ ramane de vazut.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#4 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 November 2009 - 09:40 PM

cred ca acusi o sa inceapa iarna si o sa zburam mai mult in casa. cum eu consider ca membrii rhc sunt un tip de prieteni la distanta, propun ca toti care detinem real flight sa ne intalnim pe un teren de zbor virtual care se va numi rhc. cel care nu gaseste canalul rhc deja facut sa il initieze el cu destule locuri de user. asa ca la iarna de intalnim pe rhc in rfg!!!...cine are chef sa vina este invitat!!!

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#5 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 10 November 2009 - 02:38 PM

:rolleyes: http://www.rhc.ro/fo...showtopic=20527
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro