Iulie 2004
Postat 31 July 2004 - 10:04 AM
Ieri 30 Iulie am fost pe maracana cu domnu Padrino si cu Zod ala micu . Domnu padrino a trecut la nivelu doi a reusit sa scape de piper si a inceput cu aripa .
Mai jos pozele:
PS : A fost o zi superba, a aparut si curcubeul mai mai ca intrau aripile in el.
Mai jos pozele:
PS : A fost o zi superba, a aparut si curcubeul mai mai ca intrau aripile in el.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 31 July 2004 - 10:05 AM
DT
Postat 31 July 2004 - 01:30 PM
Mirajul meu
RAPORT:
zbor perfect curbiliu, cu directia indreptata spre sol
dupa vreo 5 tentative de zbor orizontal renuntz pt ca nu mai aveam ... varful avionului...
Desi electronica s-a comportat impecabil (doar era facuta de mine :D ) elicea aia propulsiva mi-a mancat nervii
Vedeti daca nu citesc pe ambalaj "High speed aeromodel. For ADVANCED PILOTS ONLY"
Acum merg sa-mi iau unu pt incepatori sper sa nu fie peste 30£
:huh:
RAPORT:
zbor perfect curbiliu, cu directia indreptata spre sol
dupa vreo 5 tentative de zbor orizontal renuntz pt ca nu mai aveam ... varful avionului...
Desi electronica s-a comportat impecabil (doar era facuta de mine :D ) elicea aia propulsiva mi-a mancat nervii
Vedeti daca nu citesc pe ambalaj "High speed aeromodel. For ADVANCED PILOTS ONLY"
Acum merg sa-mi iau unu pt incepatori sper sa nu fie peste 30£
:huh:
Postat 01 August 2004 - 09:04 PM
Mentionez ca am reusit sa trec si eu la nivelul doi!!! Dupa ce am dat cu Calimero de o linie de inalta tensiune am mutat toata electrica pe o aripa cu anvergura de 1m (motor speed 280, acc. 6 celule 350mAh si servo mini). Am reusit in 2 zile sa fac si un looping. La cerere nu din ala din greseala :)
Am zburat si cu speed 400 pe o aripa de 1.3m "binisor" :)
Julius
Am zburat si cu speed 400 pe o aripa de 1.3m "binisor" :)
Julius