Fac un rewiew ultimei mele achizitii,mx2 scout.L-am luat de pe 13,de la Miercurea Ciuc.
Kitul vine gata-montat,servo montate,esc si motor gata-lipite,esc-ul are mufa deans tata pre-lipita.
Ampenajele sunt demontabile,dar eu am ales sa le lipesc ca sa nu am surprize in aer.
Servourile stock sunt o gluma proasta.Unul de pe eleroane a murit dupa 2 miscari,cel de pe directie a pocnit in cutit.Pe aripa am pus ce mai aveam,AS-100.Pe directie am tot schimbat pinioane.:unknw:
Motorizarea originala e bestiala.Tine la hover pe`ncercate.
Esc-ul trebe tinut la aer ca il apuca caldurile.
Aripa se prinde cu 2 suruburi de fuselaj.Prinderea ei e ranforsata cu placaj.
Acum vine buba:trenu` de aterizare.Zburati-l pan` se rupe.Nu se pune problema daca,ci cand.Al meu a cedat la maiden,la a 5-a aterizare.S-a rupt plasticul care il tinea,deci am pus inapoi un placaj de 5 mm prins cu 4 holzsuruburi.Acum se indoaie trenul propriu-zis,dar asta-i bine,ca amortizeaza socurile.Eu am pus roti de 50 mm,ca zbor exclusiv pe iarba mare.:vava:
In aer,cu curse mici zici ca-i trainer.Cu curse mari devine ceea ce trebuie sa fie.Un acrobat serios.Nu se angajeaza repede,sta bine pe spate si in cutit(cand nu-i plesnec angrenajele)
La aterizare trebe` venit usurel.Cu putin antrenament se pot face minunatii de aterizari.
Ii pretentios la pakcuri.Cei peste 110-120 mm nu incape.De aia i-am luat un pack lipo de 2700 mah RAY,ca sa se centreze fara plumb.
Din pacate nu-l puteti cumpara de nou prea curand.Eu am luat ultima bucata de la phonix.:p:pPlus ca nici packu` de 2700 nu mai e pe stock.:cray:ca luam 3.
Nu stiu daca e vreo diferenta dintre mx2 scout de la pelikan si mx2 de la ST Models.Inafara de stickere,imi par la fel.
Am pe drum 4 servo metalice ca sa incep harrier si hover.N-am incredere in plasticele de pe el.:db:
Cateva poze cu el montat si la zbor.Un film urc imediat cu aterizari si o decolare.
Fisiere atasate
-
DSC04240.JPG (290.14K)
Number of downloads: 118