Avionul este nou la cutie si partial asamblat adica servouri montate,motor, receptor, problema care am intimpinat este ca am dat drumul la statie si nu ia nici-o comanda,receptorul piuie intruna si se aprinde ledul intermitent iar servoul de la coada se misca intruna intr-o cursa foarte scurta. Mai multe ce sa spun statia e in 2,4 si in locul quartzului are un buton care are doua functii: bind si work nici acest buton nu stiu ce rol are. Astept un raspuns de la voi. Multumesc mult
Pagina 1 din 1
Un incepator al avioanelor Recent am achizitionat un cessna 182 cu brushless motor
Postat 20 October 2009 - 03:08 PM
Salut,
Chiar foarte recent am ajutat un amic sa desfaca coletul de la Cessna 182BL.
Receptorul nu era binduit cu statia....
In cutie exista o carticica...chestia aia cu pagini...si iti da acolo pas cu pas ce tebuie sa faci...
Inclusiv cu poze, ca poate nu prea le ai cu engleza.
Eu m-am descurcat din prima...desi si pt. mine e tot primul receptor binduit, doar ca eu am prostul obicei sa citesc instructiunile.
Bafta!
ps. pe scurt in 10 pasi :)
1. desfaci legatura motor-regulator (3papuci)
2. deconectezi servourile (3mufe)...ramane cea de pe canalul 3
3. apesi butonul bind si deschizi statia
4. cuplezi accu
5. introduci mufa de binduire in receptor unde scrie BATT (mufa o ai in punguta cu manualul)
6. apesi butonul bind al statiei (pentru a trece in modul work)
7. decuplezi accu, inchizi statia, scoti mufa de binduire si cuplezi la loc motorul si servourile
8. deschizi statia
9. cuplezi accu si descoperi ca acum merge
10. te bucuri.....
Chiar foarte recent am ajutat un amic sa desfaca coletul de la Cessna 182BL.
Receptorul nu era binduit cu statia....
In cutie exista o carticica...chestia aia cu pagini...si iti da acolo pas cu pas ce tebuie sa faci...
Inclusiv cu poze, ca poate nu prea le ai cu engleza.
Eu m-am descurcat din prima...desi si pt. mine e tot primul receptor binduit, doar ca eu am prostul obicei sa citesc instructiunile.
Bafta!
ps. pe scurt in 10 pasi :)
1. desfaci legatura motor-regulator (3papuci)
2. deconectezi servourile (3mufe)...ramane cea de pe canalul 3
3. apesi butonul bind si deschizi statia
4. cuplezi accu
5. introduci mufa de binduire in receptor unde scrie BATT (mufa o ai in punguta cu manualul)
6. apesi butonul bind al statiei (pentru a trece in modul work)
7. decuplezi accu, inchizi statia, scoti mufa de binduire si cuplezi la loc motorul si servourile
8. deschizi statia
9. cuplezi accu si descoperi ca acum merge
10. te bucuri.....
Pacat ca Slz nu zboara.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1