Modelism - RHC Forum: Solutii / Adezivi asigurare suruburi, Flybar-Paddle etcl - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Solutii / Adezivi asigurare suruburi, Flybar-Paddle etcl

#1 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 16 October 2009 - 09:13 AM

Unele Kit-uri vin cu tot ce este necesar asamblarii inclusiv solutii pentru fixare, impotriva desfacerii la vibratii a suruburilor , a Flybar Paddle-lor etc, dar altele nu , sau este nevoie mai tarziu pentru reparatii sau uo-grade-uri.
De aceea :
Ar fi util daca am preciza ce solutii sunt bune si pentru ce - adica cele utilizate pentru blocare surub metal filetat in piesa de metal este buna si pentru fixare Flybar Paddle de
plastic in tija metalica ( nu toate flybar paddle au piesa metalica prin care se asigura strangerea cu stift filetat impotriva rasucirii ) sau mai concis :

solutii pentru metal / metal,
si
solutii pentru metal / plastic sau carbon
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#2 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 12 November 2009 - 11:33 AM

Tot din ciclul "nu stiu poate imi spune cineva",cu ce intretin OWB-ul?La automodele am folosit silicon oil dedicat acestor rulmenti,dar la heli din ce am mai citit pe forumuri afara unii folosesc withe grease sau 3 in 1??? :rolleyes: Sa ma luminati va rog si pe mine ce este acel produs(3 in 1).Astept va rog sfaturi la obiect sa stiu ce anume achizitionez.Multumesc anticipat,

FOREVER YOUNG.......
0

#3 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 12 November 2009 - 02:09 PM

Ca si solutie ieftina eu am folosit o sticluta de oja la 3 lei, cele ce se gasesc pe toate drumurile, si care pot spune ca isi face treaba foarte bine, am dat cu oja pe filetul surubului lasam 5 secunde in pace apoi infiletam si in 10 min oja se usca, variante sunt multe. Eu asta am folosit la auto si aero, la heli inca nu am apucat.

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 12 November 2009 - 02:12 PM

Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro