oachidori, la Oct 25 2009, 11:03 PM, a spus:
cu siguranta merge!ce peugeot 307 ai?in 23 vin in Timisoara,am stat acolo 5 ani,poate ne cunoastem si imi mai dezvalui cateva din tainele zborului,eu incepator fiind.
Pe Tibi de la peugeot in cunosti?
toate bune
E un 307 hdi, varianta din 2004 :ph34r: In 23 Noiembrie? Cam frig dar nu vad de ce nu am putea iesi la o votca (fara alcool). Sau daca vremea ne permite poate iesim pe camp. Pe Tibi il stiu, a fost elev de-al lui tata-meu la mecanica :lol: Acum este director tehnic la eurial tm.
motzu, la Oct 27 2009, 08:59 PM, a spus:
Are o chiftea de Peugeot fara aripi, da cu diedru'..
Si in loc de volan si schimbator de viteaze are o mansa in mode 1 !
Gresit! Mod 4... da' tot nu schimb cu stanga vitezele ca inglejii :(
Citeaza
Elica e in spate e galbena si scrie pe ea PaiperCab
E putin ofticat pe astia incepatori ca isi aduce aminte de vremea cand nu zbura cu 83 de leduri in noapte ci cu izi star pa ziua si-l lipea cu pap ca n-avea superglu'
Nooo... formosa 1 era favoritul meu... in rest ai nimerit-o - il umpleam de poliuretanic pana is tragea aripile dupa el :D
Citeaza
Ma indoiesc ca-l stie pe Tibi de la Pejo - ca ala are mansa in mode 2 si nu se pune
Numele lui Tibi e foarte greu de uitat... incepe cu M si se termina cu uia... fara nici un alt caracter intre :(
Sa revin ontopic, inca astept dupa hardughie... In schimb saptamana asta trebuie sa primesc coletele cu electronica, motorul si pompa de fum.
Aceasta postare a fost editata de Calin: 27 October 2009 - 09:35 PM