Postat 11 October 2009 - 09:21 PM
Spor la toata lumea! da eu dupa ce tot citesc de o saptamina ,tot felul de formule,motorizari exotice s.a.m.d nu inteleg ce doriti de la o barcuta de nadit, viteza ,bun dar cit? eu zic ca 8km/h ar fi suficenta ,chiar si 6(ca de exemplu 180m+180m in 6 min.) ,ca doar nu sintem la concurs de viteza ,barca usoara ?da dar cit si facuta din ce? din carton? si cu ce dimensiuni ,daca o faci prea mica ,latime si mai ales inaltime risti sa nu o prea vezi bine la 130-150m ,nu-ti mai dai seama daca este cu fata sau spatele ,apoi daca faci o fita de barca ,as vrea sa o vad si eu pe valuri cum se comporta ,tragind si doua fire ,plus monturile ,au aparut tot felul de motorizari exotice ,motoare usoare ,acumulatori Ni-Cd=Mh,Litiu ,usori etc ,nu mai spun de costuri care ajung de-ti faci trei barcute.Eu ramin tot la formula clasica ,marime normala ,acumulatori plumb ,ei la motor parca ar merge ceva in plus fata de 755/40 ,dar la noi nu s-au adus inca niste motoare mai bune .Asta este parerea mea,fiecare face cum doreste.
Spor la treaba.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775