cred ca in prima faza mut mufa de la servoul de eleroane...sa am pe stick-ul din dreapta comenzile de carma si elevator.exact ca la wing-dragon...si dupa ce ma obisnuiesc cat de cat sa-l aterizez in siguranta mai incerc cu eleroanele...asa-i, acum am vazut, trebuia sa le mut si pe acelea la minim.
Sincer din primul moment am stiut ca-l busesc, adica l-am ridicat de la sol, si am dat de stick la jumatate, iar el s-a intors la 90grade...dupa aceea am tot incercat sa maresc altitudinea, dar n-am reusit fiindca de fiecare data cand incercam sa-l aduc inapoi spre mine, pica la 90grade si pierdea din altitudine si trebuia sa-l redresez repede.Din crash a rezultat aripa din poza, plus fuselajul rupt in doua in locul cel mai slab(se si vede unde, in spatele cutiei cu receptorul, are peretii foarte subtiri), plus capota sparta(mai bine zis faramitata), elice rupta, con lipsa(pe viitor o sa cumpar unul care se prinde cu suruburi)...
asa-i cu hobby-ul asta...mai invatam din greseli :) .
Later edit:acum am vazut si filmuletul...foarte reusita aterizarea...am vazut ca aveai decathlon, oricum e cu totul altceva fata de wing-dragon :)
Aceasta postare a fost editata de lefmir: 24 March 2009 - 08:29 PM