VPP variable pitch prop Shocky 4D
Postat 12 February 2010 - 07:06 PM
Te rog
Postat 12 February 2010 - 08:18 PM
motzu, la Feb 12 2010, 07:06 PM, a spus:
Te rog
Uitateaici: http://www.sebart.it/slow.html
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 12 February 2010 - 10:48 PM
Imi parea ccunoscut dar nu stiam de unde
Danke schoschon !
Postat 13 February 2010 - 01:24 AM
Legat de VPP, poate va intrebati.. nu am stat degeaba nici acolo. Este taiat, lipit, "vopsit".. mai trebuie doar sa pun electronica pe el si sa incep teste/tweaking cu pasul variabil, mixuri si alte nebunii.. Abia astept ;)
Cu putin noroc poate il dau gata weekendul asta. Daca nu.. mai am cel putin o saptamana pana vine vremea buna sa le scot la zbor.
Deocamdata schlafen, ca totusi am mai si muncit saptamana asta..
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 09 June 2010 - 12:30 PM
- masurat motor
- facut motormount
- creat spatii unde trebuia montat
- montat tot sistemul la locul lui, centrat cu grija
- verificat sistem schimbat incidenta pale la rece, OK
- verificat spatiu liber ramas intre pale si lacasul special decupat in shockie, OK
Pana aici totul bine. Hai sa facem un test adevarat sa vedem cum se comporta. Aveam un feeling asa ca am zis sa si filmez. Urmarea (nerecomandat minorilor, cardiacilor si posesorilor de shockie):
La viteza mica totul merge smooth, la viteza mai mare disaster strikes :)
Deci, in loc sa avansez cu lucrarea, am dat un pic inapoi, dar am mai invatat ceva.. the hard way din pacate.
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 09 June 2010 - 12:31 PM
Postat 09 June 2010 - 10:32 PM
mai trebuia ranforsat...apropo vezi ca spre sfarsit aveai un deger milimetric in fatza elicei, ma mir ca nu ti l-a segmentat :rolleyes:)
super tare modelul oricum
;)
Postat 10 June 2010 - 07:10 AM
a si inca ceva. Am vazut ca motor mountul e prins cam empiric. Ranforseaza zona cu carbon pentru ca e supusa fortelor +/- ce ii dai tu acolo si efectului de giro de la elice. Mai citeste pe http://www.pauzuolis-rc.com/
Aceasta postare a fost editata de florin100%: 10 June 2010 - 07:13 AM
Postat 10 June 2010 - 10:16 AM
El oricum in zona minune, tot locasul elicei si al motorului era blindat cu platbanda de carbon (se vede un pic si in filmulet), deci restul fuselajului care intra in balans nu trebuia sa afecteze in nici un fel zona respectiva, era cat se poate de rigida.
Am uitat sa mentionez, cand i-am dat turatie mai mare pasul era neutru.. inca nu imi dau seama din ce cauza a atins..
Legat de motormount, aceeasi precizare ca si mai sus, daca trecea testul urma sa fie ranforsat.. L-am lasat asa tocmai in caz de doamne fereste sa se desprinda cu usurinta.
9ununu, cu degetul, da, ai dreptate, era cam aproape.. abia ulterior am vazut si eu pe film cat de aproape. Copii, nu faceti asta acasa, ce a facut nenea in film e o prostie care putea sa il coste un deget! :rolleyes:
La treaba cu servo pe negativ chiar nu ma gandisem, dar ai dreptate. Tostusi nu stiu daca ajung la forta necesara sa le intoarca.. pana la urma pe negativ le folosesti doar in hoverul negativ si la eventuale intoarceri.. dar se intampla la viteze mici.. deci (in opinia mea cel putin) nu ar trebui sa fie cine stie ce forta.
Vedem, deocamdata totul este la stadiul de experiment.
Postat 10 June 2010 - 03:12 PM
Referitor la hoverul invers, comenzile nu au nici un efect asa ca degeaba o sa dai de ele. Ca sa aiba efect trebuie sa stai in spritzuri negativ/pozitiv ca altfel iti sare din hoverul inversat (vezi filmele lui Donatas cu Arrow)