dan_mitea, la Sep 28 2010, 02:26 PM, a spus:
Musai sa-l refaci.
Bafta, multa, multa.
Dane,iti multumesc pentru laude,dar acel maestru care trebuie sa le primeasca esti tu.Datorita tie ne bucuram toti de acest model, pentru ca tu la-i descoperit si mai ales la-i construit super[din balsa si nu din polistiren ,ca noi] ,zburandu-l fara greseala.
Ma bucur ca in randul nostru a intrat Dan,se pare ca epidemia aeromodelistica la virusat rau de tot si in mai putin de trei luni a progresat fantastic de mult.Are o indarjire in a construi si a zbura demna de invidiat.Ii urez numai reusite in toate. Este si reporterul nostru de serviciu,fara el nu a-mi fi urmarit nici un zbor al LB al meu si Passivul lui.
Jetix,a fost primul zbor al LB si a trebuit sa fac niste trimari de reglaj in timpul primului zbor, plus ca batea vantul binisor.Cred ca era un pic greu de bot.Dupa reglaje a zburat destul de multumitor. La modelul tau trebuia sa verifici daca nu sau desfacut tijele de comanda,servoul de pe profundor,daca mai funcioneaza. Fa o mica ancheta a ''catastrofei'' aviatice,incercand sa gasesti cauza si asa cum ti-a spus si Dan,reconstruiestel si nu ceda,persevereaza ca Dan si vei avea numai satisfactii. Multa bafta si numai zboruri reusite.