Pagina 1 din 1
Remorcher klimekk-Bogdan Construit din forex si balsa-lemn
Postat 18 September 2009 - 10:18 AM
Am ceva timp "liber" si cum nu am mai lucrat nimic de ceva timp am zis sa ma apuc de bricolat un remorcher!Ca si model este KLIMEKK cu ceva adaptari...adica vreau ca puntea si cabina sa semene cu cea de la Bogdan!
Ideia e ca vreau sa-l fac cat mai functional si cu resurse proprii!
Materialele ce vor urma a fi foosite sunt:forex de 5 si 3mm;baghete de pin si balsa de 4x4 ,4x5 si 5x5mm;placaj de aviatie de 3mm si placi de balsa de 1,2 si 3mm
Ca motorizare si partea electrica si electronica vom vedea!
Planul a fost tiparit pe coala A0
Detalii:singura poza ce am gasit-o...
Detalii plan:
Dac mai exista detalii sau fotografii cu remorcherul Bogdan as fi incantat sa le primesc....ar ajuta la realizarea proiectului cu o acuratete cat mai buna ...nu am pretentie sa fie chiar exact ca si originalul dar cat mai aproape daca se poate...
Orice comentarii sau critici sunt bine venite...
Ideia e ca vreau sa-l fac cat mai functional si cu resurse proprii!
Materialele ce vor urma a fi foosite sunt:forex de 5 si 3mm;baghete de pin si balsa de 4x4 ,4x5 si 5x5mm;placaj de aviatie de 3mm si placi de balsa de 1,2 si 3mm
Ca motorizare si partea electrica si electronica vom vedea!
Planul a fost tiparit pe coala A0
Detalii:singura poza ce am gasit-o...
Detalii plan:
Dac mai exista detalii sau fotografii cu remorcherul Bogdan as fi incantat sa le primesc....ar ajuta la realizarea proiectului cu o acuratete cat mai buna ...nu am pretentie sa fie chiar exact ca si originalul dar cat mai aproape daca se poate...
Orice comentarii sau critici sunt bine venite...
Cu Stima George J.
tel.0724686263
tel.0724686263
Postat 15 October 2009 - 03:50 PM
Postat 15 October 2009 - 04:12 PM
update: Am gasit si niste poze de calitate , daca le vrei ti le trimit pe mess.
Postat 02 November 2009 - 09:09 PM
Asa cum am promis ,ceva poze din ce am mai lucrat:
este data cu ceva chit si un slefuit "grosier"pt a vedea forma si ce mai trebuie lucrat!
Azi am facut si carma cu sistemul de antrenare si prindere:
imaginea este deformat de aparatul foto(partile componente sunt identice)
Partile sunt confectionate di forex de 5mm slefuite manual :rolleyes: lipite cu cianoacrilat!
urmeaza montarea sistemului de prindere pe coca, montarea si centrarea axului port elice...
este data cu ceva chit si un slefuit "grosier"pt a vedea forma si ce mai trebuie lucrat!
Azi am facut si carma cu sistemul de antrenare si prindere:
imaginea este deformat de aparatul foto(partile componente sunt identice)
Partile sunt confectionate di forex de 5mm slefuite manual :rolleyes: lipite cu cianoacrilat!
urmeaza montarea sistemului de prindere pe coca, montarea si centrarea axului port elice...
Aceasta postare a fost editata de george10: 02 November 2009 - 09:11 PM
Cu Stima George J.
tel.0724686263
tel.0724686263
Postat 02 November 2009 - 10:22 PM
Tubul trece ,dar este pus unul scurt pt verificare,sa vad cum vine,de proba!motorul vine "prins"pe a 4 coasta...
Dimensiunile sunt:lungime=800mm,latime=200 si inaltimea 130mmatat cat tine coca fara cabine..
Ancorele au fost comandate la :tractorul Brasov :rolleyes:
astept sa soseasca!
Dimensiunile sunt:lungime=800mm,latime=200 si inaltimea 130mmatat cat tine coca fara cabine..
Ancorele au fost comandate la :tractorul Brasov :rolleyes:
astept sa soseasca!
Aceasta postare a fost editata de george10: 02 November 2009 - 10:30 PM
Cu Stima George J.
tel.0724686263
tel.0724686263
Arata acest topic
Pagina 1 din 1