ZOD, la Feb 1 2010, 12:15 PM, a spus:
Citeaza
Pentru intrarea in concurs fiecare concurent va plati o taxa de 50 Ron catre Aeropower. Conform regulamentului FRMd, concurentii legitimati vor plati o taxa suplimentara de 40 Ron in contul FRMd. Toate taxele vor fi achitate si incasate la locul de desfasurare a competitiei
FRMd a introdus in calendar Campionatul National Aeromodele Indoor Calendar Competitional Oficial.
Conform paginii oficiale a federatiei,aceasta percepe taxa de participare la concurs oricarui concurent la un concurs in care federatie este implicata.(vezi Cupa Federatiei Aeromodele Acrobatice -Strejnic 2009 pentru nelegitimati unde concurentii nelegitimati au platit celebra taxa de 40 de Ron; vezi regulamentul concursului Indoor 2010 cu sigla FRMd sus pe pagina).
Au fost concurenti legitimati si nelegitimati care au concurat si platit taxe si catre Aeropower si catre FRMd,au fost concurenti nelegitimati care au concurat si platit taxe exclusiv catre Aeropower, dar am avut si un concurent legitimat care a concurat si platit taxe exclusiv catre Aeropower.
Aeropower a oferit trofee si premii si la concursul "oficial",la fel FRMd a oferit trofee ,medalii si tricouri de campion si la concursurile de nelegitimati.
Cat despre nemultumirile create anul acesta la indoor datorita platii taxei catre FRMD pentru concursul Master si de sportivii nelegitimati FRMD, probabil ca a fost o lipsa de comunicare intre organizatori si anuntul postat aici pe forum, fapt pentru care imi asum intreaga raspundere.
Deci domnilor,eu sunt de vina...rog nu aruncati cu pietre....la anul daca se va mentine acest format, in regulamentul postat aici va fi scris in mod clar cine si ce organizeaza, si ce taxe sunt de platit.
Inca odata scuzele mele concurentilor care se simt nedreptatiti.