Modelism - RHC Forum: AEROPOWER Indoor Challenge 2010 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

AEROPOWER Indoor Challenge 2010 concurs F3P/F3AM

#61 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 02 February 2010 - 10:27 PM

Vezi postareaZOD, la Feb 1 2010, 12:15 PM, a spus:

Taxa peste taxa de concurs (o mizerie)

Citeaza

6. Taxa de participare
Pentru intrarea in concurs fiecare concurent va plati o taxa de 50 Ron catre Aeropower. Conform regulamentului FRMd, concurentii legitimati vor plati o taxa suplimentara de 40 Ron in contul FRMd. Toate taxele vor fi achitate si incasate la locul de desfasurare a competitiei

FRMd a introdus in calendar Campionatul National Aeromodele Indoor Calendar Competitional Oficial.
Conform paginii oficiale a federatiei,aceasta percepe taxa de participare la concurs oricarui concurent la un concurs in care federatie este implicata.(vezi Cupa Federatiei Aeromodele Acrobatice -Strejnic 2009 pentru nelegitimati unde concurentii nelegitimati au platit celebra taxa de 40 de Ron; vezi regulamentul concursului Indoor 2010 cu sigla FRMd sus pe pagina).
Au fost concurenti legitimati si nelegitimati care au concurat si platit taxe si catre Aeropower si catre FRMd,au fost concurenti nelegitimati care au concurat si platit taxe exclusiv catre Aeropower, dar am avut si un concurent legitimat care a concurat si platit taxe exclusiv catre Aeropower.
Aeropower a oferit trofee si premii si la concursul "oficial",la fel FRMd a oferit trofee ,medalii si tricouri de campion si la concursurile de nelegitimati.

Cat despre nemultumirile create anul acesta la indoor datorita platii taxei catre FRMD pentru concursul Master si de sportivii nelegitimati FRMD, probabil ca a fost o lipsa de comunicare intre organizatori si anuntul postat aici pe forum, fapt pentru care imi asum intreaga raspundere.

Deci domnilor,eu sunt de vina...rog nu aruncati cu pietre....la anul daca se va mentine acest format, in regulamentul postat aici va fi scris in mod clar cine si ce organizeaza, si ce taxe sunt de platit.
Inca odata scuzele mele concurentilor care se simt nedreptatiti.
flying is my life...
0

#62 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 02 February 2010 - 11:40 PM

.. da, nu-i corect...si eu am mai multe nemultumiri ...prima nemultumire este ca nu m-am nascut in America, tara tuturor posibilitatilor, dar in ciuda acestui fapt, sunt fericit ca sunt roman, caci altfel nu v-as fi cunoscut pe voi dragii mei prieteni;
sunt nemultumit ca nu am luat-o de nevasta pe tzatzoasa de Pamela Anderson, dar sunt fericit ca am cunoscut-o pe sotia mea care mi-a daruit un fiu ... poate va intrebati ce legatura au nemultumirile mele cu nemultumirile dumneavoastra ..ei bine , indiferent cat de bine ar fi organizata si pusa la punct o intalnire aeromodelistica, nemultumiri apar din diverse motive insa haideti sa incercam sa punem in balanta multumirile cu nemultumirile..veti vedea ca una peste alta, toata lumea a fost super incantata iar in meoria noastra a celor care am fost prezenti , au ramas doar amintiri placute . Ce mai conteaza pretul pe care il platesti atunci cand te simti bine? Haideti sa nu lasam nemultumirile sa ne copleseasca si sa ne amintim asa cum se cuvine de acest concurs.
Felicitari organizatorilor, sponsorilor si nu in ultimul rand participantilor si spectatorilor.
Domnilor , astept cu nerabdare urmatoarea intalnire unde sunt sigur ca ne vom simtii la fel de bine !
0

#63 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 03 February 2010 - 12:40 AM

Vezi postareaSILVIU66, la Feb 2 2010, 10:27 PM, a spus:

FRMd a introdus in calendar Campionatul National Aeromodele Indoor Calendar Competitional Oficial.
Conform paginii oficiale a federatiei,aceasta percepe taxa de participare la concurs oricarui concurent la un concurs in care federatie este implicata.(vezi Cupa Federatiei Aeromodele Acrobatice -Strejnic 2009 pentru nelegitimati unde concurentii nelegitimati au platit celebra taxa de 40 de Ron; vezi regulamentul concursului Indoor 2010 cu sigla FRMd sus pe pagina).
Au fost concurenti legitimati si nelegitimati care au concurat si platit taxe si catre Aeropower si catre FRMd,au fost concurenti nelegitimati care au concurat si platit taxe exclusiv catre Aeropower, dar am avut si un concurent legitimat care a concurat si platit taxe exclusiv catre Aeropower.
Aeropower a oferit trofee si premii si la concursul "oficial",la fel FRMd a oferit trofee ,medalii si tricouri de campion si la concursurile de nelegitimati.

Cat despre nemultumirile create anul acesta la indoor datorita platii taxei catre FRMD pentru concursul Master si de sportivii nelegitimati FRMD, probabil ca a fost o lipsa de comunicare intre organizatori si anuntul postat aici pe forum, fapt pentru care imi asum intreaga raspundere.

Deci domnilor,eu sunt de vina...rog nu aruncati cu pietre....la anul daca se va mentine acest format, in regulamentul postat aici va fi scris in mod clar cine si ce organizeaza, si ce taxe sunt de platit.
Inca odata scuzele mele concurentilor care se simt nedreptatiti.

Silviu, zau sincer, nu e cazul sa-ti ceri scuze pt. ca nimeni nu incearca sa te invinovateasca.

Revenind la problema, daca zici ca federatia a inclus acest indoor in calendarul competitional, atunci de ce nu a organizat federatia acest concurs? De ce s-a strecurat pe langa AEROPOWER? Mie mi s-a parut ca a intrat pe usa din dos. Seamana cu a trage turta pe spuza altuia. Care e implicarea federatiei in organizarea acestui concurs? Niciuna. Din Noiembrie de cand am inceput cu antrenamentele, a vb vreodata pt. sala federatia? Nu. Doar cei de la AEROPOWER. Toate cheltuielile legate de chiria salii, nr. de concurs, premii, foile printate cu programul, etc, nu cred ca le-a suportat federatia. Si atunci?
De ce percepi taxa? Doar pt. falsul motiv ca te baga pe niste liste oficiale? Si doar pe cei afiliati la cluburi? Hai sa fim
seriosi.
La Strejnic concursul a fost organizat de Federatie care a dictat regulile.Problema lor, ei erau organizatorii. Aici la indoor, nu federatia a fost organizatorul. Nu federatia si-a asumat pierderile financiare. Nu federatia s-a implicat in organizare.
Ideea in sine a deranjat, nu valoarea taxei pe care intr-un mod fals se pune accentul.
0

#64 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 03 February 2010 - 08:52 AM

Vezi postareaSILVIU66, la Feb 2 2010, 10:27 PM, a spus:

Pai tocmai chestia asta sporeste bulibaseala. La master, nelegitimatii care au fost pusi sa plateasca taxa, nu au primit nimic de la FRMD. La sport unde toti am fost nelegitimati, nu am platit taxa FRDM dar am primit premii de la FRDM. In cazul asta era mult mai logic sa platim taxa FRDM astia de la sport.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#65 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 February 2010 - 02:32 PM

In primul rand dorim sa multumim tuturor care ne-au transmis gandurile lor pozitive. Dar si celor care si-au exprimat opiniile privind neajunsurile editiei de anul acesta a indoor-ului. Va promitem ca vom analiza impreuna aceste aspecte si cu siguranta vom gasi solutii pentru imbunatatirea lor. Dar in ciuda minusurilor, dealtfel inerente, suntem multumiti ca am reusit sa organizam si anul aceasta o editie, chiar daca am avut si motive de indoiala. Daca am fi intrebati ce ne-am dori pentru editia urmatoare, raspunsul ar fi prompt: mai multi concurenti! Prin asocierea cu FRMd in organizarea acestei editii am dorit in primul rand sa aducem pe langa atmosfera binecunoscuta din anii precedenti, si o nota oficiala in cadrul competitiei. Sa nu uitam ca o parte din pasionatii de modelism sunt legitimati la diverse cluburi afiliate FRMd si pentru acestea sunt importante si rezultatele oficiale recunoscute de federatie. Trebuie de asemenea sa ne gandim ca unii concurenti, dornici de performanta, au nevoie si de recunoastere oficiala ( cum ar fi inscrierea in Anuarul Sportiv ). Acesta este rostul competitiilor nationale. Si nu e rau totusi ca impreuna am reusit sa trecem in calendarul competitional al Romaniei si primul concurs national F3P, nu-I asa? La al doilea vom avea mai multa experienta si va fi mai bine. Asa ca haideti sa ne bucuram de ce-a fost frumos !
0

#66 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 03 February 2010 - 02:32 PM

Vezi postareaTOMY, la Feb 3 2010, 12:40 AM, a spus:

Silviu, zau sincer, nu e cazul sa-ti ceri scuze pt. ca nimeni nu incearca sa te invinovateasca.

1.Revenind la problema, daca zici ca federatia a inclus acest indoor in calendarul competitional, atunci de ce nu a organizat federatia acest concurs?
2.Care e implicarea federatiei in organizarea acestui concurs? Niciuna.
3.Din Noiembrie de cand am inceput cu antrenamentele, a vb vreodata pt. sala federatia? Nu. Doar cei de la AEROPOWER. Toate cheltuielile legate de chiria salii, nr. de concurs, premii, foile printate cu programul, etc, nu cred ca le-a suportat federatia. Si atunci?
4.De ce percepi taxa? Doar pt. falsul motiv ca te baga pe niste liste oficiale? Si doar pe cei afiliati la cluburi?
5.Nu federatia si-a asumat pierderile financiare.

1.Va trebui sa-l intrebi pe Dragos aceasta problema,este intelegerea lor cu federatia.
2.Concursul de Master a fost organizat de Aeropower SUB EGIDA FEDERATIEI.Adicatelea concurs oficial,taxe oficiale,clasament oficial,etc.Lipsa de comunicare si-a spus cuvantul si anume ca nu s-a anuntat din timp ce si cum.
3.Aeropower are sala la dispozitie exclusiv datorita federatiei....intreaba-l pe Dragos daca nu crezi.Prima editie a acestui concurs s-a desfasurat in sala UPB.Daca nu era cineva din federatie care sa aranjeze totul cu 3 ani in urma cei de la Aeropower nu aveau cunostinta de aceasta sala.Tot prin intermediul federatiei (Directorul Agentiei Nationale pt sport jud Ilfov are biroul fix lipit de cel al FRMD) s-au discutat tarifele de inchiriere,care tarife de multe ori au fost 0(zero).
4.Regulamentul oficial al FRMD spune ca orice concurent care participa la un concurs oficial al FRMD trebuie sa aibe taxele de legitimare platite la zi,si sa achite o taxa de concurs.
5.Premiile oferite de federatie au costat ceva mai mult decat taxele incasate de la 6 concurenti.

Acuma daca o iau invers...de exemplu tu daca concurai la Sport, in mod clar primeai medalie si cupa de la FRMD fara sa platesti nici o taxa catre federatie...corect?
Si erai mandru ca nu ai doar diploma de la Aeropower ,ci iti este recunoscuta valoarea si de catre "oficiali".
Asta a fost scopul declarat al federatiei...aducem cupe,medalii si tricouri de campion pentru toti legitimati sau nu , ca sa nu existe diferente....chiar daca federatia NU a organizat aceste concursuri.

p.s. Vad ca Dragos a postat in acelasi timp cu mine,dar sper ca te-ai lamurit ce si cum.
flying is my life...
0

#67 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 February 2010 - 04:26 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Feb 3 2010, 02:32 PM, a spus:

.Tot prin intermediul federatiei (Directorul Agentiei Nationale pt sport jud Ilfov are biroul fix lipit de cel al FRMD) s-au discutat tarifele de inchiriere,care tarife de multe ori au fost 0(zero).
.

Confirm cele spuse de Silviu in postul anterior, insa vreau sa clarific un aspect neconform cu realitatea :intotdeauna am achitat taxe de inchiriere.
Consideram ca acum toate lucrurile sunt clare si nu mai vedem rostul discutiilor pe acest subiect.
0

#68 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 03 February 2010 - 07:06 PM

Offtopic:
Silviu, nu m-ai inteles. N-am venit la concurs pt. cupe, medalii sau recunoasteri oficiale. Ma intereseaza fix 0 aceste aspecte. Daca ma interesau, ma inscriam dinainte intr-un club. Eu am dezbatut o idee generala, nu un caz particular.
Daca e sa dau exemplu de caz particular, poftim: Lucian care a castigat, a platit taxa la federatie si nu s-a ales cu nimic. Sigur ca nu il interesa ce-i dadea federatia sau clasamentele lu peste', dar e absolut aberant sa platesti o taxa care sa-ti dea dreptul sa fii exclus din clasament. Adica, da frate banu' ca noi iti dam dreptul sa nu te bagam in seama. Asta daca tot vrei sa oficializezi un concurs.
Nu mai insist pe subiect, sper sa o luati ca pe o nedumerire de-a mea si de aceea am si pus intrebarile respective.

Ontopic:
Bai frate, mi-a fost foarte greu sa ma integrez in atmosfera din timpul manselor efective de concurs, dupa ce la antrenamente atmosfera era foarte degajata. De acum incolo ma voi antrena in conditii de stress maxim.
Despre concurentii de la Master nu am ce sa comentez, dar cei de la clasa Sport chiar m-au impresionat. In primul rand prin faptul ca in timpul antrenamentelor isi faceau de la o saptamana la alta, alte modele mai bune, mai performante, cu care sa poate progresa mai bine. Si asta s-a vazut pe parcursul catorva we de antrenamente cand progresele au inceput sa apara. Daca ne uitam retrospectiv Noiembrie vs Ianuarie, stiu ei foarte bine cam cat au invatat si asta imi intareste convingerea ca foami-urile iti dezvolta reflexele si sunt super avionase de antrenament.

Ce-mi pare rau este ca nr. concurentilor a scazut de la an la an. Sper sa nu fie un trend.
Multumesc baietilor de la AEROPOWER care au reusit sa ne stranga alaturi la acest concurs.
0

#69 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 05 February 2010 - 07:01 PM

N-as zice ca a scazut de la an la an. Dimpotriva, a crescut in fiecare an, culminand cu editia de anul trecut unde au fost foarte multi concurenti. Eu zic ca anul acesta a fost o exceptie si sint convins ca la anu' o sa ne vedem iar multi.

Eu am ajuns de la situatia in care uram shockurile (acum vreo 5 ani), pana la momentul actual in care nu-mi pot imagina iarna fara ele. Motivul l-am inteles abia acum vreo doi ani odata cu constientizarea faptului ca ele nu zboara absolut deloc asemanator cu cele mari (de outdoor).
Sint convins ca multi dintre cei care nu zboara asa ceva, implicit nu au venit sa concureze, cu putin antrenament o sa-si schimbe parerea si o sa participe. Doar cateva ore la manse...

Banii nu sint o scuza. Depron se gaseste, un servo costa cat un bilet la fim, motoare dadea Andrei practic pe gratis, esc aproape la fel... vointa sa fie.
Trebuie sa ajungem la o chestie "nasoala": sa fie nevoie de calificari!
www.redsky.ro
0

#70 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 05 February 2010 - 09:03 PM

subscriu la ce zice RedSky. plus ca un shocky te invata f multe si te pregateste pt zborul de afara, chiar daca nu are acelasi comportament ca un model de outdoor. eu cel putin am avut multe de invatat, iar acest concurs mi-a prins bine.

daca e sa fac un calcul rapid, primul model home-made bun, m-a dus undeva la 300 lei full echipat.

si sa nu uitam lucrul cel mai important: fara noi, participantii, aceasta competitie nu ar exista. nu conteaza locul, premiile, faima, etc., conteaza ca participam, conteaza ca intre noi se stabilesc legaturi, prietenii, dar conteaza si faptul ca acumulam experienta.

cam asta ar fi parerea mea.

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 05 February 2010 - 09:04 PM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro