AEROPOWER Indoor Challenge 2010 concurs F3P/F3AM
Postat 31 January 2010 - 03:35 PM
F3P Master-Open
1.Enache Lucian-RedSky
2.Capitanoiu Florin-Florin100%
3.Marinescu Dragos-Focke
4.Marinescu Vlad
5.Brezoescu Cosmin-Tomy (ex Nimsoc)
6.Pricop Victor -Mvpricop
Campionat national F3P
1.Capitanoiu Florin 5925p
2.Marinescu Dragos 5440.5p
3.Marinescu Vlad 5243p
4.Pricop Victor 4556p
F3P-AM
1.Enache Lucian
2.Capitanoiu Florin
3.Marinescu Dragos
F3P-Sport
1.Jugureanu Costin -MLGore
2.Geanta Remus-Allen_g30
3.Mihailescu Stefan
4.Pascal Andrei-Ave
5.Craciun Adrian-adyc
Felicitari concurentilor,multumiri organizatorilor si gazdelor .
Postat 31 January 2010 - 05:26 PM
JPG]
JPG]
JPG]
JPG]
JPG]
Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 31 January 2010 - 05:28 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 31 January 2010 - 05:31 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 31 January 2010 - 05:32 PM
Postat 31 January 2010 - 06:53 PM
PS: Sper sa urc si eu filmele cu ultima mansa si AM.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 31 January 2010 - 07:04 PM
Postat 31 January 2010 - 07:29 PM
Cele 4 nume noi de la Sport, au asigurat existenta categoriei. Din pacate, competitorii nu prea mai sunt la prima tinerete (nu ca subsemnatul ar mai fi). Baietii ar cam trebui sa-si aduca pustii de-acasa - care au, care nu, sa mai lucreze pe acasa la chestiune! ;)
Lucian si Florin aduc drept noutate un control de o finete fara precedent a modelului si tot ei ne arata ca se poate si cu modele facute 100% de manuta proprie. Faptul ca Lucian i-ar cam putea fi tata lui Florin, imi da sperante ca mai am si eu timp sa progresez si sa pot ramane la Master si in viitor, chiar daca pe locul care m-a consacrat. :)
Io atata am putut, in conditiile in care am schimbat modelul din prima zi de concurs, asta ca sa apar cu model colorat frumos, sa nu se mai ia lumea de mine. ;)
Scuze ca n-am mai "performat" la AM, dar nu se putea incheia evenimentul cu o evolutie deplorabila, ortogonala pe muzica si pe deasupra cu un model neadecvat.
In ideea ca antrenamentul este esential, speram sa existe mai multe asemenea competitii: e posibil ca una sa fie permanentizata la Buzau - ca duminica trecuta. Cred ca a fost benefic pentru toti.
Sa ne vedem cu bine la urmatorul concurs!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 31 January 2010 - 08:16 PM
Felicitari organizatorilor si in special lui Dragos !!!! Sper si sunt SIGUR ca la anu sa fim MULT mai multi si sa mentinem competitia la un nivel ridicat. De asemenea propun programul de master sa fie unu mai complicat si mai lung ;)
Postat 31 January 2010 - 08:42 PM
Unu la mana, traiasca Aeropower care ne-a invatat prost, ca daca nu repeta figura in absolut toti anii care vor urma, ne ducem noi dupa ei s-o faca ca tare ne-am simtit bine. Stiu, e cacofonie. Da' a fost TARE BINE!
Doi la mana, patru am avut si la scoala si nu mi-a fost rusine - si va rog sa recunoasteti ca singurul care a reusti sa-mi egaleze performanta a fost adyc: numarul de concurs = locul final in clasament :)
A treia la mana, ma bucur c-am obtinut - involuntar desigur - titlul neoficial de campion al "proptirii" avioanelor in structura salii. Pentru o clipa am crezut ca Gore o sa-mi doboare incercarea de sambata cu o reusita spectaculoasa, e drept, dar mi-am revenit pe ultima suta de metri si la primul si unicul antrenament de azi am plantat si eu obectu' la locul de cinste, de unde a putut fi dat jos doar cu interventia trupelor speciale: multumiri lui florin100% si lui Redsky.
Concluzie: io unul mai vreau, a fost "misto cu spume", si cel mai misto a fost ca ne-am reunit toti laolalta impreuna trei zile absolut superbe. Din partea mea, MULTUMESC si FELICITARI tuturor: organizatori, arbitri, concurenti. Sa ne revedem acolo la anu' in formatie si mai completa!
Postat 31 January 2010 - 08:57 PM
Bai
- astia de l-ati organizat
- astia de l-ati sponsorizat
- astia de l-ati arbitrat
- astia de a-ti participat
VA MULTUMIM!!!
Spectacolul a fost pe cinste. La anu' si la mai mare!!
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 31 January 2010 - 10:22 PM
in fine, tin si eu la randu-mi sa le multumesc organizatorilor, arbitrilor, competitorilor dar si privitorilor, pentru aceste 3 zile petrecute impreuna. de asemenea tin sa-i multumesc lui Luci pentru faptul ca m-a secondat, lui Florin ca a insistat sa ma inscriu (citat: Ba te sparg daca nu vii la indoor).
pt Adyc: mane, de aia cred si sper sa fie asa: sa fim uniti si sa ne sustinem de fiecare data.
inca odata multumiri tuturor, iar la urmatoarea competitie sa fim mai multi ca anul aceste; la anul stiu eu pe cine sa mai conving (maverik, te sparg daca nu participi!)
Postat 01 February 2010 - 09:57 AM
Multumiri arbitrilor si nu in ultimul rand spectatorilor.
Bravo la concurenti, am avut dreptate cand am spus ca va fi competitie pe bune.
Circumstante pentru greselile mele copilaresti mi-as gasi, dar macar mi-am pus bine la punct modelul de data asta.....
La anul sper sa depasesc si faza asta, ajung la ce e mai greu: pilotul.
Gore, prima data la buzau ai scapat, acum nu te mai las sa uiti; ce parere aveti 'sportivilor' sa ne intalnim cat de curand sa sarbatorim cum se cuvine (chiar si 'criza' style)?
Nu in ultimul rand multumim pentru poze si filme de la toti, de oriunde.
Postat 01 February 2010 - 10:26 AM
2. Multumiri organizatorilor - a fost primul an in care am frecat fundul in mod direct de bancile salii - organizarea foarte misto , hazul pe masura, sala superba
3. Felicitari si spectatorilor care si-au miscat curul adormit, au facut valuri si galagie cat cuprinde, poze, filme si cel mai important atmosfera
O atmosfera calda si placuta, buna sa o tii minte pina la anul, cand vom avea si noi tupeu/avion sa concuram cu astia care muscau cu aveonu' din sala
Asadara, ca sa il parafrazez pe Valterasu'
Un calduros SICTIR tuturor !
P.S ( am pus 5 centi jos taxa de copirait pentru onor V. - daca vine la camp ii dau sa echilibreze DLG-ul )
Postat 01 February 2010 - 12:15 PM
Asa baietii sunt super haiosi calitatea programului a crescut din pacate a scazut drastic numarul de concurenti si de spectatori. Noi ne-am distrat si ne-am simtit bine ca in fiecare an dar mi-ar fi placut sa fie mai multi concurenti.
Minus mare implicarea federatiei in concursul asta . Taxa peste taxa de concurs (o mizerie) am auzit ca o sa vina o tona de concurenti care mai de care mai emeriti si niciunu nu si-a facut aparitia . N-am inteles de ce s-a luat taxa pentru federatie concurentilor care nu erau afiliati la federatie .. o sa mi se raspunda sec ca pentru cupe ... si eu o sa raspund ca oamenii neafiliati nu vin pentru cupe sa si le pastreze .
Nu am inteles exact unde anume s-a implicat federatia in tot concursul asta... pentru ca fost 100% aeropower . Singurul lucru pe care l-a facut federatia a fost sa creeze angoasa cu premierile alea si cu taxa . Ramane sa se implice federatia in concursul de spart baloane de la FvW sau combatul cu tractorul de planoare de la HF ...
Nu am inteles de ce a trebuit ca federatia sa paraziteze unu dintre cele mai frumoase concursuri de modelism din romania. Putea sa inchirieze sala peste 2 saptamani si sa isi aduca proprii concurenti. Eu daca as fi fost concurent anu asta m-as fi simtit pacalit.. Am venit la concursul Aeropower nu sa umflu listele federatiei cu concurenti inexistenti. Sper ca la anu sa se remedieze treaba pentru ca eu NU dau niciun ban la federatie.. am dat odata cand am platit impozitele la stat.
Oricum Felicitari AEROPOWER, felicitari concurentilor, felicitari publicului ala cat a fost felicitari arbitrilor (doar 2 dintre ei) .
go www.fly-free.ro go www.flightaddicted.ro !!!!!!!
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 01 February 2010 - 12:21 PM
Postat 01 February 2010 - 05:43 PM
http:\\www.aero.pub.ro\flash\Students\31-Ian-2010\indoor%20rc%20chiajna.wmv
Sper sa puteam avea Cupa UPB, poate chiar din toamna 2010, care alaturi de Cupa Unirii de la Buzau, ar crea premize pentru mai bine.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 01 February 2010 - 06:52 PM
ZOD, la Feb 1 2010, 12:15 PM, a spus:
Nu am inteles exact unde anume s-a implicat federatia in tot concursul asta... pentru ca fost 100% aeropower . Singurul lucru pe care l-a facut federatia a fost sa creeze angoasa cu premierile alea si cu taxa . Ramane sa se implice federatia in concursul de spart baloane de la FvW sau combatul cu tractorul de planoare de la HF ...
Nu am inteles de ce a trebuit ca federatia sa paraziteze unu dintre cele mai frumoase concursuri de modelism din romania. Putea sa inchirieze sala peste 2 saptamani si sa isi aduca proprii concurenti. Eu daca as fi fost concurent anu asta m-as fi simtit pacalit.. Am venit la concursul Aeropower nu sa umflu listele federatiei cu concurenti inexistenti. Sper ca la anu sa se remedieze treaba pentru ca eu NU dau niciun ban la federatie.. am dat odata cand am platit impozitele la stat.
Oricum Felicitari AEROPOWER, felicitari concurentilor, felicitari publicului ala cat a fost felicitari arbitrilor (doar 2 dintre ei) .
go www.fly-free.ro go www.flightaddicted.ro !!!!!!!
De acord cu ce spui, si mie (si cred ca nu numai mie) mi s-a parut aberanta faza cu taxa perceputa de federatie pt. cei nelegitimati. Dupa ce ca sunt putini piloti, a mai aparut un motiv care sa te faca sa-ti bagi picioarele. Rusinica!
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 02 February 2010 - 10:23 AM
Mai frumos ca in alti ani, indiscutabil lume mai bine pregatita, felicitari tutulor, mai ales Pricopului care nu s-a mai ambitionat sa construiasca bazaconii cu SPS de MIG. Asa si-a vazut linistit de zbor.
Zodele, ai fost mai dragut ca n-ai concurat, numa stress nu-ti trebuie tie pe curentul asta... :)
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 02 February 2010 - 02:46 PM
FELICITARI Clubului Aeropower pentru o organizare la standarde cu care ne-a obisnuit deja de ceva ani.
Multumiri si pentru cele doua zile de antrenamente fara de care, cel putin eu, n-as fii fost in stare mai de nimic. Zborul pe simulator si cel de pe aerodrom nu seamana deloc cu cel indoor.
Multumiri echipei de arbitrii pentru prestatie.
Multumiri participantilor care in ciuda crizei n-au conceput sa nu participe. Aici le doresc un calduros "va sparg daca nu veniti la anu'" celor care se simt cu musca pe caciula.
Multumiri si proprietarului salii Concordia din Chiajna. Superba!
Nu in ultimul rand, multumiri si publicului chiar daca vremea urata sau alte motive au facut ca numarul lor sa scada dramatic anul atsa.
BogdanStancu, la Feb 2 2010, 10:23 AM, a spus:
Cand ti se spune: "daca vrei sa participi la master, tre sa ne platesti si noua, nu numai la organizator", ce poti sa mai faci?? Nimic! Nu are absolut nici o importanta suma. N-a fost mare. Dar NU E CORECT!!! DELOC!!!
Cu asta am plecat de acasa (citat din regulamentul oficial al concursului):
Citeaza
Pentru intrarea in concurs fiecare concurent va plati o taxa de 50 Ron catre Aeropower. Conform regulamentului FRMd, concurentii legitimati vor plati o taxa suplimentara de 40 Ron in contul FRMd. Toate taxele vor fi achitate si incasate la locul de desfasurare a competitiei.
Nici eu si nici clubul meu nu sintem afiliati federatiei si nu aveam pretentia sa apar in listele si clasamentele FRMd.
Eu asa am inteles (parerea mea): Aceasta competitie reuneste concurenti din toata tara, INDIFERENT daca sint membrii sau nu, unui club afiliat sau nu federatiei. Cel putin asa s-a plecat acum patru ani la prima editie. Asta era spiritul de atunci.
Daca anul acesta s-a asociat si federatia, pentru a-si extrage din clasamentul final, un clasament propriu, nu m-a deranjat.
Deci, NU ma intereseaza si nici nu ma deranjeaza implicarea FRMd in aceste competitii dar sa NU taxeze sportivii care n-au nici o legatura cu federatia. NU e corect!
FELICITARI Clubului Aeropower pentru organizare! Sper sa ne vedem si la anu'.
PS
Bagati poze si filme ca eu n-am apucat sa fac niciuna.
Postat 02 February 2010 - 07:25 PM
- un calendar editat de asociatie;
- revista Pilot Magazin - ultimul numar;
- cartea "Manualul pilotului de girocopter" de Kiss Laszlo Gyorgy.
Toti participantii au beneficiat de cate un set. Va reamintesc faptul ca anul trecut, pe langa revista Pilot, la set a mai fost si cate un zbor cu motodeltaplanul sau avionul ultrausor - pentru acei dintre concurenti care au ajuns la Sirna si nu numai.
In plus vom avea un articol in numarul viitor al revistei Pilot Magazin, despre competitia prezenta si posibil si despre cea de la Buzau. Autorul articolului a intervievat in maniera clasica pe clasatii la primele 3 locuri la MASTER si pe organizatori. Sper sa iasa fara perle. <_<
Este posibil sa avem o competitie la jumatatea lunii, la Bacau!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,