Modelism - RHC Forum: AEROPOWER Indoor Challenge 2010 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

AEROPOWER Indoor Challenge 2010 concurs F3P/F3AM

#1 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 15 September 2009 - 02:50 PM

Deschid acest subiect cu acceptul organizatorilor Clubul AEROPOWER, si in speranta ca daca vom face lucrurile mai din timp (pregatirea modelelor, antrenamente), participarea la concurs va fi mai numeroasa decat in anii precedenti. Momentan alte detalii despre regulament, proba freestyle, cand, cum, nu am, si ii vom astepta pe cei de la AEROPOWER sa ne dea aceste detalii cand vor avea ceva definitivat.

Pana atunci va pun un link ca sa vedeti cam ce ne asteapta la mansa impusa:

http://airtoimedia.nl/web/upload/JurgenHei...3P-A_Martin.wmv

Fratilor, spor la construit si antrenat.
0

#2 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 September 2009 - 04:14 PM

Ai ajuns la ei la 10 min dupa ce am plecat eu!
Din discutiile avute azi pot adauga urmatoarele:
-in principiu va avea loc in week-endul 3-4 din luna ianuarie 2010;
-locatia va fi aceeasi si anume Sala Sporturilor Chiajna;
-sportivii inscrisi vor fi mult mai multi, intrucat vor veni si cei legitimati la cluburile afiliate FRMd din tara;
-am incercat sa discutam un pic figurile noi care vor aparea in programul de anul acesta....rezultatul nu este definitiv;
-ca si anul trecut vor fi doua clase Sport si Master;
-se doreste mansa/concurs separat F3P-AM.

Informatiile pentru cei interesati vor veni in timp util.
flying is my life...
0

#3 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 325
  • Inregistrat: 14-September 06

Postat 20 November 2009 - 02:10 PM

Au fost stabilite detaliile competitiei. Veti gasi toate informatiile necesare in documentul atasat.
ASTEPTAM INSCRIERILE AICI !

Fisiere atasate

0

#4 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 18 December 2009 - 03:03 PM

Vezi postareaCataero, la Nov 20 2009, 02:10 PM, a spus:

Au fost stabilite detaliile competitiei. Veti gasi toate informatiile necesare in documentul atasat.
ASTEPTAM INSCRIERILE AICI !

Unu' la clasa F3P SPORT...
Ave
0

#5 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 18 December 2009 - 08:47 PM

mama ce repede se apropie concursu si suntem varza cu totii....antrenament frate, antrenament...ca altfel...

abea astept :rolleyes:
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#6 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 18 December 2009 - 11:43 PM

[quote name='florin100%' date='Dec 18 2009, 08:47 PM' post='355093']
mama ce repede se apropie concursu si suntem varza cu totii....antrenament frate, antrenament...ca altfel

In programul de anul trecut aveam o descriere mult mai exacta a figurilor cu zona de zbor impartita pe linii si virajele marcate cu puncte, a fost zic eu de foarte mare folos pentru ca toti participantii .
Programul de anul acesta poate parea simplu pentru cei care l-au gandit dar pentru concurenti se lasa loc de interpretare.
Pentru mine luclurile sunt clare pana la ranversare pentru ca daca vii pe axa centralla si faci cu deriva stanga se iese din manevra pe linia 3,daca insa se face ranversare cu deriva spre dreapta se iese pe linia 1, de aici incolo arcul de cerc inversat se face de la linia3 la linia 1 sau invers si tonoul integrat in cerc la fel jobenul la fel etc.
Alta dilema ar fi la urcarea in joben ca sfertul de tonou facut spre dreapta inseamna parcurgerea liniei de sus normal iar in cazul sfertului de tonou facut spre stanga se parcurge linia inversat.
La torque roll banuiesc ca de la iesire din humpty bump se vrea o linie in roll spre capatul opus al salii ,poate ma insel dar asta se cheama din cate stiu eu rolling harrier sau se vrea descrierea unui cerc sau arc de cerc in roll?
Spor la antrenamete !!!
0

#7 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2009 - 10:38 AM

programul e ca in cel din filmul cu Martin Muller din primul post...Trebuie sa faci exact ca ala...Referitor la roll, e torque roll nu rolling harrier. Ai iesit din humpty bump continui pana in punctul de mijloc al salii, il bagi in hover si faci o tura de torque roll (tonou in hover, mentinand axa verticala si inaltimea). Daca nu o sa se puncteze liniile drepte ca la f3a, ai sa poti modifica pozitia avionului fata de intrarea in figura printr-o linie orizontala oblica de exemplu.Dar in principiu trebuie sa facem ca Martin Muller
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#8 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2009 - 12:53 PM

Cam asa ma antrenam inainte,scuzati calitatea si sa nu ma certati pentru inexactitaea figurilor... vorba lui Zod <eu as vrea sa iasa mai bine >dar acuma atata pot o sa incerc sa corectez dupa film si totusi in filmul lui Martin ,dupa joben are juma' tonou in 2 puncte iar in programul prezentat de organizatori avem in 4 puncte.
Mercic Florin!
Atentie programul de mai jos este defect si infect nu copiati!!!
http://www.youtube.com/watch?v=34mZnOBy0YA...feature=channel
0

#9 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2009 - 01:28 PM

intrarea in cerc in tonou se face dupa linia de fund...Deci dupa iesirea din triunghi trebuie sa faci stanga...

Team Aeropower

0

#10 Useril este offline   Focke 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 19 December 2009 - 10:13 PM

URMARITI CU ATENTIE FILMUL DIN PRIMUL POST ! MAI CLAR NICI CA SE POATE ! BICUT AI FACUT BINE PROGRAMUL PINA LA INTRAREA IN TONO-UL INTEGRAT ,ASA CUM TI-A SPUS SI FLORIN LA IESIREA DI LOOP TRIUNGHIULAR VIRAJUL TREBUIE FACUT SPRE STINGA . ATENTIE LA JOBEN ! DIN ZBOR PE SPATE SE INTRA IN FIGURA ,DUPA URCARE LA VERTICALA SE FACE 1/4 TONOU SPRE DREAPTA ASA FEL INCIT LINIA DREAPTA DE SUS MODELUL VA FI PE SPATE NU PE FATA ASA CUM AI FACUT TU.NU STIU DACA AM FOST FOARTE CLAR DAR ORICUM VOM AVEA SEDINTA TEHNICA SI VOM EXPLICA FIECARE FIGURA IN PARTE IMPREUNA CU ARBITRII.
0

#11 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2009 - 10:21 PM

Vezi postareaFocke, la Dec 19 2009, 10:13 PM, a spus:

URMARITI CU ATENTIE FILMUL DIN PRIMUL POST ! MAI CLAR NICI CA SE POATE ! BICUT AI FACUT BINE PROGRAMUL PINA LA INTRAREA IN TONO-UL INTEGRAT ,ASA CUM TI-A SPUS SI FLORIN LA IESIREA DI LOOP TRIUNGHIULAR VIRAJUL TREBUIE FACUT SPRE STINGA . ATENTIE LA JOBEN ! DIN ZBOR PE SPATE SE INTRA IN FIGURA ,DUPA URCARE LA VERTICALA SE FACE 1/4 TONOU SPRE DREAPTA ASA FEL INCIT LINIA DREAPTA DE SUS MODELUL VA FI PE SPATE NU PE FATA ASA CUM AI FACUT TU.NU STIU DACA AM FOST FOARTE CLAR DAR ORICUM VOM AVEA SEDINTA TEHNICA SI VOM EXPLICA FIECARE FIGURA IN PARTE IMPREUNA CU ARBITRII.

Multam Dragos cu jumatatea de tonou dupa joben cum ramane in 2 sau in4 puncte?, ca Martin face cu 2 iar in program e scris 4?
0

#12 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 December 2009 - 10:47 PM

jumatate de tonou in 4 puncte, inseamna o jumatate de tonou din doua bucati :) ...Cum s-a scris in program lasa loc de interpretare dar asa e cum iti zic io, adica exact ca in filmu cu Muller

Team Aeropower

0

#13 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 19 December 2009 - 11:19 PM

Lasa-ma frate, ca in program la figura 10 e scris "jumate tonou din 4" . Ai fost si anul asta si am avut acea figura si ai stiut s-o faci. Acum dintr-odata iti e neclar? Mai clar de atat nu se poate, din tonoul din 4 se executa jumate, adica primele doua, in ordinea intrarii, (nu asa e sensul?).
Ce naiba, pai daca disecam la virgula inseamna ca nu stim despre ce vorbim. Mai mult decat atat , la inceputul postului e pus un video. Oare degeaba? E greu sa vedem acel video si sa ne luam dupa el? E pus chiar de pomana? Adica eu vad o chestie si execut altceva si zic ca n-am inteles?

Hai spor la antrenamente

Aceasta postare a fost editata de nimsoc: 19 December 2009 - 11:23 PM

0

#14 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 January 2010 - 05:35 PM

SALUT !

Am intrat pe ultima suta de metri privind organizarea concursului.
Trebuie sa definitivam lista participantilor cat mai repede.
Ca urmare va invit sa completati lista de mai jos:

1. Marinescu Dragos > F3P Master / F3P-AM
2. Marinescu Vlad > F3P Master / F3P-AM
3. Cosmin Brezoescu > F3P Master
4. Capitanoiu Florin > F3P Master / F3P-AM
5. Allen Geanta > F3P Sport
6. Andrei Pascal > F3P Sport
7. Stefan Mihailescu > F3P Sport
8. Mihai-Victor Pricop > F3P Master
9 Costin Jugureanu > F3P Sport
10. Adrian Craciun > F3P Sport
11. Lucian Enache > F3P Master / F3P-AM

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 19 January 2010 - 05:20 PM

0

#15 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 09 January 2010 - 01:49 PM

si este gata si modelul:

http://www.youtube.c...h?v=2ZcP1BsiWM4

inca mai bag la simulator, pana la finalul lunii sper sa imi iasa toate figurile.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#16 Useril este offline   stefan40 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 464
  • Inregistrat: 14-December 08

Postat 10 January 2010 - 10:45 AM

MIHAILESCU STEFAN F3P Sport

PRICOP MIHAI VICTOR F3P Master
0

#17 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 January 2010 - 09:42 PM

Salut !

S-au stabilit ultimele detalii cu administratorul salii. Programul este urmatorul:

Vineri 29.01 : 12,00 - 18,00 antrenamente
Sambata 30.01 : 09,00 - 18,00 inscrieri si antrenamente
Duminica 31.01 : 09,00 - 11,00 antrenamente
11,00- 15,00 concurs

Ne vedem la sala!
0

#18 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2010 - 07:17 PM

azi la antrenamente a fost super...dar cam putini....Daca maine nu vine toata lumea cu catel si purcel va SPARG personal !!!!!

Team Aeropower

0

#19 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8329
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 29 January 2010 - 07:38 PM

Doua filmulete:

Lucian
http://www.youtube.c...h?v=2ucYUxpsYGk

Serban
http://www.youtube.c...h?v=4yyhIwcHzvo

mai vin cateva. Stefan
0

#20 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2010 - 07:57 PM

si eu pun cateva imagini de azi:

Imagine atasata: sala_01.JPGImagine atasata: sala_02.JPGImagine atasata: sala_03.JPGla_03.JPG]Imagine atasata: sala_04.JPG

Imagine atasata: sala_05.JPGImagine atasata: sala_06.JPGImagine atasata: sala_07.JPGla_07.JPG]Imagine atasata: sala_08.JPG

Imagine atasata: sala_09.JPGImagine atasata: sala_10.JPGImagine atasata: sala_11.JPGla_11.JPG]
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#21 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2010 - 08:00 PM

Imagine atasata: sala_12.JPGImagine atasata: sala_13.JPG
Imagine atasata: sala_14.JPGImagine atasata: sala_15.JPG
Imagine atasata: sala_16.JPGImagine atasata: sala_17.JPG
Imagine atasata: sala_18.JPG

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 29 January 2010 - 08:01 PM

0

#22 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2010 - 08:02 PM

Imagine atasata: sala_19.JPGImagine atasata: sala_20.JPG
Imagine atasata: sala_21.JPG
0

#23 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8329
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 29 January 2010 - 08:06 PM

Inca 2 filmulete si gata:

Florin:
http://www.youtube.c...h?v=oXiQn-r0WY8

Vlad cu un micro biplan:
http://www.youtube.c...h?v=FGB_msBnSvQ Stefan
0

#24 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2010 - 10:33 PM

toate pozele de azi, 29.01.2010, sunt urcate pe http://fly-free.ro/galery/AEROPOWER+Indoor...enamente+vineri
0

#25 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 30 January 2010 - 07:29 PM

Azi antrenamente si cate doua manse la Master si Sport.
Maine cate 3 manse la cele doua clase si concursul de Aeromusical!

in poze modelel pregatite pentru antrenament ,si helperii lui Adyc :rolleyes:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00866.JPG
  • Imagine atasata: DSC00863.JPG

flying is my life...
0

#26 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2010 - 09:18 PM

cateva de azi, fara prelucrare...

Imagine atasata: indoor_sambata_103.JPGImagine atasata: indoor_sambata_107.JPGG]
Imagine atasata: indoor_sambata_114.JPGImagine atasata: indoor_sambata_119.JPGG]
0

#27 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2010 - 09:20 PM

Imagine atasata: indoor_sambata_127.JPGImagine atasata: indoor_sambata_147.JPGG]
Imagine atasata: indoor_sambata_156.JPGImagine atasata: indoor_sambata_157.JPGG]
Imagine atasata: indoor_sambata_158.JPGImagine atasata: indoor_sambata_164.JPGG]
Imagine atasata: indoor_sambata_169.JPGImagine atasata: indoor_sambata_188.JPGG]
Imagine atasata: indoor_sambata_190.JPGImagine atasata: indoor_sambata_191.JPGG]

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 30 January 2010 - 09:21 PM

0

#28 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2010 - 09:23 PM

Imagine atasata: indoor_sambata_301.JPGImagine atasata: indoor_sambata_348.JPGG]
Imagine atasata: indoor_sambata_349.JPGImagine atasata: indoor_sambata_386.JPGG]

si gata.

restul pe http://www.fly-free.ro/galery/AEROPOWER+In...+2010+-+sambata

la final, voi face arhive si le voi pune pe un FTP, in varianta mare (numai azi am tras aproape 2G).
0

#29 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2010 - 09:40 PM

aaa, mi-am adus aminte, ca azis bine Mvpricop: E totusi pacat ca s-a restrans competitia ca public.

atat ca public cat si ca, competitori. inteleg pe de o parte ca bugetul e mai restrans, dar, daca noi nu tinem stacheta sus la asemenea competitii... este pacat.

hai, sa ne vedem maine, cat mai multi in sala, macar ca spectatori, daca la competitie nu v-ati inscris.
0

#30 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 30 January 2010 - 10:27 PM

E foarte tare frate.. MERITA!!!
Am fost azi doar ca si spectator. "Bajetzii cunoaste" domne :) Foarte frumos. Au fost si momente serioase, au fost si momente amuzante, au fost si zboruri perfecte, au fost si crashuri... au fost si vreo doua modele agatate in grinzile de la acoperis.. una peste alta SUPER SHOW. Si maine se anunta si mai tare :) Aviz celor care au pierdut ziua de azi <_<

Felicitari tuturor participantilor!

PS. La anu' daca nu mai imi tremura asa rotulele si dejtele poate va "competitionez" si eu..
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro