Modelism - RHC Forum: Cine poate confectiona pinioane si ax cutie viteza custom ? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cine poate confectiona pinioane si ax cutie viteza custom ? si sa fie din Bucuresti

#1 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 25-December 10

Postat 23 December 2012 - 09:03 PM

Salut,

N-am stiut unde sa deschid topicul asta asa ca daca am gresit locatia, rog un moderator sa il mute.
Caut pe cineva care ma poate ajuta cu confectionarea a catorva pinioane si a doua axuri pentru o cutie de viteza a unei masini RC.
Il rog sa imi lase eventual PM cu datele de contact pentru a discuta detaliile.

Multumesc
0

#2 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 23 December 2012 - 10:24 PM

Vezi postareamogg, la 23 December 2012 - 09:03 PM, a spus:

Salut,

N-am stiut unde sa deschid topicul asta asa ca daca am gresit locatia, rog un moderator sa il mute.
Caut pe cineva care ma poate ajuta cu confectionarea a catorva pinioane si a doua axuri pentru o cutie de viteza a unei masini RC.
Il rog sa imi lase eventual PM cu datele de contact pentru a discuta detaliile.

Multumesc

daca ai un original iti pot face eu o matrita pe care o umpli cu amestec de poxipol, eu folosesc asa pentru mulaje pinioane la imprimante si laminatoare si tin cu succes, atata timp cat nu sunt in preajma temperaturilor extreme, 180-200 grade celsius, cat ajunge un cuptor la o imprimanta laser. pretul pentru o matrita e de 80 lei.
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#3 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 25-December 10

Postat 25 December 2012 - 10:45 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 23 December 2012 - 10:24 PM, a spus:

daca ai un original iti pot face eu o matrita pe care o umpli cu amestec de poxipol, eu folosesc asa pentru mulaje pinioane la imprimante si laminatoare si tin cu succes, atata timp cat nu sunt in preajma temperaturilor extreme, 180-200 grade celsius, cat ajunge un cuptor la o imprimanta laser. pretul pentru o matrita e de 80 lei.

Salut si mersi mult pentru raspuns. Ma intereseaza insa ceva mult mai precis, facut pe strung, CNC.

Numai bine
0

#4 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 154
  • Inregistrat: 28-November 10

Postat 27 December 2012 - 04:52 PM

cnc nu am dar pinioane facem de toate felurile , da-mi eventual o poza si un diametru ceva pe mail sa vad cat sunt de mici , noi facem deobicei pinioane mari ... ingrazvan@yahoo.com sau 0762 612 452 (nu sunt din Bucuresti , ci din Ciorogarla)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro