Salut,
N-am stiut unde sa deschid topicul asta asa ca daca am gresit locatia, rog un moderator sa il mute.
Caut pe cineva care ma poate ajuta cu confectionarea a catorva pinioane si a doua axuri pentru o cutie de viteza a unei masini RC.
Il rog sa imi lase eventual PM cu datele de contact pentru a discuta detaliile.
Multumesc
Pagina 1 din 1
Cine poate confectiona pinioane si ax cutie viteza custom ? si sa fie din Bucuresti
Postat 23 December 2012 - 10:24 PM
mogg, la 23 December 2012 - 09:03 PM, a spus:
Salut,
N-am stiut unde sa deschid topicul asta asa ca daca am gresit locatia, rog un moderator sa il mute.
Caut pe cineva care ma poate ajuta cu confectionarea a catorva pinioane si a doua axuri pentru o cutie de viteza a unei masini RC.
Multumesc
Multumesc
daca ai un original iti pot face eu o matrita pe care o umpli cu amestec de poxipol, eu folosesc asa pentru mulaje pinioane la imprimante si laminatoare si tin cu succes, atata timp cat nu sunt in preajma temperaturilor extreme, 180-200 grade celsius, cat ajunge un cuptor la o imprimanta laser. pretul pentru o matrita e de 80 lei.
MultiRotor: MultiWii Quad
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 25 December 2012 - 10:45 PM
R3dD3vil, la 23 December 2012 - 10:24 PM, a spus:
daca ai un original iti pot face eu o matrita pe care o umpli cu amestec de poxipol, eu folosesc asa pentru mulaje pinioane la imprimante si laminatoare si tin cu succes, atata timp cat nu sunt in preajma temperaturilor extreme, 180-200 grade celsius, cat ajunge un cuptor la o imprimanta laser. pretul pentru o matrita e de 80 lei.
Salut si mersi mult pentru raspuns. Ma intereseaza insa ceva mult mai precis, facut pe strung, CNC.
Numai bine
Arata acest topic
Pagina 1 din 1