lefmir, la Sep 3 2009, 01:44 PM, a spus:
eu zic sa citesti tu mai atent...eu m-am referit la TOT trenul de aterizare(nu poti numi o furca cu 2 roti tren). sa-l lase stock.
Modelul e scump, e de la o firma respectabila care stie foarte bine de ce l-a pus asa...eu cred ca nu are rost sa-l magareasca.
Omul spune asa : " ......iau urmatoarele masuri : am sa lipesc ampenajele, trenul de aterizare il voi
modifica acum,cu bechie ....."
Tu ai spus sa nu schimbe pozitia trenul, iar el spunea nu ca O SCHIMBA ci ca il MODIFICA si este cel mai bun lucru pe care il poate face - oricum nu putea sa il mute pastrand
in acelasi timp si jamba de bot , eventual sa le puna unul langa altul si sa stea ca barza intr-un picior !
Daca vroiai o exprimare corecta puteai sa spui : " parerea mea este sa nu faci MODIFICARI la tren pentru ca bla. bla. bla .......si sa il lasi asa cum este . "
asta apropo de citit atent si de exprimat " citibil "
P.S.
Adevarat ca Hangar 9 este o firma respectabila dar ei gandesc ca NOI zburam cu modelele LOR pe o pista/piste la fel de RESPECTABILE , ci nu prin bolovani si
denivelari.
Ai vazut filmuletele atasate de H9 la medelele lor ?! - numa piste asfaltate , betonate .... - ai asa ceva in zona ? !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 03 September 2009 - 02:31 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !