videoclip al Anamariei Ferentz ( la Rapa Rosie)
Postat 06 August 2009 - 05:44 PM
Postat 06 August 2009 - 07:30 PM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 06 August 2009 - 07:34 PM
LE : acum s-a terminat si la mine ... siii... a iesit f. bine ! nu se poate vb de promovare insa din oamenii care se vor uita la acest clip sigur vor fi 2% care o sa se intrebe ,sau o sa caute despre modelism ! Super tare , bafta edi , si poate face unu doar cu modelism cum a fost cel de anul trecut ! Salut
Aceasta postare a fost editata de ad525: 06 August 2009 - 07:45 PM
Postat 06 August 2009 - 07:36 PM
Postat 06 August 2009 - 08:02 PM
Muzica, ideea sunt super ok ... felicitari Edi tine-o tot asa.
@Ionut76 & Co, iata cum am vazut eu videoclipul (comentariu artistic :)) )
O gagica misto se duce cantand sa se relaxeze. Zice ceva de reimporspatarea fortelor, dragoste bla bla. Ajunge pe taramul bantuit al Rapei Rosii si dupa ce isi pune ochelarii virtuali vede ce s-a intamplat p-acolo. Din fericire pentru noi fusese o intalnire aeromodelistica. Daca s-ar fi dus la Cernobil ar fi vazut altceva.... Asadar aeromodelismul care apare aici e pur intamplator. Cat despre galeata de apa in cap de la sfarsit, scrie undeva in stanga sus ceva de "back to reality" care este in perfecta consonanta cu dusul rece... ca mai e si ea simpatica asta e subinteles deja...
Hai spor... si tine-o tot asa Edi :)
Postat 06 August 2009 - 08:15 PM
Pentru circotasi:
1. apare "FUN FLY RIPA ROSIE"
2. apare steagul Romaniei
Si macar unu la 1% isi vor pune intrebarea.... chiar exista locul asta in tzara romaneasca, si de unde .... :)?
Bafta
Fain videoclipul
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 06 August 2009 - 08:16 PM
Postat 06 August 2009 - 08:36 PM
Sunt curios cat de vizionat o sa fie la Teleu ... .
Pentru marea majoritate (adica nu modelisti) mai interesant e gagica si Hammer-ul decat restul.
Dar cred ca pentru modelisti ar fi fost mai cu efect daca turna pe ea niste metanol dintr-un avion ... atunci era chiar fatal. :)
Postat 06 August 2009 - 09:24 PM
Oricum este o noutate in videoclipuri asa ceva, modelism.
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 07 August 2009 - 08:14 AM
una cate una broscutele au renuntat...cu o exceptie...una singura ....si dupa mult efort a ajuns in varful muntelui.
Apoi laude, aprecieri...toti vroiau sa stie cum de a reusit?.....Simplu...ERA SURDA !!!
Bravo Edy ...desi au fost si vor mai fi comentarii contra tu ti-ai facut treaba si acum primesti laudele.
Bafta!
ps. totusi asteptam....About passion 2009 :)
Postat 07 August 2009 - 08:24 AM
Bravo Edy , ma bucur ca nu ai renuntat - va urez sa aveti succes cu el .
Postat 07 August 2009 - 08:57 AM
Filmarile aeriene sunt bestiale... fix cum ma asteptam.. Filmarea H-ului de deasupra pe drumu ala (inspre sebes cred) e bestiala !!!!
E cam ciudata fata cu ochelarii aia.. daca nu iti explica cineva mura in gura de fapt despre ce e vorba nu intelegi nimic. Locul (RR) e frumos ca de obicei.. si fata lu Zozo :)))) no coment.
In rest.. fix cum ziceam .... nimic spectaculos.. (heli pe spate al lui cristi.. dar e scurt si tot asa nu apuci sa te dezmeticesti) .
Faza de sfarsit... cu fata si cu apa.. nu o inteleg nu o comentez.. e munca fetei...
Argumentul pe care il aduce MlGore ... e fix ceea ce trebuia sa mi se inchida gura data trecuta. Da.. poate atrage atentia ca exista si alte activitati in afara de fotbal mici bere si gratare
Oricum Edi (cu i nu cu Y ) isi freaca mainile ca noi ii discutam clipu aici.. E reclama ca la daramida... pt nimic.
Postat 07 August 2009 - 11:43 AM
Toate secventele sunt interesante dar mie personal imi plac secventele cu Edge-ul, elicopterul lui Cristi, automodelul care imprastie iarba si Iceman
S-a creat un precedent si asta este important. Nu stiu cati dintre voi ati observat ca intr-o oarecare reclama apare un aeromodel agatat de tavan. Dupa cum vedeti nici nu ma intereseaza continutul reclamei dar are legatura cu combinatia la cartela de telefon. Cand aud reclama ma uit imediat si incerc sa identific modelul, ei si-au atins scopul, eu in schimb am o enigma de rezolvat.
Zilele trecute, inainte de lansarea oficiala a acestui clip, am fost contactat de catre o firma de publicitate care dorea neaparat sa apara intr-un clip publicitar un aeromodel de pasageri. Este posibil ca in viitor Edi sa fie contactat pentru realizarea si altor clipuri muzicale din genul rock, metal sau din alte sfere de activitate. Nu trebuie altceva decat sa-l sprijinim si sa-i oferim material video indiferent ca acesta va contine secvente cu modele ieftine sau high-end, egal ca au fost filmate la RR, HF, FVW sau HC si indiferent ca el va castiga sau nu bani din aceasta, doar este vorba de munca lui pentru care tot respectul.
Postat 07 August 2009 - 12:11 PM
...si eu ma uit ca bou' la poarta noua la reclama aceea :)
Postul lui zozo a spus totul.Sunt suta la suta deacord cu ce ai scris.
Bafffffta.
Aceasta postare a fost editata de aantikk: 07 August 2009 - 12:15 PM
Postat 07 August 2009 - 02:42 PM
Valteras, la Aug 7 2009, 03:03 PM, a spus:
La secunda 28-30, acolo trebuia sa fie schimbatorul meu de la Cielo.
Sunt dezamagit...
Ai lipsit nemotivat, nu se pune...Cielo ca Cielo, da' sarcofag mai ai?
Just for remember: RR'03
http://www.rhc.ro/forumrhc2/uploads/post-2-1052462126.jpg
Postat 07 August 2009 - 02:48 PM
Cea ce mi-ar place mie este ca pe linga o poate mediatizare mai mare as dori si aparitia cluburilor care sa aiba sedii cu atelier, etc. .
Sa speram la ce e mai bine.
Cat despre videoclip is curios comentarile ce o sa apara datorita difuzarii la TV adica exemplu: "Ai vazut videoclipul ala cu avioane? sau Ii una intr-un videoclip in care is si avioane radiocomandate".
Desi nu ma uit pe canalele de muzica ( :) ) is curios cum va fii primit de public ...
Postat 21 August 2009 - 06:57 PM
sorrin, la Aug 16 2009, 11:35 AM, a spus:
calitate HD http://www.vimeo.com/5902449
Aceasta postare a fost editata de Laur73: 21 August 2009 - 06:57 PM