Valteras, la Jan 6 2010, 03:54 PM, a spus:
Al tau in ce stadiu este?
Valteras
Al meu e gata asamblat - lipsesc motorul si bateria puse pe el ca sa fie scos la aer
Poze mi-e lene sa fac
Treburi si altele ce aparura pe traseu :
Sergiu la raspunsul meu afirmativ si din frica de strimbaciune a facut inclusiv fuselajul din 6mm
Va fi zobit doar de un Panzer - orice crash va lasa ingaduitor ochii in jos in fata structurii de 6mm
Greutatea totala a animalului cu tot cu SG90-uri este de 140 grame - fara alte electronice - foarte rau nu e...
Eleroanele - si ele din 6mm au o mica curbare datorita materialului primar - drept care am bagata' foarfeca in balamalele Kavan si am pus cate 5 bucati pe fiecare eleron ca sa indrepte efectul de lingura dat de turnarea defectuoasa a placii - e mai bine si n-au reusit sa curbeze aripa :rolleyes:
Intrucat la/dupa taiere, aripa a venit din 2 bucati - am folosit scotch colorat ca sa le unesc, am tasat zona de imbinare inginereste si apoi am curbat aripa pe blatul de bucatarie - a iesit chiar mai bine decat din one piece
Acolo unde capitalistii verosi sugerau "carbon" la lonjeronul dintre aripi am folosit clasicul 'bamboo' - ca greutate e prea mica diferenta, m-am jucat si eu cu materialele, deh
La capatul aripii as mai baga un mic lonjeron - cam la 5-8 cm de varf - e o zona moale si usor deformabila - la cel din Depron alb de 3 sigur asa o sa fac
Ca motorizare se gaseste la harghita un motor copie dupa axi A2204 - o minunatie
Accu va fi ce va de 800mah...
Astept sa le dam la aer - inavataceii mei au deja cate unul si desi nu credeam ca in 2 luni vor trece de la 0 la BB si apoi la 3D ei infirma orice lege a lui Moore si dau cu Ultronul de garduri cu o maiestrie de invidiat
Gata - la munca...
Succes