R.E.P.A. continued
Postat 14 January 2003 - 09:31 PM
MicroSim6 e aici parca:
MicroSim Demo Download
Microsim 6 e continuarea lui ElectronicalWorkbench 5
Am sa pun fisiere .ewb cu simuari f dragute sa vezi cum o sa mearga <_<
Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 14 January 2003 - 09:39 PM
Postat 14 January 2003 - 09:53 PM
Apesi tasta Space de doua ori scurt pt a simula butonul, ai sa vezi tu!
Fisiere atasate
-
temporizator.ewb (16.96K)
Number of downloads: 112
Postat 14 January 2003 - 10:49 PM
Joi bag combustibilul in motor ,sambata fac circuitul,duminica asamblez modulul de declansare a parasutei.Luni-miercuri construiesc parasuta ,joi-vineri final adjustments ,fac igniterele and....sambata LAUNCH DAY <_< :D
cam asta ar fi programul :D
Postat 22 January 2003 - 06:37 PM
Sa incepi simularea faci clck pe butonul din coltul dreapta sus
Rezultatul iti apare pe aparatele de masura Osciloscop, Multimetru, volbuloscop (BodePloter), te prinzi tu,
De ex la ce am facut eu vezi pe osciloscop si becuri ce se !ntampla
Dar la inceput tr sa faci click de doua ori pe tasta "Space" sa simuleze un buton fara retinere!
:D :D :D
Postat 22 January 2003 - 06:46 PM
Ai aici Pt Redu.opj schema electronica
si Pt Radu.Max fisierul cu blaca cu trasee
sa le scoti la imprimanta faci asa
Deschizi fisierul .Max
te duci la: Options->Post Proces Setings->selectezi un layer (top sau bottom)->Click dreapta->Preview->o sa apara liniile albastre->file->print->forceB/W etc etc->la tot lasi asa (ne mirorat) la botom dai "miror", si nu schimbi aspectul->la imprimanta o sa iasa la fiz desenele
Mai ai si layerul "Drill Drowing"care-ti indica ce gauri ai de dat si "Silk Screen Top" cu piesele conturate cu tr. asezate.
Sa nu te sperii ca apare iconitza de 3DStudioMAX e din cauza extensiei .MAX
Fisiere atasate
-
pt_radu.opj (2.47K)
Number of downloads: 50
Postat 22 January 2003 - 06:54 PM
Fisiere atasate
-
PT_RADU.DSN (23K)
Number of downloads: 32
Postat 22 January 2003 - 06:55 PM
Fisiere atasate
-
PT_RADU2.MAX (92.17K)
Number of downloads: 35
Postat 23 January 2003 - 12:16 PM
Aici e facuta o aplicatie .exe!
Fisiere atasate
-
RadioLink.exe (68.65K)
Number of downloads: 50
Postat 23 January 2003 - 12:49 PM
Postat 23 January 2003 - 01:45 PM
Ultimele versiuni sunt asa de puternice ca pot fi realizate legaturi interactive cu alte programe Mathlab, Mathcad, chiar si C.
Eu il folosesc pt manipularea porturilor si stocarea datelor in calculator! Si totul este mult mai simplu decat in C.
E efectiv BESTIAL!!!
P.S. Da sunt student la Electronica&Telecomunicatzii
Postat 23 January 2003 - 02:12 PM
Poate incerc sa folosesc programul ala... (parca labview ziceai ca se cheama?) pe undeva? Ca un calculator cred ca gasesc.
Tare m-ar tenta sa controlez macar portul de imprimanta... daca nu toata Constanta. Ce zici merge?
Ovidiu.
Telefon: 0721 385365
Postat 23 January 2003 - 04:59 PM
Eu sunt din Navodari o sa ne vedem la vara, mai este teo... Pai la vara ne adunam nu gluma! asta daca nu-mi iau servici in Bucuresti B)
Daca faci rost de LabVIEW prin Ctza eu iti trimit de aici din bucuresti .VI-urile (asa ce cheama fisierele facute de LabVIEW)
Postat 23 January 2003 - 05:46 PM
Am o intrebare ,cum pot sa realizez un emitator si un receptor care za imi zica ce dist sunt intre cele doua? (un fla de altimetru)
Postat 23 January 2003 - 07:33 PM
:D B) :D
Postat 23 January 2003 - 07:46 PM
pe care sa-l copiezi ca momentan n-am bani sa investesc in software-uri.Am cumparat dichisul asta mic
cu care pot face fotografii digitale si videouri de 50 de secunde.
Skyspy
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 24 January 2003 - 01:36 AM
Formate video nu sunt prea multe iar comprimarea nu e ceva extraordinar!
Pentru a micsora consistent dimensiunea se face un compromis la calitate - se reduce rezolutia si imaginea devine putin neclara!
Nu am folosit nici un astel de program, doar am auzit!
la linkul de mai jos e un program free tryal care face prelucrari asupra pozelor si filmelor, sper ca si micsoreaza si volumul fisierelor video!?!
O sa mai caut!
Acum incerc sa pun la punct emitatoare radio de cca 1-5W pe diferite frecvente, pt emitatorul video si nu numai, si un mic modem prin care o sa trimitem date la sol folosind partea de sunet a emitzatorului video!
Am facut o comanda de niste piese, de la un distribuitor mai ieftin de aici, piesele alea nu erau in catalogul dumneavoastra, printre ele se numara uin convertor analog-digital cu 8 intrari rapid serial pe 12biti numai bine pt diferiti senzori! si un senzor de temperatura cu iesire in puls (nu am nevoie de convertor) pentru temperaturi de -50 130 C
Si tot acolo am gasit si accelerometre duble f ieftine si giroscoape murata nu f scumpe (doar 1mil bucata, cred ca cu 2 accelerometre de alea si un giroscop pt aeromodel ajung (adica 5 intrari de la CAD)
Pt un rachetomodel mai trebuie 2 giroscoape in plus!
Mai rau! pe situl de care ziceati Dv. am vazut ca respectivul pe langa sistemul dublu Senzori+GPS mai avea un mic "SONAR" pt a vedea distantza dintre aeromodel si pista. Deja am gasit senzori pt asa ceva si ma framanta o idee eleganta de face si eu ceva care sa ne zica distantza pe domeniul 3m-3cm cu precizie de 1cm :D :D :D
Dar pana atunci e sesiune :D B) :( :( :( :( :(
AcdVideoMagic
Postat 24 January 2003 - 01:40 AM
Postat 12 February 2003 - 04:08 PM
www.help-dynamite.as.ro/raketa.jpg
www.help-dynamite.as.ro/m.jpg
www.help-dynamite.as.ro/m2.jpg
Aceasta postare a fost editata de Radu: 12 February 2003 - 04:11 PM
Postat 12 February 2003 - 06:26 PM
Hai ca-i faina bravo!
PS din ce motorul si cat de goasa tzeava aia??