Modelism - RHC Forum: Romanasi la F1E - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Romanasi la F1E ca sa o eclipseze pe amf

#1 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 10 August 2009 - 07:08 PM

Mi-am aruncat o geana si uite ce am vazut
Imagine atasata: fai.jpg
La "read more" m-am pierdut, poate Pitts ne traduce.
Oricum, felicitari copiilor si taticilor lor.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#2 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 13 August 2009 - 09:22 AM

Da, este vorba de clasamentul actual la Cupa Mondiala de planoare cu orientare magnetica F1E. Clasamentul este facut dupa primele 13 etape din 2009. Mai sunt 4 etape pana la sfarsitul anului. Dupa aia se trage linia si se desemneaza castigatorul, care va primi trofeul transmisibil la AG Lausanne, martie 2010. Totodata, isi adauga pe soclu placuta cu numele sau, tara si anul.
No brain, no headache.....
0

#3 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 13 August 2009 - 09:40 AM

Informatia este una foarte valoroasa cand ai un cat de mic sentiment de a fi roman.
Bogdan Stancu ce trebuie sa intelegem prin "romanasi"?
Oamenii care au fost pomeniti mai sus sunt niste titani in aeromodelism zbor liber, mandria Federatiei, a tarii si a Pitestiului.Sunt un bun national.
Explica tu ce vroiai sa zici.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#4 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 13 August 2009 - 10:33 AM

Vezi postareaDom*PROFESOR, la Aug 13 2009, 10:40 AM, a spus:

Informatia este una foarte valoroasa cand ai un cat de mic sentiment de a fi roman.
Bogdan Stancu ce trebuie sa intelegem prin "romanasi"?
Oamenii care au fost pomeniti mai sus sunt niste titani in aeromodelism zbor liber, mandria Federatiei, a tarii si a Pitestiului.Sunt un bun national.
Explica tu ce vroiai sa zici.

De obicei explic celor ce -cred eu- pot sa inteleaga si nu interpreteaza ca precupetele, ceea ce nu e cazul tau, Domprofesor. Oricum, nu explic pentru tine, dar sa nu te superi ca spun asta, nu vreau sa te inflamez in vreun fel.
Da, sunt de acord ca ar merita sa ne mandrim cu astia si sa le felicitam parintii. Am impresia, necunoscandu-i, ca astia sunt niste copii, dar s-ar putea sa ma insel. Daca sunt copii, trebuie sa le felicitam si parintii, care le-au indreptat pasii unde trebuie. Daca nu...
Oricum, ma mir ca nimeni nu s-a batut in piept cu ei pana acum, rezultatele fiind intr-adevar notabile.
Chestia cu averea Pitestiului, Octave, e trasa de par, habar n-are Pitestiul de munca si rezultatele lor, cum nici despre altii nu au avut habar alte orase....nu?
Si ca sa fiu si un pic off topic, eu nu am niciun sentiment ca sunt roman, decat cand merg(eam) prin Pakistan. De obicei la mine, "romanasi" e zeflemitor, de data asta, avand impresia (falsa, poate) ca sunt tineri/copii, ii alint asa. Mai bine decat "nodurosii din Carpati", nu?

Mersi Pitts pentru precizari, rapeste-ti timp ori de cate ori ai prilejuri din astea. Merita!

In incheiere, in loc de obisnuita semnatura, va doresc:
"A horse already knows how to be a horse; a rider has to learn how to become a rider"

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 13 August 2009 - 10:45 AM

0

#5 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2009 - 10:40 AM

Vezi postareaBogdanStancu, la Aug 13 2009, 11:33 AM, a spus:

. Am impresia, necunoscandu-i, ca astia sunt niste copii, dar s-ar putea sa ma insel. Daca sunt copii, trebuie sa le felicitam si parintii, care le-au indreptat pasii unde trebuie. Daca nu...
Oricum, ma mir ca nimeni nu s-a batut in piept cu ei pana acum, rezultatele fiind intr-adevar notabile.
Chestia cu averea Pitestiului, Octave, e trasa de par, habar n-are Pitestiul de munca si rezultatele lor, cum nici desapre altii nu au avut habar alte orase....nu?

Bogdane, chestia ci Pitestiul nu sta chiar asa.
La Pitesti aeromodelismul de zbor liber este "sport national", fiind sprijinit de primarie, consiliul judetean, CSU Pitesti, Arpechim Pitesti.
La Pitesti, datorita rezultatelor valoroase repetate obtinute de Marian Popescu (Antrenor Emerit, Maestru Emerit al Sportului....facut cetatean de onoare de catre urbe) si coechipierii+copii antrenati de el, va lua nastere (s-ar putea chiar de anul asta) prima catedra de aeromodele la o facultate de sport de stat din Romania. Marian Popescu este el insusi doctorand in sport, disciplina "aeromodele"(tot premiera pe tara).
Celelalt nume (Mihnea Niculescu), este junior (nu stiu daca a implinit 14 ani....)
0

#6 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 13 August 2009 - 11:01 AM

Vezi postareapitts, la Aug 13 2009, 11:40 AM, a spus:

Bogdane, chestia ci Pitestiul nu sta chiar asa.
La Pitesti aeromodelismul de zbor liber este "sport national", fiind sprijinit de primarie, consiliul judetean, CSU Pitesti, Arpechim Pitesti.

e pe dracu. am fost pitestean pana la 20 de ani si nu am auzit sau vazut asa ceva in pitesti. la palatul pionierilor se faceau numai calculatoare. asta cand eram in generala 5-8. asta prin 96-2000. am vazut odata niste machete intr-o vitrina. eram mic mic, clasa a doua cred, si m-a tras mama repede de mana ca venea autobuzul. am revenit peste cateva zile la vitrina aia si canci avioane...dezamagit rau.

cred ca e "sport national" in grup restrans.
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#7 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2009 - 11:06 AM

"am vazut odata niste machete intr-o vitrina. eram mic mic, clasa a doua cred, si m-a tras mama repede de mana ca venea autobuzul. am revenit peste cateva zile la vitrina aia si canci avioane...dezamagit rau. "

Posibil. Sau nu te-ai uitat la vitrina la care trebuia.....

In orice caz, nu s-au tinut degeaba la Pitesti un CE de elicoptere F3C (2002) si un CM de aero electrice F5B&D (2006). Eu iti pot spune ca am fost sprijiniti deplin de forurile amintite in postul meu anterior.
0

#8 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2009 - 11:15 AM

Vezi postareapitts, la Aug 13 2009, 12:06 PM, a spus:

Sau nu te-ai uitat la vitrina la care trebuia.....

cat timp am stat in pitesti, in afara de vitrina aia nu am vazut nimik care sa aduca a modelism. orice! si cutreieram orasu in lung si in lat. am stat in pitesti cat a fost nu stiu ce concurs din asta european. am stiut de el?? nu. de ce? sport national in cerc restrans.....
0

#9 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2009 - 11:23 AM

Am o caseta video de o ora la un interviu live al unei companii de TV din Pitesti, interviu transmis in direct....cu participanti, oficialitati FAI, oficialitati din Pitesti.....la un "concurs din asta european".....iar la lipit afise pe strada am fost si eu, cu toate ca nu stau in Pitesti.
0

#10 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 13 August 2009 - 11:39 AM

Cand caut nasturi cazuti, dar pe jos nu sunt fermoare... nu vad nimic :)

Sunt cazuri si in istorie :) !

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 13 August 2009 - 11:40 AM

URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#11 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 August 2009 - 12:28 PM

Vezi postareapitts, la Aug 13 2009, 12:23 PM, a spus:

Am o caseta video de o ora la un interviu live al unei companii de TV din Pitesti, interviu transmis in direct....cu participanti, oficialitati FAI, oficialitati din Pitesti.....la un "concurs din asta european".....iar la lipit afise pe strada am fost si eu, cu toate ca nu stau in Pitesti.

dovedeste ! urca din film pe youtube. spune in ce zone ai lipit afisele alea. da-mi poze cu un afis din ala. da o poza cu tine lipind un afis. cu tine cu afisele in brate! cu tine cu galetusa de lipici in mana. da dovezi!

cei care mai sunt din pitesti, zburatorii o sa iti spuna acelasi lucru. nu se stie nimic! absolut nimic de mai marii de acolo, de acei maestrii emeriti.
0

#12 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 10-March 03

Postat 13 August 2009 - 09:07 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la Aug 10 2009, 08:08 PM, a spus:

Oricum, felicitari copiilor si taticilor lor.

Si romani si straini ?
0

#13 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 01-October 07

Postat 14 August 2009 - 07:04 AM

Vezi postareahash84, la Aug 13 2009, 01:28 PM, a spus:

dovedeste ! urca din film pe youtube. spune in ce zone ai lipit afisele alea. da-mi poze cu un afis din ala. da o poza cu tine lipind un afis. cu tine cu afisele in brate! cu tine cu galetusa de lipici in mana. da dovezi!

cei care mai sunt din pitesti, zburatorii o sa iti spuna acelasi lucru. nu se stie nimic! absolut nimic de mai marii de acolo, de acei maestrii emeriti.

Ca un raspuns la ce replica dai aici, "mai marii de acolo" sunt foarte cunoscuti,doar ca voi cei care scrieti aici la sectiunea AEROMODELISM uitati ca aeromodelisti sunt si cei de la zborul liber si captivistii si cei de la micromodele si zborul magnetic etc. Adevarat ca regele spectacolului este zborul RC dar incercati si voi o singura data sa zburati un planor cu regulamentul de la zbor liber si veti intelege poate ce inseamna........
La Pitesti au zburat AEROMODELISTI ca Popa Cringu,George Arghir,Dandu Petrescu,Marian Popescu,etc.
Optimisti construiesc avioane,pesimisti cumpara parasute.
0

#14 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 09:52 AM

Vezi postareaACS, la Aug 14 2009, 08:04 AM, a spus:

doar ca voi cei care scrieti aici la sectiunea AEROMODELISM uitati ca aeromodelisti sunt si cei de la zborul liber si captivistii si cei de la micromodele si zborul magnetic etc.

nu man nu uit. stiu prea bine! nu am vazut NIMIC ce tine de aeromodelism! absolut nimic! nu stiu de ce unii dintre voi sustin contrariul...

Adevarat ca regele spectacolului este zborul RC

nu sunt deacord cu tine aici.

La Pitesti au zburat AEROMODELISTI ca Popa Cringu,George Arghir,Dandu Petrescu,Marian Popescu,etc.

imi insiri niste nume de care nimeni nu a auzit. dupa cum spuneam, circuit inchis. si tu sustii ca la pitesti aeromodelismul e sport national?
0

#15 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 14 August 2009 - 10:35 AM

De dl. Marian Popescu am auzit si eu dar, recunosc ca nu am auzit de ceilalti.
Oricum, desi ma bucur de ceva vreme de hobby ul asta, am observat o totala lipsa de popularizare.
si cine are face-o? un club privat, care scoate bani din asta, da. federatia, ar trebui...
intre timp, au mai disparut si cele citeva publicatii care erau cumva legate de activitatea asta.

Ce conteaza de fapt, felicitari victoriosului si celor din spatele lui!

bafta
0

#16 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 14 August 2009 - 11:04 AM

Vezi postareabizu, la Aug 14 2009, 11:35 AM, a spus:

Oricum, desi ma bucur de ceva vreme de hobby ul asta, am observat o totala lipsa de popularizare.

E popularizat acum da nu stii tu unde sa te uiti. Vezi ca e un videoclip AMF pe la posturile TV de muzica.....
0

#17 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 11:09 AM

Vezi postareahash84, la Aug 14 2009, 10:52 AM, a spus:

nu am vazut NIMIC ce tine de aeromodelism! absolut nimic! nu stiu de ce unii dintre voi sustin contrariul...
Nu inteleg, dar poate nu sunt suficient de subtil.

nu sunt deacord cu tine aici.
Chestie de gust, si nu te contrazic.

imi insiri niste nume de care nimeni nu a auzit. dupa cum spuneam, circuit inchis. si tu sustii ca la pitesti aeromodelismul e sport national?

Citeva cautari pe gogu sau intreaba pe cineva ca dl.Craioveanu, asta fara sa pomenesc de aeromodelisti ca Purice sau campionul european Anania Moldoveanu (primul campion roman) de care cu siguranta nu ai auzit.Asta nu inseamna ca acolo este aeromodelismul sport national, dar cand pe campul de la Geamana se intalnesc 200(doua sute) de sportivi aeromodelisti la un concurs national, si pot sustine cu fotografii, e drept din anii 80, asta da intilnire a sportivilor aeromodelisti .
Felicitari si voua celor care va intilniti la Chitila,RR,A51,HobbyConstruct,etc.
Exista din ce stiu eu doua cupe in programul federatiei una Popa Crangu si alta Anania Moldoveanu,cred ca nu degeaba.

Aceasta postare a fost editata de ACS: 14 August 2009 - 11:17 AM

0

#18 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 11:34 AM

Vezi postareaACS, la Aug 14 2009, 12:09 PM, a spus:

Citeva cautari pe gogu sau intreaba pe cineva ca dl.Craioveanu, asta fara sa pomenesc de aeromodelisti ca Purice sau campionul european Anania Moldoveanu (primul campion roman) de care cu siguranta nu ai auzit.Asta nu inseamna ca acolo este aeromodelismul sport national, dar cand pe campul de la Geamana se intalnesc 200(doua sute) de sportivi aeromodelisti la un concurs national, si pot sustine cu fotografii, e drept din anii 80, asta da intilnire a sportivilor aeromodelisti .
Felicitari si voua celor care va intilniti la Chitila,RR,A51,HobbyConstruct,etc.
Exista din ce stiu eu doua cupe in programul federatiei una Popa Crangu si alta Anania Moldoveanu,cred ca nu degeaba.

Buna precizare "din anii 80".
Cind eram mai mici, unii dintre noi, practicam aero sau navo in loc de "lucru manual".
In publicatiile vremii puteai citi despre realizarile din domeniu.
Publicatiile au disparut, incep sa dispara si oamenii...
asta e.
pe mine ma surprinde neplacut faptul ca, aceste realizari nu apar la televiziunea nationala.
si asa sunt greu de obtinut, daca se intimpla, macar sa se laude cu ele, sa stie lumea ca exista.
eu am avut o pauza de mai bine de 15 ani ca ma saturasem sa nu gasesc nimic din ce imi trebuia si am reinceput din intimplare, gasind o reclama la magazin de modelism, intr-o revista de electronica...
sint convins ca multi altii ar reincepe o pasiune mai veche dar nu se gindesc acum si nu le cade in mina (sau pe ecran) un element declansator.

bafta

Aceasta postare a fost editata de bizu: 14 August 2009 - 11:35 AM

0

#19 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 14 August 2009 - 12:13 PM

Vezi postareabizu, la Aug 14 2009, 12:34 PM, a spus:

Buna precizare "din anii 80".
Cind eram mai mici, unii dintre noi, practicam aero sau navo in loc de "lucru manual".
In publicatiile vremii puteai citi despre realizarile din domeniu.
Publicatiile au disparut, incep sa dispara si oamenii...

corect. exista revista Tehnium, unde gaseai planuri la scara pt diverse modele (avioane, barci). red ca era singura publicatie care o cumparam pt acele planuri. si da, in loc de lucru manual, mergeam la club langa cinema Patria si traforam acolo...

intr-adevar pe vremea aceea ni se dadeau exemple de mari sportivi romani, campioni. dar , la fel cum zice si hash (nu-i tin partea), doar in acele cercuri auzeai de nume mari in ale modelismului.

acele vremuri din pacate au apus, federatia si-a bagat picioarele (cel putin asa mi se pare mie), iar popularizarea acestei ramuri (modelism) este zero (repet, ZERO) in acest moment. totul se afla doar in acele ecrcuri (cunluri) unde mai exista un pic de interes.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#20 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 12:25 PM

Vezi postareaACS, la Aug 14 2009, 12:09 PM, a spus:

e drept din anii 80

imi pare rau, dar atunci nu eram nascut. 4 ani mai tarziu am inceput sa ii fac nervi maicamii.
atunci poate aeromodelismul era sport national in pitesti, dar acum....ca pana la urma afirmatia asta m-a deranjat...
0

#21 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 12:41 PM

Vezi postareaallen_g30, la Aug 14 2009, 01:13 PM, a spus:

corect. exista revista Tehnium, unde gaseai planuri la scara pt diverse modele (avioane, barci). red ca era singura publicatie care o cumparam pt acele planuri. si da, in loc de lucru manual, mergeam la club langa cinema Patria si traforam acolo...

intr-adevar pe vremea aceea ni se dadeau exemple de mari sportivi romani, campioni. dar , la fel cum zice si hash (nu-i tin partea), doar in acele cercuri auzeai de nume mari in ale modelismului.

acele vremuri din pacate au apus, federatia si-a bagat picioarele (cel putin asa mi se pare mie), iar popularizarea acestei ramuri (modelism) este zero (repet, ZERO) in acest moment. totul se afla doar in acele ecrcuri (cunluri) unde mai exista un pic de interes.

De acord, si pentru ca voi va sacrificati timp, bani, nervi ..... sunteti de admirat ca duceti acest sport mai departe, am vazut ce puteti si va felicit.
0

#22 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 01:01 PM

nu trebuie sa o iei asa de personal, sa te simti deranjat ca niste moshoci isi aduc aminte...
fiecare generatie trece prin'tr'ale ei.
nu am pomenit nimic despre rahatul in care "lumina" modelismul in perioada aia.
ca nu e popularizat acum, ca oamenii nu au de unde invata despre lucrurile astea (fac abstractie de forum) este o realitate.

bafta
0

#23 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 02:41 PM

Vezi postareaACS, la Aug 14 2009, 01:41 PM, a spus:

si pentru ca voi va sacrificati timp, bani, nervi ...

man, nu te cunosc, dar aici gresesti un pic
o facem din placere!! toti! :)
0

#24 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 August 2009 - 07:34 PM

Vezi postareahash84, la Aug 14 2009, 03:41 PM, a spus:

man, nu te cunosc, dar aici gresesti un pic
o facem din placere!! toti! :)

Corect , din placere :D
La Sacele anul asta am stat unul linga altul pe cimp.(avantaj EU) :D

Aceasta postare a fost editata de ACS: 14 August 2009 - 07:45 PM

0

#25 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2009 - 09:54 AM

Tocmai s-a terminat campionatul mondial de F1E seniori+juniori de la Wasserkuppe, Germania.
"Romanashii" au facut dupa cum urmeaza:

1. Juniorii: locurile 2,3,4 la individual. Campioni mondiali la echipe.
2. Seniorii: vicecampioni mondiali la echipe.

FELICITARI!!!

Aceasta postare a fost editata de pitts: 18 September 2009 - 09:54 AM

0

#26 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 September 2009 - 02:20 PM

Felicitari!!!
0

#27 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2009 - 05:40 PM

Vezi postareapitts, la Sep 18 2009, 10:54 AM, a spus:

Tocmai s-a terminat campionatul mondial de F1E seniori+juniori de la Wasserkuppe, Germania.
"Romanashii" au facut dupa cum urmeaza:

1. Juniorii: locurile 2,3,4 la individual. Campioni mondiali la echipe.
2. Seniorii: vicecampioni mondiali la echipe.

FELICITARI!!!

frumos!
felicitari!
ceva poze sa vedem si ii vedem si noi se poate?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro