august 2007 la cat mai multe zboruri!
Postat 01 August 2007 - 08:19 PM
Asteptam o temperatura normala pentru a iesi la zbor.Am avut o tentativa cu electricul si dupa un zbor packul frigea.Termicul in nici un caz nu il scot la 35 de grade.Dupa ploaia de astazi si racoarea placuta din seara asta am sperante ca vom putea iesi la zbor la sfarsitul saptamanii in conditii omenesti. Sa ne vedem sanatosi la Brasov!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
#2 Guest_xprojects_*
Postat 02 August 2007 - 09:11 AM
ieri spre seara la Constanta,pe faleza a scazut temperatura sub 20 grade, si batea un vant de ne intrau pantalonii in flutter :lol:
Teo(aka speedy400) ne-a delectat cu Cularisu lui, noi ceilalti nu ne-am hazardat ca batea vantu in rafale, si se formau turbulente mari.
il configurase ca sa actioneze toate suprefetele de comanda de la aripa ca eleroane, pe turbulentele alea nici vorba sa folosesti doar eleroanele de la capatul aripii.
Imagini atasate
#4 Guest_xprojects_*
Postat 02 August 2007 - 09:24 AM
se pare ca pentru pescarusi, parea foarte sexy , ca toti pescarusii se luau dupa el, cred ca unii au vrut sa aterizeze pe el, altii dadeau sa muste din elapor!!!
filmulet1
filmulet2
filmulet3
filmulet4-aterizare
aterizare reusita, tinand cont ca in apropierea solului erau turbulente, obstacole, a trecut foarte aproape pe deasupra unor cabluri, si a nimerit intre cladire si niste tomberoane, sezlonguri :lol: la fix
Postat 02 August 2007 - 10:17 AM
Alteratshu, la 2 Aug 2007, 10:41, a spus:
Regii vorbesc despre ei la plural. :lol: :D :D
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 09 August 2007 - 09:28 PM
Vremea a fost buna de zbor chiar daca vantul batea perfect lateral pe directia de decolare.Au fost prezente 2 trainere .46 Jamara(eu si Mihai), Teo cu al sau Cularis(este superb ca motoplanor;arata si zboara si mai bine in realitate decat in poze) si inca un Easy Glider Electric.
Postat 09 August 2007 - 09:33 PM
am ramas cam dezamagit de felul cum s-a comportat motorul meu astazi.A fost probabil din cauza combustibilului vechi(am scurs ultimele urme dintr-un bidon vechi de peste un an) sau din cauza ca am saracit amestecul prea tare.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 09 August 2007 - 09:33 PM
Postat 09 August 2007 - 09:45 PM
mijto ca mai zburati si voi , ca prea radeam de voi ca nu zburati :D (tu si mihai cu teo nu ma bag :D )
oricum felicitari si pentru tine dragosh..grija la stalp ;))
Postat 09 August 2007 - 09:46 PM
Maine tre sa vina si poate iesim din nou.
btw, de data asta nu am mai avut nimic cu stalpu; sau el cu mine - depinde cum vrei sa o iei ;)
Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 09 August 2007 - 10:49 PM
Postat 11 August 2007 - 11:16 PM
SILVIU66, la 11 Aug 2007, 19:02, a spus:
The Ultimate flying machine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli