Gasesc nu demult la vinzari o propulsie outbord DOLPHIN de la KYOSHO......Clar o pun pe o salupa pentru nadit ,zic , si fara sa mai stau pe ginduri contactez vinzatorul .... si iata-ma posesorul unei chestii care arata total diferit fata de ce ma asteptam .
..... o invirt pe toate partile doar, doar oi vedea-o mai mica ....degeaba , zic ..... asta este , o repun la vinzari si o trebui la cineva vreodata .
Pina atunci macar sa o probez sa ramin impacat ca am facut o greseala ...... dar de unde ... cind a zbuchit-o cu ditai barcazul de 1 metru lungime , era sa sar digul cu salupa cemai .
Pentru ce m-am gindit initial nu se poate folosi ,nu de alta dar este cam incomoda de transportat ......... dar de propulsat o VIESPE ca cea de la AUTORC cu siguranta ca a meitat investitia .
Voi schimba motorul RS550 periat cu un inrunner brushless ,modelul de salupa il am de la ZUE ...... cum gasesc portita o si pun in aplicare ....
Pagina 1 din 1
VIESPEA F1 Salupa pentru viteza cu propulsie outbord
Postat 24 August 2012 - 07:49 PM
.... si cum ce este mai usor ,faci inti ... am schimbat periatul RS 550 cu Robbe roxy 3640 , am inghesuit si ESC-ul in carcasa motorului , am scurtat racirea , si urmeaza sa mai scot planul pe hirtie sa ma apuc de modelit la luntre .
Fotografii .... in curind .
Fotografii .... in curind .
SUMA VICIILOR RAMINE CONSTANTA
MODELISMUL O SINGURA DEPENDENTA
MODELISMUL O SINGURA DEPENDENTA
Arata acest topic
Pagina 1 din 1