Pagina 1 din 1
Polipropilena exista vreun adeziv pentru ea?
Postat 31 July 2009 - 11:32 AM
Se exista si in romania un cirmiz care lipeste polipropilena . Se prezinta ca un tub de pasta de dinti ceva mai mare de culoare mov. Cum se numeste nu mai stiu dar sigur mi-a adus un amic care la munca( constructie si asamblare tehnica medicala) il folosea pt lipit niste tevi de ppr ce faceau parte dintr-un aparat de dializa.
Cind dau de amic iti spun cum se numeste lipiciul. Ca idee era destul de scump deci nu renteaza pt uz sanitar.
Spor
Cind dau de amic iti spun cum se numeste lipiciul. Ca idee era destul de scump deci nu renteaza pt uz sanitar.
Spor
Postat 31 July 2009 - 11:54 AM
Zi si tu mai pa romaneste ce fel de material e ala.Daca e de prelate si bannere iti dau un link ca esti ardelean de-al meu :) http://www.baloonews...t/HTM/Index.htm
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 31 July 2009 - 06:02 PM
Nu cred ca se referea la tesatura de PP, ci la placi. Tesatura cred ca se poate lipi mai usor, pentru ca ofera o suprafata rugoasa. Placile sunt altceva, pentru ca nu patrunde orice adeziv. Se poate folosi adeziv de contact pentru anumite aplicatii, de altfel benzile adezive sunt de obicei facute din polietilena, care are cam aceleasi probleme ca polipropilena. Bine, adezivul de pe banda adeziva este activat la presiune, nu e de contact.
Ia zi, vrei sa lipesti coroplast, sau ce ?
Ia zi, vrei sa lipesti coroplast, sau ce ?
Postat 01 August 2009 - 05:52 PM
Salut,
vreau sa lipesc tevi de polipropilena pe niste placi de polipropilena.In general se foloseste termosudarea cu electrod, pot imprumuta astfel de scule, dar acolo unde vreau sa lipiesc nu incape scula, deci ar mai ramane ideea de adeziv.Nu imi trebuie mult adeziv.
vreau sa lipesc tevi de polipropilena pe niste placi de polipropilena.In general se foloseste termosudarea cu electrod, pot imprumuta astfel de scule, dar acolo unde vreau sa lipiesc nu incape scula, deci ar mai ramane ideea de adeziv.Nu imi trebuie mult adeziv.
Postat 03 August 2009 - 10:08 PM
alin 105, la Aug 1 2009, 06:52 PM, a spus:
Salut,
vino cu mai multe detali (la ce temperaturi vrei sa reziste
)
Postat 04 August 2009 - 09:33 PM
alin 105, la Aug 4 2009, 11:12 AM, a spus:
la max 60 grd, imbinarile nu sint de tip mufa, dar exista totusi o suprafata rezonabila de contact intre cele doua piese.
In cazul in care polipropilena nu este speciala pentru lipituri reci degeaba te chinui sa gasesti solutie pentru lipit
Polipropilena care se foloseste la noi cu lipitura la cald este tratata sa treziste la actiunea unor agenti de topire lichizi
Arata acest topic
Pagina 1 din 1