Anvergura: 3.7 m
Lungimea: 1.58 m
Greutate: 3.5 kg
Incarcare alara: 66 gr/dm2
Suprafata portanta: 53 dm2
Profil aripa: HQ 3/15
Comenzi: directie, profundor, eleroane, frane, declansator, tren de aterizare (optional).
Constructie:
- fuselajul, ampenajul orizontal si vertical, directia si winglet-urile sunt din fibra
- aripile sunt construite din polistiren placat cu balsa si vin gata imbracate cu oracover, cu franele si eleroanele montate.
- capota cabinei (din doua bucati) este din plastic transparent lipit pe rama de fibra
- cockpit-ul si panourile de instrumente vin gata modelate, din material plastic
Kit-ul mai include:
- bara de fixare pentru aripi (care este din otel) + doua bolturi pentru fixarea in zona BF
- tijele si furcile pentru eleroane si frane, un cablu bowden (gata montat) pentru comanda directiei si doua articulatii sferice pentru cuplajul comenzilor la profundor si directie
- carenaje si capace pentru servourile din aripi
- un set de instructiuni destul de sumar pt asamblarea modelului; practic 3 sau 4 pagini doar cu poze, fara nici un text explicativ
- un set de autocolante pentru inmatriculare
Modelul este lucrat foarte ingrijit, aripile sunt invelite frumos si, per ansamblu, raportul calitate-pret mi se pare absolut ok.
Am avut ceva probleme doar cu ampenajul orizontal (produs integral din fibra, cum am mai spus) care avea o frecare foarte mare la miscarea profundorului, intre acesta si stabilizator, dar o sa dau mai multe detalii la prezentarea etapelor de montaj.
Am ales sa folosesc urmatoarele tipuri de servomecanisme:
- eleroane si frane: HS 85 MG
- profundor: HS 125 MG
- directie: HS 225 MG
- declansator: HS 85 BB
- tren de aterizare: HS 75 BB
Alimentarea o voi face dintr-un pack de 4 celule NiMH 3600mA.
Atasat o poza cu modelul in cutie, asa cum a venit la vremea respectiva, foarte atent ambalat. Toate componentele au ajuns in stare perfecta.
Multumiri celui de la care l-am cumparat, pentru ca stiu ca livrarea in Romania a fost o problema din punct de vedere al costului.
Fisiere atasate
-
cutie.JPG (24.32K)
Number of downloads: 197