Azi am fost primit de Directorul General al Academiei de Aviatie, Dl Marinescu, pentru a cere oficial acordul de a desfasura CN F3A & F4C & Cupa federatiei pentru nelegitimati. Multumim presedintelui FRMd, Dl. Radu Berceanu, pentru ajutor nemijlocit.
1. Pe perioada campionatului, nu se vor desfasura zboruri la academia de la Strejnic. Elevii cursanti vor fi trimisi in vacanta.
2. Se asigura gratuit cazarea participantilor in garsoniere de 2 si 3 paturi.
3. Se pune la dispozitie intreaga infrastructura, cu respectarea regulilor de conduita pe un aerodrom.
4. Programul a fost aprobat, sub rezerva unor schimbari minore ce vor interveni ulterior (daca)
5. Pana pe data de 7 august, rog TOTI participantii (individuali sau cluburi sportive)sa-mi furnizeze urmatoarele date, pentru lista de acces pe aerodrom:
-nume, prenume
-CI, CNP
-nr. inmatriculare auto personal sau microbuz, dupa caz.
In perioada 8-11 august ma voi deplasa la Strejnic, la invitatia Dlui Director General, impreuna cu care vom stabili la fata locului ultimile amanunte, in functie de participare.
Rog trimiteti-mi dstele solicitate mai sus pe adresa de e-mail:
conu@rdsmail.ro
sau
conumarius@gmail.com
Pagina 1 din 1
Campionatul national F3A, F4C, Strejnic Actiuni pre-campionat
Postat 27 July 2009 - 09:24 AM
Dar pentru cei care vor sa asiste la concurs ca spectatori ,care este procedura de acces pe aeroport? Multumesc,Ilie.
Postat 10 August 2009 - 10:55 AM
ilie F1A, la Jul 27 2009, 10:24 AM, a spus:
Dar pentru cei care vor sa asiste la concurs ca spectatori ,care este procedura de acces pe aeroport? Multumesc,Ilie.
Salut Ilie!
Scuze pentru intarziere, dar abia m-am intors dupa 2 saptamani.
Spectatorii sunt bineveniti.....in afara zonei de concurs! (adica un pic mai departe de concurenti)
Marius Conu
No brain, no headache.....
Postat 11 August 2009 - 04:50 PM
Un ultim apel catre toti participantii:
CATI DINTRE VOI VOR CAZARE GRATIS SI PENTRU CATE ZILE?.....INCEPAND DE CAND???......
maine ma duc la Strejnic cu comandantul Academiei de Aviatie si nu stiu ce sa-i spun.......
CATI DINTRE VOI VOR CAZARE GRATIS SI PENTRU CATE ZILE?.....INCEPAND DE CAND???......
maine ma duc la Strejnic cu comandantul Academiei de Aviatie si nu stiu ce sa-i spun.......
Postat 11 August 2009 - 10:03 PM
pana la urma in ce zile se va desfasura concursul............?????
Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
Postat 12 August 2009 - 06:35 PM
Programul ramane asa cum a fost publicat ultima oara
19.08
Cupa federatiei nelegitimati +sosire F4C
20.08
F4C, sosire F3C
21.08
F3C(inscriere, sedinta tehnica, antrenament oficial, mansa calificare)
22.08
3 manse CN
23.08
Rezerva meteo, plecare
1. NU TOTI DIN CEI NELEGITIMATI AU TRIMIS DATELE PERSONALE (BULETIN, MASINA). NICI OPTIUNI CAZARE.
2. PANA MAINE 13.08 MAI PRIMESC DATELE PENTRU CAZARE. DUPA ACEASTA DATA/ORA, ACADEMIA DE AVIATIE NU SE MAI ANGAJEAZA LA CAZARI EXTRA SAU MASA.
19.08
Cupa federatiei nelegitimati +sosire F4C
20.08
F4C, sosire F3C
21.08
F3C(inscriere, sedinta tehnica, antrenament oficial, mansa calificare)
22.08
3 manse CN
23.08
Rezerva meteo, plecare
1. NU TOTI DIN CEI NELEGITIMATI AU TRIMIS DATELE PERSONALE (BULETIN, MASINA). NICI OPTIUNI CAZARE.
2. PANA MAINE 13.08 MAI PRIMESC DATELE PENTRU CAZARE. DUPA ACEASTA DATA/ORA, ACADEMIA DE AVIATIE NU SE MAI ANGAJEAZA LA CAZARI EXTRA SAU MASA.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1