Ciprian97, la 17 April 2014 - 11:22 AM, a spus:
Si de ce mi-ar pasa de legile altei tari?Alea pot in cel mai rau caz sa le influenteze pe ale noastre dar nu cred sa se adopte si la noi aceiasi treaba.
Aberezi, in primul rand nu se da la minori, si nu la persoane fizice.
Legile altor tari vor fi in curand legea EU, de care nici peste Prut nu mai scapi, daca nu o anexeaza altii intre timp...caz in care sa te mai vad trecand frontiera...
drdream, la 17 April 2014 - 12:11 PM, a spus:
mie imi place sa ma uit la filmari fpv - daca ciprian nu mai pune topicul asta e mai trist.
eu nu sunt prieten cu cei de la tbs - daca nu ar mai pune filmari nu as mai putea vedea ce ispravi au mai facut.
renatoa , tu poti sa nu te mai uiti la filme, emisiuni , la nimic, decat daca primesti linkuri pe privat:p
Nu sunt prieten cu tbs, din contra.
Iar chestiile de mai sus s-au bagat in Austria exact din cauza exhibitionismelor lui Trappy, poti sa il apreciezi in continuare.
Cand ma uit la ceva este pentru ca stiu ce vreau, si caut, nu pentru ca mi-a recomandat un prieten. Si daca imi place ceva nu trimit cereri de like la toata gasca.
Ar trebui sa va socotiti norocos ca sunteti apropiat si aveti de la cine invata si cu cine zbura, cei v-au recomandat in alt topic, mie mi-ar ajunge asta, nu as vrea sa ma mai si laud.
Am vrut sa fac multe care presupuneau cel putin doua persoane si nu pot pentru ca local nu am cu cine... :( Si daca le faceam, nu le puneam pe net public.