Modelism - RHC Forum: EXTRA 330L - 25% - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

EXTRA 330L - 25%

#151 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 15 April 2010 - 09:19 PM

acum am inteles. Tie ti s-a rupt o teava de pe toba, eu iti ofeream cado' cu totul altceva. Toba aia e toba pitts, tzeava mea se conecteaza la o toba tip tuned pipe sau muffler (teava).

Nu e cine stie ce aliaj acolo, gasesti tevi de aluminiu in praktiker de toate grosimile, mai iti trebuie cineva care sa stie sa sudeze aluminiul si te-ai scos. Eu zic ca s-a rupt la "impactul" cu solul, ea fiind prima care a luat contact cu iarba.

Numai bine,
Calin

0

#152 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 19 April 2010 - 09:56 AM

ieri am mai dat un zbor cu extra. al dreaq model, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult....
Fisier atasat  duminica_extra_05.JPG (35.33K)
Number of downloads: 486Fisier atasat  duminica_extra_06.JPG (27.86K)
Number of downloads: 494
Fisier atasat  duminica_extra_07.JPG (57.84K)
Number of downloads: 486Fisier atasat  duminica_extra_08.JPG (42.11K)
Number of downloads: 483
Fisier atasat  duminica_extra_09.JPG (58.49K)
Number of downloads: 487Fisier atasat  duminica_extra_10.JPG (44.68K)
Number of downloads: 148
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#153 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 19 April 2010 - 10:45 AM

Hover? Cu Extra? Foarte tare..
Recunoaste, cine a fost la bete, tu sau Florinelu?
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#154 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2010 - 10:50 AM

Florinel nene, ca eu trageam cadru dupa cadru.

dupa el am zburat si eu... da poze nexam.... ca n-au fost pozari in preajma.

pozele astea au fost cu dedicatie, desi e un model acrobat, na ca stie si ceva 3D, daca ii faci cursele asa cum tre.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#155 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2010 - 11:05 AM

Pe moment mi-a stat inima in loc: "Allen care s-a jurat ca lui ii place zborul acrobat s-a apucat de 3D si nu orice fel, la 1m de sol.." :D
Pfiu.. m-am linistit ;)
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

0

#156 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2010 - 11:21 AM

HA HA HA, inseamna ca nu ai vazut acum 1 sapt trecerile pe spate la 1m...
0

#157 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2010 - 11:32 AM

Cu alte cuvinte "A innebunit lupu' " ;)

0

#158 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2010 - 11:35 AM

rau de tot!!
0

#159 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 19 April 2010 - 11:50 AM

A innebunit lupul rau de tot ..... eu ti-am zis ca poate si Extra sa faca 3D, am vazut pe multe site-uri poze cu Extra facand 3D, bravos si sa te vedem si pe tine, cat de curand, facand asa ceva
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#160 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 19 April 2010 - 04:53 PM

Hai ca mi-ati facut pofta :rolleyes: ...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#161 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 06:07 PM

Deci bag picioarele in motor. Am forta sa stau in hover dar nu si sa ies din el. Ies din hover la viteza de mers(poate chiar jumate). Daca am ceva probleme si vreau sa ies nu pot. Pe acceasi idee n-am forta nici sa mentin cutitul. Am incrcat de enspe mii de ori si nu vrea, nu sta, pica. Harrier roll merge cu el aproape fara probleme dar si acolo nu prea am forta . Daca fortez prea mult comenzile ii scade viteza drastic si incepe sa pice. Intradevar cum au vazut si altii am ditamai cursele pe profundor si directie, dar nu le ating pana la maxim numa in figurile cu viteza mica gen vrie.
Motrul merge acum cu xoar 17x6. Xoar 18x6 mi sa paraut prea mare si nu prea se tura motorul. Intradevar nu am turometru dar am urechi...
Idei careva?
Daca nici la HK nu reusim sa il facem sa mearge brici ma enervez si iau ceva esapament.
In alta ordine de idei sa bulit servoul de la acceleratie si l-am schimbat cu futaba 3152 plastic. Oare va tine ?

Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 06 May 2010 - 06:08 PM

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#162 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 06:14 PM

NU, va ceda de la trepidatii.
0

#163 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 600
  • Inregistrat: 15-June 09
  • Interests:Automodelism , Aeromodelism , IT

Postat 06 May 2010 - 07:32 PM

Vezi postareaBIGfoot, la May 6 2010, 07:07 PM, a spus:

Deci bag picioarele in motor. Am forta sa stau in hover dar nu si sa ies din el. Ies din hover la viteza de mers(poate chiar jumate). Daca am ceva probleme si vreau sa ies nu pot. Pe acceasi idee n-am forta nici sa mentin cutitul. Am incrcat de enspe mii de ori si nu vrea, nu sta, pica. Harrier roll merge cu el aproape fara probleme dar si acolo nu prea am forta . Daca fortez prea mult comenzile ii scade viteza drastic si incepe sa pice. Intradevar cum au vazut si altii am ditamai cursele pe profundor si directie, dar nu le ating pana la maxim numa in figurile cu viteza mica gen vrie.
Motrul merge acum cu xoar 17x6. Xoar 18x6 mi sa paraut prea mare si nu prea se tura motorul. Intradevar nu am turometru dar am urechi...
Idei careva?
Daca nici la HK nu reusim sa il facem sa mearge brici ma enervez si iau ceva esapament.
In alta ordine de idei sa bulit servoul de la acceleratie si l-am schimbat cu futaba 3152 plastic. Oare va tine ?

Poi baga 16x6 sau 15x7 sa prinda ture calumea si va mai avea putina tractiune.Daca nu un DLE-30 cred ca ar fi solutia.

Spor!!!!
ON-AIR
TX : Spektrum DX9
ParkZone VisionAire - Electric
F3P Mustang 3D - Electric
Multiplex Twister EDF - Electric

OFF-ROAD
Traxxas TRX4 4WD - Electric
0

#164 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 06 May 2010 - 07:46 PM

Vezi postareaBIGfoot, la May 6 2010, 07:07 PM, a spus:

l-am schimbat cu futaba 3152 plastic. Oare va tine ?

Tine...Dasta am avut eu pe yak si a mers perfect
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#165 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 06:12 AM

Vezi postareadjandrey, la May 6 2010, 08:32 PM, a spus:

Poi baga 16x6 sau 15x7 sa prinda ture calumea si va mai avea putina tractiune.Daca nu un DLE-30 cred ca ar fi solutia.

Spor!!!!

@Florin - am luat ceva servo mai tare(ceva mg de ~10 kile super ieftin) da il las pe asta sa vad cum merge si daca se buseste il schimb.
@Andrei - eu am nevoie de tractiune nu de viteza! Viteza am cata vreau si prea multa. Uitate aici :

Fly to live
Live to fly

0

#166 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 01:43 PM

Vezi postareaBIGfoot, la May 7 2010, 07:12 AM, a spus:

@Florin - am luat ceva servo mai tare(ceva mg de ~10 kile super ieftin) da il las pe asta sa vad cum merge si daca se buseste il schimb.
@Andrei - eu am nevoie de tractiune nu de viteza! Viteza am cata vreau si prea multa. Uitate aici :

Ai inteles gresit am zis ca va mai avea putina tractiune( in plus ) poate si eu nu m-am exprimat corect.
ON-AIR

OFF-ROAD
0

#167 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2010 - 02:26 PM

Poate la alba reusim sa facem motorul sa mearga bine. Daca nu si nu, probabil voi incerca si cu alte elici. Daca nici cu alte elici nu reusesc imi bag piciarele si vand tot modelul...
Acu am alta problema, care mi sa intamplat la RR. Mi sa dus filetul de pe un surub de la aripi. Problema e ca acel surub nu e in metric, e in imperial. Are cineva idee de unde pot sa iau unul, ca nu prea ma tenteaza sa dau comanda la tower si sa astept 2~3 saptamani dupa comanda. Are kelemen la magazin ceva foarte asemanator, intrebare e daca se potrivesc...
Alta problema care am observato la RR dar numa astazi mi-am dat seama ce e. Din cauza ca am numai un servo pe profundor, daca vreau sa fac un loop strans nu iese drept. Nu iese drept din cauza semiprofundorului care nu are servo. Nu sta pe accesi axa cu cel care are servo.
Fly to live
Live to fly

0

#168 Useril este offline   djandrey 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2010 - 09:39 PM

Vezi postareaBIGfoot, la May 8 2010, 03:26 PM, a spus:

Poate la alba reusim sa facem motorul sa mearga bine. Daca nu si nu, probabil voi incerca si cu alte elici. Daca nici cu alte elici nu reusesc imi bag piciarele si vand tot modelul...
Acu am alta problema, care mi sa intamplat la RR. Mi sa dus filetul de pe un surub de la aripi. Problema e ca acel surub nu e in metric, e in imperial. Are cineva idee de unde pot sa iau unul, ca nu prea ma tenteaza sa dau comanda la tower si sa astept 2~3 saptamani dupa comanda. Are kelemen la magazin ceva foarte asemanator, intrebare e daca se potrivesc...
Alta problema care am observato la RR dar numa astazi mi-am dat seama ce e. Din cauza ca am numai un servo pe profundor, daca vreau sa fac un loop strans nu iese drept. Nu iese drept din cauza semiprofundorului care nu are servo. Nu sta pe accesi axa cu cel care are servo.

Salut!!, dar la dimensiunile pe care le are modelul tau ar cam trebui sa fie 2 servo pe profundor fiecare servo pe semiprofundoru lui daca nu incerca sa faci tu o chestie sa pui 2 servo pe profunfor. sau sa schimbi sirma care uneste semiprofundoarele cu una mai tzapana.

Spor !!!!!!!
ON-AIR

OFF-ROAD
0

#169 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2010 - 02:54 PM

BigFoot, ceva noutati cu extra? hai ca mai e un pic si vine Alba.
0

#170 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2010 - 06:21 PM

Nu prea ... Sta pe dulap de la RR pana acu.
Mai nou zbor 1:1, si mai zbor doar ceva extra home made de la 3dbatix vo 2 baterii pe zi.
Habar n-am cand voi avea timp sa il si zbor, dar il voi zbura...
In orice caz am simulator cam o ora pe zi si nah...
Fly to live
Live to fly

0

#171 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 01:49 PM

a venit si randul Extrei mele sa cada la datorie.

faza a fost cam asa: zbor programul de acro... mai fac 2-3 ture de control, si zic hai sa mai exersez o vrie.... intru, execut ies, si hopa tace motorul. ii dau panta, dar nu suficienta, zic ca-o ok, ca pica in porumb.... aud poc si fuga dupa el.

faza e ca lanul de porumb era de 3 m latima, asa ca a pocat pe aratura. damage: 90% din model e scobitori. au scapat numai aripile.

asa ca aici pun capat unei relatii faine cu acest model. celor care vor sa si-l ia, il recomand cu mare caldura... ete demential, eu cel putin am avut multe satisfactii cu el.

PS: pentru ca aripile au scapat intregi si mai am si profundoare intregi, ca sa nu le cedez, le dau pe coca-cola (da sa fie reci gheata, ca pe caldura asta...)

poze nu am , dar poate are Morph, ca el a avut aparatul foto la el.
0

#172 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1882
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 15 August 2010 - 02:52 PM

Allen cu parerea de rau dupa un model intr-adevar frumos ......
propun un revival scandurica cu aripile si restu...... .
Ma bag la constructie si tu la maiden

Aceasta postare a fost editata de Horja: 15 August 2010 - 02:53 PM

0

#173 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 04:41 PM

Facem scandurici impreuna ? Si eu am ramas tot cu profundoru,directia si aripile ...
Fly to live
Live to fly

0

#174 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 15 August 2010 - 10:49 PM

Vezi postareaBIGfoot, la Aug 15 2010, 05:41 PM, a spus:

Facem scandurici impreuna ? Si eu am ramas tot cu profundoru,directia si aripile ...

Ok facem 2 seturi de fuselaje scandurica daca va tineti de capul meu..

Doar daca ma tocati marunt !

Ca Bigfoot il asteapta de o luna si...
0

#175 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 09:20 AM

Bine motzule, scandurica sa devina, dar din toamna incolo, ca sa am ce bricola pe vreme urata. pana atunci, o sa fac pe calculator toate piesele ce a trebui sa le tai la laser, iar la tine voi taia spuma de la interiorul fuselajului.
0

#176 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 16 August 2010 - 09:26 AM

Vezi postareaALLEN, la Aug 16 2010, 10:20 AM, a spus:

Bine motzule, scandurica sa devina, dar din toamna incolo, ca sa am ce bricola pe vreme urata. pana atunci, o sa fac pe calculator toate piesele ce a trebui sa le tai la laser, iar la tine voi taia spuma de la interiorul fuselajului.

Pai stii sa faci calculelele dom director ?

Si ce doresti mai iegzact sa tai laser ? Spuma o taiem dupa care imbraci cu balsa si smirghel

Ce, numai laser stim frate ?

Aceasta postare a fost editata de motzu: 16 August 2010 - 09:33 AM

0

#177 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 16 August 2010 - 10:39 AM

Cam asa

Fisiere atasate

0

#178 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 16 August 2010 - 10:53 AM

Am luat la cunostinta cu regret faptul ca flota de "extre" este in continua scadere. Macar ai avut parte de multe clipe placute cu acest model. Dupa pierderile suferite de Redsky, Andryx, Bigfoot si acum Allen, au mai ramas dupa cunostintele mele doar doua intregi, al lui domn' Pojar si al meu.

Sper ca ai avut parte de o slujba pe masura cu bocitoare autorizata din partea "Last Landing SRL"
0

#179 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 16 August 2010 - 10:53 AM

Vezi postareamorph, la Aug 16 2010, 11:39 AM, a spus:

Cam asa

Imi pare sincer rau pentru avion.....dar exista altele care te asteapta cu bratele deschise...
Si in final daca mai facem o suma cate astfel de modele au mai ramas in viata?

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 16 August 2010 - 10:54 AM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#180 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 02:41 PM

Daca nu imi luam sukhoi ul la alba sigur imi mai luam unu...
Acu mi-as lua unu sal fac electric, dar nu mai sunt de vanzare. E un model incredibil, fantastic cu o singura problema: trebe 2 servo pe profundor daca se vrea ceva mai mult decat acrobatie.
Astept ziua reinvierii. Allen propun la alba anu viitor sa facem un zbor cu fostele extre :rolleyes: ca pana atunci si eu si tu ni le terminam...
Bafta!
Fly to live
Live to fly

0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

25 useri citesc topicul