Modelism - RHC Forum: EXTRA 330L - 25% - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

EXTRA 330L - 25%

#181 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1882
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 20 August 2010 - 07:50 PM

Vezi postareaALLEN, la Aug 16 2010, 10:20 AM, a spus:

Bine motzule, scandurica sa devina, dar din toamna incolo, ca sa am ce bricola pe vreme urata. pana atunci, o sa fac pe calculator toate piesele ce a trebui sa le tai la laser, iar la tine voi taia spuma de la interiorul fuselajului.

Uite cum se uita scanteia ......... :D
Da macar o tura tot vin sa il vad :D
Ar fi intr-adevar frumoasa o formatie pregatita atent.
Spor la treaba
Numai bine

~PS Un ajutor in acad, cu placere oricand
0

#182 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 04 May 2011 - 11:57 PM

Vezi postareazozo, la 16 August 2010 - 10:53 AM, a spus:

Am luat la cunostinta cu regret faptul ca flota de "extre" este in continua scadere. ...

... sau in continua crestere, ca tocmai ce mi-am luat una identica, nu de alta dar tare mi-a placut aia veche.

rog un moderator sa mute topicul la ARF, daca se poate.

voi posta acum numai modificarile ce le voi aduce fata de vechiul model. poze in curand, cand ajunge modelul acasa, momentan e la birou, pana imi fac loc si timp de Extra noua.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#183 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 05 May 2011 - 06:36 AM

Deci atunci 3! Sa ai parte de multe ore de zbor! :)
0

#184 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2011 - 09:01 PM

azi l-am adus acasa si l-am desfacut. in ciuda faptului ca folia este la fel ca la primul, un pic zbarcita, in rest se pare ca l-au mai imbunatatit un pic la partea de lipituri. sau poate mi se pare mie, dar la prima inspectie se vede clar ca nu au mai facut economie de lipici.

si la hardware stau mai bine, in sensul ca de data asta au pus in pachet atat sarma U pentru profundor (pt un sg servo) cat si 2 parghiide comanda pentru 2 servouri pe profundor.

Fisier atasat  IMAG0004.jpg (88.59K)
Number of downloads: 181Fisier atasat  IMAG0005.jpg (78.26K)
Number of downloads: 185
Fisier atasat  IMAG0009.jpg (111.88K)
Number of downloads: 196Fisier atasat  IMAG0010.jpg (99.41K)
Number of downloads: 211

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 06 May 2011 - 09:02 PM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#185 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 06 May 2011 - 10:22 PM

..... esti nebun, hai sa-l stapinesti sanatos.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#186 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2011 - 06:41 PM

bai ce tara de kko. azi am cautat prin toate magazinele de bricolaj captive de 3 sau de 2. se uitau aia ciudat la mine cand ii intrebam de asa ceva.
0

#187 Useril este offline   Adi-GVA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 May 2011 - 12:53 PM

Vezi postareaALLEN, la 06 May 2011 - 09:01 PM, a spus:

azi l-am adus acasa si l-am desfacut. in ciuda faptului ca folia este la fel ca la primul, un pic zbarcita, in rest se pare ca l-au mai imbunatatit un pic la partea de lipituri. sau poate mi se pare mie, dar la prima inspectie se vede clar ca nu au mai facut economie de lipici.

si la hardware stau mai bine, in sensul ca de data asta au pus in pachet atat sarma U pentru profundor (pt un sg servo) cat si 2 parghiide comanda pentru 2 servouri pe profundor.

Felicitari Allen! Sa te bucuri de el!
Fly Extreme! __EXTREME FLIGHT
0

#188 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2011 - 07:51 PM

Multzam Adi. il pregatesc de Alba, ca tare mi-a placut formatia de anul trecut...

am folosit tot ce a venit in cutie, inclusiv balamalele gen pasla (un plastic dur invelit cu panza).

de data asta, am mutat digiswitch-ul in fata. in rest nimic special. am cam terminat cu montajul, mai am de puc pacurile si receptorul. s-a centrat bine, iar la greutate, sunt in carti.

iata si cateva imagini:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 08 May 2011 - 07:52 PM

0

#189 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2011 - 08:01 AM

Special pentru pritenul Zoli:

man, ce sa zic, este exact ca primul, doar ca se comporta muuult mai bine. nu stiu daca este din cauza kitului, e centrajului sau a manutelor, dar este ce trebuie sa fie.

fata de predecesorul, pacul de receptie a ajuns undeva in spate
Fisier atasat  e1.jpg (90.12K)
Number of downloads: 144

pacul de aprindere si receptorul sunt in spatele CG-ului, pe cand rezervorul este in fata
Fisier atasat  e2.jpg (104.02K)
Number of downloads: 145

la rezervor am bricolat un suport din balsa de 5 si este la nivel cu carburatorul
Fisier atasat  e3.jpg (158.87K)
Number of downloads: 148

iar toate comenzile sunt facute in asa fel incat distanta de la centrul bratului servoului si pana la tija de comanda sa corespunda cu distanta de la balama la articulatie
Fisier atasat  e4.jpg (85.04K)
Number of downloads: 158
0

#190 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 18 June 2011 - 08:15 AM

Multumesc Allen! Trebuie sa cotrobai putin prin arhiva sau sa recantaresc modelul dar daca tin bine minte sunt tot pe-acolo. La mine diferenta este motorul putin mai greu, lipsa celui de-al doilea servo pe profundor, drept urmare pack-ul de receptie a fost montat mult in spate. Azi probabil ii voi face revizia si atunci trag niste poze actualizate. Pana la urma la cat ai setat CG-ul?
0

#191 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2011 - 08:15 AM

dupa 2 saptamani de zboruri de tatonare si trimare... este ok, sa zicem. mai tre sa vad exact cu unghiul motor, inca mai necesita un pic de unghi, dar tre sa vad maine exact cat.

pot sa-ti mai spun atat: la zbor pe spate, compensex f f putin, undeva la 1mm stick. pt cutit am facut mix directie profundor 8% (atat a cerut, tragea pe tren).
pe Low rate, e bland si docil de n-ai vazut, ier pe High rate, face o vrie plata dementiala. ranversarea o face bine, nu mai drifteaza. Snap-ul este un pic mai lent, dar iese corect.

Fisier atasat  _DSC6202_resize.JPG (57.53K)
Number of downloads: 28

imi pare rau ca nu poti ajunge la Aeropower Fly-In, am fi facut o dubla si o tripla cu Andrasi memorabila.

PS: si acum imi aduc aminte de anul trecut de HF unde in dubla am dat aripa in aripa.... min 2.34

0

#192 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2011 - 08:18 AM

CG-ul este la 128mm fata de BA.deci cu 4 mm mai in spate fata de manual.

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 18 June 2011 - 08:19 AM

0

#193 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 18 June 2011 - 08:26 AM

Si eu imi aduc aminte cum am uitat sa pun threadlock pe surubul de la servoul profundorului....

Foarte frumos Allen. Numai zboruri reusite sa ai!
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#194 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 22 July 2011 - 09:37 AM

Vezi postareaCamilBM, la 18 February 2010 - 08:12 PM, a spus:

Doar ca referinta ... am reusit sa scot avionul in 2000 lei fara RX. :nea: :wacko: :) :)
...

cum????
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#195 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2011 - 09:40 PM

Vezi postareaCamilBM, la 18 June 2011 - 08:26 AM, a spus:

Si eu imi aduc aminte cum am uitat sa pun threadlock pe surubul de la servoul profundorului....

Foarte frumos Allen. Numai zboruri reusite sa ai!

he he, Camil, multzam, chiar am. daca doamne fereste il rup, inlocuitorul va fi tot extra asta. sau 260.

Fisiere atasate

0

#196 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 24 July 2011 - 02:06 PM

Vezi postareaoachidori, la 22 July 2011 - 09:37 AM, a spus:

cum????

Foarte simplu. Am cumparat tot ce era mai ieftin si era bun. O singura gafa am facut. Am cumparat o petarda de motor...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#197 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 January 2012 - 11:27 AM

reinviem topicul. nu am vrut sa scriu ci doar sa postez pozele la final, dar cineva m-a impins de la spate.

m-a mancat undeva adanc sa ies prin noiembrie la zbor. frig al dracu... bucuria de a iesi cu baietii etc, etc. si din toata povesteaasta a rezultat un crash. destul de lejer, ca si daune: platoul trenului de aterizare rupt si capetele de aripa franjurate. in prima faza am jurat ca-l calc in picioare (na, ca la nervi), dar apoi am zis ca nuuuuu, mai bine il refac peste iarna. zis si facut, asa ca m-am apucat de treaba. in prima faza am refacut structura de la trenul de aterizare, totul taiat laser. apoi am trecut la capetele de aripa. initial am scos sablon pe hartie, urmand conturul firesc, apoi Eraser (multumesc prietene) mi-a trimis un scan dupa conturul aripii originale (are o pereche de aripi la vanzare pe care am vrut initial sa le iau eu).

pana aici toate bune si frumoase, numai ca Adi a zis sa nu mai fac aceeasi schema de culoare. ehhh si aici a inceput marea dilema. am vrut ceva simplu si usor de facut, care sa nu necesite taieruri curbe la folie. am tot cautat pe net diferite scheme si pana la urma am ales (aaa, nu eu, ci fetele mele au hotarat: daca tot refaci schema, de ce nu faci ceva mai vizibil? uite ce schema faina au astia... si mi-au aratat un edge de la extreme flight, ala cu albastru, galben si gri).

http://www.extremefl...il_touch_lg.jpg

Fisier atasat  blue_tail_touch_lg.jpg (150K)
Number of downloads: 84

asa ca am facut repede comanda de folie la pasarea renascuta (multzam dl. Kelemen pt intelegere si sprijinul acordat) asa ca in seara asta ma apuc de infoliat. poze cu reparatiile si pasii infolierii o sa pun deseara sau maine.

ca si update-uri: schimbat balamalele alea de pasla din kitul original cu balamale pin. schimbat si partea hardware din kit (articulatii, tije etc) cu unele dubro (mai usoare). schimbat si rotile originale cu unele ultra usoare. incerc sa scot totul la o greutate cat mai mica faca de ce scrie in specificatii. nu stiu cat o sa reusesc, dar daca tot e pe masa de operatie, merita incercat.

cam atat pt moment, revin cu imagini cat de curand.
0

#198 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2012 - 06:35 PM

revin cu pozele promise.

panourile reparate, placaj 3mm
Fisier atasat  extra 330 01.jpg (72.54K)
Number of downloads: 134 Fisier atasat  extra 330 05.jpg (92.87K)
Number of downloads: 124

aripile in stadiile de reparatie si la final in asteptarea infolierii
Fisier atasat  extra 330 02.jpg (74.23K)
Number of downloads: 138 Fisier atasat  extra 330 03.jpg (59.16K)
Number of downloads: 155 Fisier atasat  extra 330 04.jpg (83.4K)
Number of downloads: 156
0

#199 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2012 - 08:11 PM

am infoliat si fuselajul. nu pot lucra mai departe ca m-a tintuit iar o raceala la pat
Fisier atasat  extra 330 06.jpg (61.94K)
Number of downloads: 115Fisier atasat  extra 330 07.jpg (51.78K)
Number of downloads: 107

Fisier atasat  extra 330 08.jpg (48.57K)
Number of downloads: 118Fisier atasat  extra 330 09.jpg (77.14K)
Number of downloads: 138

Fisier atasat  extra 330 10.jpg (55.1K)
Number of downloads: 187Fisier atasat  extra 330 11.jpg (45.1K)
Number of downloads: 137

mai trebuie sa pun dungile gri pe laterale si ceva "ornamente pe directie. maine daca ma simt bine fac aripile.
0

#200 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 09:45 PM

cum n-am avut rabdare, cu toata frebra si moleseala resimtita de la raceala, tot am bricolat dimineata
Fisier atasat  extra 330 12.jpg (61.6K)
Number of downloads: 172Fisier atasat  extra 330 13.jpg (48.96K)
Number of downloads: 114

Fisier atasat  extra 330 14.jpg (50.76K)
Number of downloads: 155Fisier atasat  extra 330 15.jpg (38.51K)
Number of downloads: 191

Fisier atasat  extra 330 16.jpg (35.17K)
Number of downloads: 223Fisier atasat  extra 330 17.jpg (55.12K)
Number of downloads: 218

mai trebuie vopsita capota si canopia, dar asta numai dupa ce o sa pot sa ies dic casa sa merg la hornbach sa iau vopsele
0

#201 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 13 January 2012 - 10:21 PM

Arata foarte misto schema noua , albastru metalizat cu galben . Cred ca o sa-ti treaca raceala in curand :)
0

#202 Useril este offline   Adi-GVA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 January 2012 - 07:21 PM

Ti-a iesit foarte misto Allen!
Inca o dovada ca merita efortul sa reconstruiesti un model (after crash)
Intotdeauna arata mai bine! In plus, satisfactia este dubla!
Cer senin si la cat mai multe aterizari reusite!
0

#203 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 January 2012 - 10:12 PM

Multzam Adi.
da, uneori merita efortul, sper ca la final sa fie si satisfactia pe masura.

am finalizat comenzile pe spate. iata si metoda cea mai eficienta de a regla cursele pa profundoare
Fisier atasat  extra 330 18.jpg (59.33K)
Number of downloads: 157 Fisier atasat  extra 330 19.jpg (42.22K)

Fisier atasat  extra 330 20.jpg (41.1K)
Number of downloads: 111 Fisier atasat  extra 330 21.jpg (47.35K)

aa, si canopia vopsita
Fisier atasat  extra 330 22.jpg (44.31K)
Number of downloads: 154Fisier atasat  extra 330 23.jpg (44.84K)
Number of downloads: 179

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 14 January 2012 - 10:13 PM

0

#204 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 14 January 2012 - 11:22 PM

Uneori, o raceala prinde bine! Ti-a iesit f. misto, spor in continuare si poate-l zbori sambata viitoare ca cica o sa fie cald si nu o sa bata vantul!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#205 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 09:09 AM

am ajuns la capota. toate bune si frumoase, am tras albastru (2 straturi), lasat 3 ore la uscat, cum zice in instructiuni, acoperit cu scoci de hartie, dau galben 2 straturi, las la uscat iar, aseara scot scociul sa las toata capota la uscat, in ideea de a da azi un strat subtire de lac. surptiza!!!! albastrul s-a nasolit rau
Fisier atasat  capota.jpg (55.18K)
Number of downloads: 105

cred ca trebuie sa las la uscat cam 12 ore o culoare inainte de a da cealalta culoare. asa ca azi ma apuc sa iau la smurghel vopseaua data si repet operatiunile.
0

#206 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 January 2012 - 09:10 AM

Frumos ! Carlinga ai vopsit-o banuiesc ... super si ea .

P.S.

Dunga gri pare sa nu fie continua intr-un punct .. un aptibilt mic peste, o bulina alba , un numar mic ceva si nu se mai vede !

Multa sanatate !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#207 Useril este offline   Adi-GVA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 10:55 AM

Allen!
Cred ce ai nevoie de un nou avatar!

Fisiere atasate

0

#208 Useril este offline   AdrianTot 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 04-August 08
  • Interests:aeromodelism

Postat 15 January 2012 - 11:05 AM

:rofl: ...... .... :good:
0

#209 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 January 2012 - 08:01 PM

baaa, voi astia de la Alba... va tineti de glume ai????

ai muncit ceva la poza asta.
0

#210 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2183
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 15 January 2012 - 09:11 PM

Vezi postareaAdi-GVA, la 15 January 2012 - 10:55 AM, a spus:

Allen!
Cred ce ai nevoie de un nou avatar!

ma voi ocupa personal sa fac poza reala :wacko:
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi