Rapa Rosie intalnirea 2003
Postat 20 March 2003 - 10:14 PM
GATA!!!!! Treaba e clara!
Las copchilu acasa, fac rost de cort, iau nevasta si vin si eu la intalnire!!! Apropos! Eu sunt mare berar........ :)
oops! Pe George (fiul meu) il las cu bunicii....doar nu va inchipuiati ca il las singur? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Las copchilu acasa, fac rost de cort, iau nevasta si vin si eu la intalnire!!! Apropos! Eu sunt mare berar........ :)
oops! Pe George (fiul meu) il las cu bunicii....doar nu va inchipuiati ca il las singur? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Aceasta postare a fost editata de Emilare: 20 March 2003 - 10:16 PM
Postat 24 March 2003 - 03:37 PM
Emilare, la 24 Mar 2003, 15:26, a spus:
Sotia mea Iuliana? hmmmmm
Cand o sa-mi puna interdictie la bere o sa-mi trag un glontz in cap.... :)
Cand o sa-mi puna interdictie la bere o sa-mi trag un glontz in cap.... :)
...naiv...pai sa-ncepi sa te antrenezi, ca sa te obisnuiesti cu ideea!
nevasta-mea a si inceput sa dicteze ce modele am voie si ce nu, sa construiesc!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 25 March 2003 - 10:33 AM
E bun si ala! La inceput incerci fara apa, ca sa deprinzi miscarea, apoi poti pune si apa. Mergi cu rezervorul incarcat pe jumatate o perioada si când crezi ca stapânesti totul, treci la antrenament cu rezervorul plin. Sa ai doar grija sa nu-ti fure juniorul jucaria si sa nu uzi chiar totul prin casa. Eventual poti sa incerci si in ochi, dar nu cu presiune mare. Adica din când in când sa mai schimbi pozitia, sa nu devina un tic nervos...
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 25 March 2003 - 11:19 AM
Bre,
Poantele este poante da' tre sa mai vedem si de treburi serioase!
Ia ziceti: v-ati mai gandit la ecusoane/insigne sau ceva p-acolo? In cel mai rau caz, venim cu maieuri albe pe care scriem cu marker colorat ce si cum.
In general, nu-mi prea place inregimentarea de nici o forma, dar o sa fim o gramada (sper) si nu o sa stim cum ne cheama...
Hai pa,
Florin
Poantele este poante da' tre sa mai vedem si de treburi serioase!
Ia ziceti: v-ati mai gandit la ecusoane/insigne sau ceva p-acolo? In cel mai rau caz, venim cu maieuri albe pe care scriem cu marker colorat ce si cum.
In general, nu-mi prea place inregimentarea de nici o forma, dar o sa fim o gramada (sper) si nu o sa stim cum ne cheama...
Hai pa,
Florin
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 25 March 2003 - 11:34 AM
Ecusoane pot sa fac eu, dar nu stiu exact cat o sa fie de estetice: un rotund din lemn (placaj) pe care se aplica o hartie scoasa la imprimanta care sa contina ...diverse, nume , porecla, eventual poza :wub:. Daca sunteti de acord le fac eu gratis....( poate ma lasa si pe mine cineva sa pilotez un avion :) ) ) Astept sugestii si daca lumea este deacord numele voastre, poreclele, poze la adresa emiloctav2002@yahoo.com
Corectie. Mai bine ar fi sa le fac plastifiate; ar costa vreo 5-6000 lei dar nu cred ca e foarte mult, nu? Voi ce ziceti?
Corectie. Mai bine ar fi sa le fac plastifiate; ar costa vreo 5-6000 lei dar nu cred ca e foarte mult, nu? Voi ce ziceti?
Aceasta postare a fost editata de Emilare: 25 March 2003 - 11:47 AM
Postat 25 March 2003 - 05:32 PM
Dragii Moshului,
de saptamana viitoare, cu ajutorul RHC.ro vom deschide o lista de participare, pe care ne vom inscrie frumos, cu nume si renume, localitate de bashtina, specialitatea, si frecventa/canalul RC. De pe aceasta lista vom imprima niste ecusoane care vor fi distribuite la osirea paricipantilor la locul comiterii faptei impricinate.
Florine, tu te oferiseshi sa faci ecusoanele. daca iti trimit modelul, te ocupi de restul? Mai ai nevoie de ce anume ca sa duci treaba la buna finalizare?
In orice caz, daca vom fi destui, am promisiuni de sponsori cu lichide si materie de rumegat intre 2 zboruri, 3 trante si 5 reparatii de echipament. Tembeliziunile sunt si ele interesate dar voi face o selectie severa, ca sa nu avem surprize ca dau pe post minuni cum s-a mai intamplat din pacate.
Sigla adunarii este in lucru. in cateva zile o voi publica aici.
Cu meteo am rezolvat-o in sensul ca deja am inceput sa pictez o harta sinoptica pe placul nostru care va fi afisata la vedere.
Si tot asa si iar asa!
Big
de saptamana viitoare, cu ajutorul RHC.ro vom deschide o lista de participare, pe care ne vom inscrie frumos, cu nume si renume, localitate de bashtina, specialitatea, si frecventa/canalul RC. De pe aceasta lista vom imprima niste ecusoane care vor fi distribuite la osirea paricipantilor la locul comiterii faptei impricinate.
Florine, tu te oferiseshi sa faci ecusoanele. daca iti trimit modelul, te ocupi de restul? Mai ai nevoie de ce anume ca sa duci treaba la buna finalizare?
In orice caz, daca vom fi destui, am promisiuni de sponsori cu lichide si materie de rumegat intre 2 zboruri, 3 trante si 5 reparatii de echipament. Tembeliziunile sunt si ele interesate dar voi face o selectie severa, ca sa nu avem surprize ca dau pe post minuni cum s-a mai intamplat din pacate.
Sigla adunarii este in lucru. in cateva zile o voi publica aici.
Cu meteo am rezolvat-o in sensul ca deja am inceput sa pictez o harta sinoptica pe placul nostru care va fi afisata la vedere.
Si tot asa si iar asa!
Big
FROGS CAN FLY!
Postat 05 April 2003 - 02:58 AM
Scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar sunt ocupat! Nu-mi vad capul de atata iesit la zbor, nene! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Deja am cumparat din banii mei zece ecusoane cu zece agatatori si zece lanturi (6000+6000+6000 lei).
Evident, ar fi de preferat insigne d'alea rotunde, Ø 50 mm, plastifiate, da' alea's mai scumpe si nu pot fi facute pe genunchi. Nu lucreaza nimeni in domeniu, sa-si faca o pomana?
Ecusoanele ar putea arata asa (vezi poza) sau dupa cum o vrea mushkiu la fiecare!
Daca vreti si puteti, faceti-va fiecare layout-ul dupa preferinte. Dimensiunile cartonului sunt 100x80mm.
Pa,
Florin
Deja am cumparat din banii mei zece ecusoane cu zece agatatori si zece lanturi (6000+6000+6000 lei).
Evident, ar fi de preferat insigne d'alea rotunde, Ø 50 mm, plastifiate, da' alea's mai scumpe si nu pot fi facute pe genunchi. Nu lucreaza nimeni in domeniu, sa-si faca o pomana?
Ecusoanele ar putea arata asa (vezi poza) sau dupa cum o vrea mushkiu la fiecare!
Daca vreti si puteti, faceti-va fiecare layout-ul dupa preferinte. Dimensiunile cartonului sunt 100x80mm.
Pa,
Florin
Orice pas inainte e un shut in fund!