shogi, la Jun 28 2009, 03:50 PM, a spus:
cum ai rezolvat comanda profundorului?..ca vad ca ai 2 servouri
ambele sunt comandate de statie pe doua canale separate. am un mx16 care stie de doua servouri pe un profondor
nimsoc, la Jun 28 2009, 10:52 PM, a spus:
Pai si ala dinainte nu avea tot 2 servouri pe profundor? Constructiv? Nu stiu, intreb si eu.
ba da
===============================================================
alte cuvinte despre avion:
-l-am cantarit astazi : 2950g cu rezervorul gol. producatorul spune in manual ca are 3200g RTF. am asa pe el : 3 servouri hitec 635 hb, 3 graupner 5191. ubec digiswitch de la power box, baterie lipo 2 celule 1000 ma, toba pits la motor. i-am scos conul si pilotul (are vreo 60g daca nu mai bine). trenul lui original l-am inlocuit cu un tren de carbon. deci cred ca de aici cele 200g.
-despre zbor acum :e bestial! astea sunt cuvintele lui florin 100%. e pe film :rolleyes:
-e aproape perfect echilibrat dinamic! un pic greu de bot. dar in rest zboara superb! in picaj la 90 de grade cand tragi de el, iese mereu drept. viteza de angajare e aproape de stat pe loc. dar batea vantul un pic din fata. cu capota pusa, face cutitul foarte bine. nu mai cade pe tren. acum trebuie sa ma prind cum dozez directia cu motorul. inainte aveam motor maxim si directie maxim. acum e mai greu :rolleyes: nu pot da de nici unele la maxim. nu mi-a venit sa cred cum facea 8 cuban cu un pic de vant lateral! foarte putina corectie aplicata. superb!
-si acum un punct in minus : bechia de la spate. sarma aia e infecta. nu e otelita si s-a strambat de tot. trebuie inlocuita. dar nu e problema mare :rolleyes:
-in rest numai plusuri despre acest avion. e construit foarte bine. solid din punctul meu de vedere. vine foarte usor la aterizare. foarte bine gandita asezarea componentelor din fabrica pentru echilibrarea modelului. si pretul foarte foarte mic in romania. numai 530 ron - nu vreau sa fac reclama, dar este un model pur si simplu superb!
chinezoii dau 8 suruburi pentru prins aripile. deci 4 de rezerva. puteau sa dea numai 2 de rezerva pentru aripi si sa mai dea 2 pentru prinsul canopy-ei.
daca aveti intrebari despre model le raspund cu placere.
IMG_5626.JPG (163.77K)
Number of downloads: 192
IMG_5628.JPG (163.85K)
Number of downloads: 174
IMG_5632.JPG (107.36K)
Number of downloads: 160