PaunFD, la Nov 27 2010, 09:00 PM, a spus:
Sunt in posesia unui A10 cu motoare cu perii 370A, instalate in edf-euri, care nu cred ca-s instare sa scoata amandoua, mai mult de 200gf, iar "monstrul" cu un li-po 3s de 1800mAh, cantareste cca 780g. Amintestesc acest lucru, pentru ca ... greierasii aia de 370A, reusesc totusi sa tina in aer hardubaia, pret de ... 2-3 viraje la 90 de grade. Pe aceasta logica, ma gandesc eu ca cele 450-500g ale aeromodelului din link-ul pus anterior de minte, propulsate de cele 300gf (ipotetice) date de un brushless inrunner, se vor comporta mult mai bine, astfel incat imi vor permite mai multe de 2 viraje consecutive de 90 de grade ... fara ca apoi sa intre in stall si sa cada pe-o aripa ...
Ideea era ca l-am gasit la ... 60 de dolari, chiar si la 40 de dolari, pe site-uri in "lumea civilizata" dar pentru a-l aduce in romanelica, ajunge la peste 130 de euro. Iar, pana acum, pe nici un site romanesc nu l-am gasit la vanzare, la un pret, cat de cat rezonabil, sau macar apropiat cu cele de pe site-urile din lumea civilizata.
Sper sa nu se considere reclama, de nici o culoare, pentru ca nu este, dar aici http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/u...idProduct=12614, o asemenea "jucarie" este ... 65usd. Daca vreau sa-l comand de acolo, ajunge la cca 90-100 usd. Asta n-ar fi neaparat o gaura in stratul de ozon, dar ... incep "dar"-urile, cand va ajunge la mine ... in ce stare va fi?! Apoi cat de sigur pot fi ca si ajunge la mine?! Daca sunt probleme la vama?! Sincer sa fiu, sunt bugetar si ... chiar nu ma dau banii afara din casa, iar ca sa fac o asemenea "investitie" ... din punctul meu stric de vedere, inseamna sa nu platesc intretinerea vre-o 2-3 luni, astfel ca mi-ar fi mai usor daca l-as gasi prin romania, la un pret comparabil.
Raspunsul este DA