Modelism - RHC Forum: Radiocomanda in 2,4 Ghz - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Radiocomanda in 2,4 Ghz nu stiu ce sa aleg

#1 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 21 June 2009 - 01:16 AM

Asa cum spune si titlul topicului chiar nu stiu ce sa aleg.Mam gandit la o Futaba FF10/10C,un mx-16 tot in 2,4 ghz va rog sa ma ajutati in luarea acestei hotarari pentru ca ma gandesc ca o sa o am mult si bine de acum in colo asa ca este cazul sa iau ceva de calitate...calitate care sa se incadreze in bugetul(600 euro) pregatit pt aceasta achizitie.

Cei care detin radiocomenzi in 2,4 Ghz va rog sa imi dati cateva idei care sa ma ajute la alegerea pe care am sa o fac.Exclud din lista dx sau cum ii spune.

Multumec anticipat .

Cristi.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 21 June 2009 - 08:34 AM

Evalueaza si noile statii care vor apare in vara asta la sub 500 eur in EU: Hitec Aurora 9, si Airtronics 10.
Vezi ca am un topic unde tin la zi noutatile despre Hitec.
Acolo este si un site dedicat de prezentare Aurora 9, cu o pagina comparativa vs echivalentele de 10ch de la JR/Futaba.

Orice ar fi eu nu as lua fara modul transmisie interschimbabil.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 21 June 2009 - 01:15 PM

Futaba T10 cu modul interschimbabil (ea vine cu modul de 2,4G) o are un prieten si mi se pare extraordinara. Meniu foarte prietenos (nu trebuie sa citesti neaparat manualul pentru a o folosi, bineinteles pentru aplicatiile nu foarte complicate). Parerea mea este ca face toti banii. La noi costa mai putin de 600 Eur.
Succes.
0

#4 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 21 June 2009 - 01:44 PM

Oricum, eu zic sa tii cont si de statia pe care ai avut-o si cu care te-ai obisnuit. Faptul ca eu am avut numai Futaba pana acum mi se pare ca e cea mai buna (practica sau cum vrei sa-i zici). Eu cred ca asta e motivul pentru care exista atatea contraziceri pe forum referitor la calitatea si fiabilitatea anumitor produse. Fiecare produs face cam acelasi lucru, insa mai simplu sau mai complicat din punctul unuia sau altuia de vedere. Ceea ce e prost este blamat de toata lumea. Pentru ceea ce e bun parerile sunt impartite. Alegerea va fi tot a ta pana la urma...
Succes!
0

#5 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2009 - 02:01 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 21 2009, 09:34 AM, a spus:

Evalueaza si noile statii care vor apare in vara asta la sub 500 eur in EU: Hitec Aurora 9, si Airtronics 10.
Vezi ca am un topic unde tin la zi noutatile despre Hitec.
Acolo este si un site dedicat de prezentare Aurora 9, cu o pagina comparativa vs echivalentele de 10ch de la JR/Futaba.

Orice ar fi eu nu as lua fara modul transmisie interschimbabil.

Citesem deja despre hitec aurora dar prefer sa raman in zona graupner\jr-futaba.Am avut inainte un mx-12 si am fost foarte multumit de ceea ce am reusit sa fac cu ea timp de 2 ani de zile.Am hotarat sa trec la 2,4 Ghz pentru ca de ceva vreme zbor la un aeroclub local si am avut surprize destule.
In acelasi timp ma gandesc sa iau ceva mai scump nu din fudulie ci pentru a ma putea folosi de ea multi ani de acum in colo.

Despre mx-16;se pare ca nu are modul interschimbabil asa ca este posibil sa raman la ramane la futaba ff10.
Florin 100% are o futaba in 9 canale(daca imi amintesc eu bine) si o foloseste si in 2,4 ghz si in 35 daca nu ma insel.Futaba ff10 o pot folosi in acest mod?...adica cu 2 module?...intrebari stupide poate dar nu sunt in tema cu aceste lucruri pt ca nu mau interesat pana acum.

O zi buna.
0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2009 - 02:29 PM

Vezi postareaaantikk, la Jun 21 2009, 03:01 PM, a spus:

Florin 100% are o futaba in 9 canale(daca imi amintesc eu bine) si o foloseste si in 2,4 ghz si in 35 daca nu ma insel.Futaba ff10 o pot folosi in acest mod?...adica cu 2 module?...intrebari stupide poate dar nu sunt in tema cu aceste lucruri pt ca nu mau interesat pana acum.

O zi buna.

Da, se poate.
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...=LXUEW6&P=0
Se vad ambele antene.
Dar stii ca la ff10 al 10-lea canal este un switch doar, in rest fiind cam identice? Crezi ca merita asta 100++ in plus ?
0

#7 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 21 June 2009 - 03:55 PM

Sunt eu stupid? Dar vad ca Futaba sare de la 7 canale direct la 10.
http://www.towerhobb...taba/index.html
http://www.towerhobb...asst/index.html
0

#8 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2009 - 05:24 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 21 2009, 03:29 PM, a spus:

Da, se poate.
Se vad ambele antene.
Dar stii ca la ff10 al 10-lea canal este un switch doar, in rest fiind cam identice? Crezi ca merita asta 100++ in plus ?

Daca merita sau nu...chiar nu stiu dar este posibil ca zburand planoare intro zi sa ma lovesc de problema canalelor, asa ca zic eu mai bine ceva in plus decat in minus.

Acum ca am stabilit ce radio sa imi cumpar, sunt putin in cumpana deoarece nu ma pricep care are si care nu are modul interschimbabil.Am ales in final modelul futaba in 10 canale.Daca stiti locuri de unde o pot cumpara cu modul in 2,4 si in 35 sau 40 va rog sa imi trimiteti sau sa postati aici.

Multumesc frumos.
0

#9 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 21 June 2009 - 08:33 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 21 2009, 03:29 PM, a spus:

Da, se poate.
Se vad ambele antene.

Merita si macar pentru ca stie sa comunice cu toate receptoarele in 2.4 de la Futaba. Cea in 9 canale are niste limitari aici. A se consulta siteul Futaba pentru detalii...
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#10 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2009 - 09:10 PM

Vezi postareadan_mitea, la Jun 21 2009, 04:55 PM, a spus:

Sunt eu stupid? Dar vad ca Futaba sare de la 7 canale direct la 10.

Nu esti, de ce te consideri asa? Esti cumva PR la Futaba sa ai sarcina de servici sa le stii tot line-up-ul ?
FF9 / T9, etc s-a scos din productie.
Din motivul asta, pentru cineva care cumpara cat mai echilibrat "best bang for the buck", eu o consider cea mai buna achizitie.
Mai ales ca in FM este jumatate din pretul celei de 10ch in 2.4G.
0

#11 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 23 June 2009 - 10:57 AM

Daca mai ai putintica rabdare, urmeaza sa apara si de la Multiplex seria Royal Pro in 2,4 GHz. Eu am devenit oarecum fan dupa ce am pus mana pe o statie (chiar in 35 MHz, din punct de vedere ergonomic mi se pare mai mult decat decenta) iar pretul este daramator - varful de lance, 16 canale, e doar 840 EUR la producator (si sensibil mai putin la unii distribuitori, vezi Lindinger). Separat gasesti si module de 35 / 40 MHz. Sau poti lua statia acum, in 40 MHz si sa inlocuiesti modulul RF cu cel de 2,4 GHz cand va apare (probabil iulie-august).

DISCLAIMER: Nu sunt angajat MPX, NU le fac reclama, ci pur si simplu mi s-a parut o statie foarte reusita din punct de vedere ergonomic si functional, iar raportul performanta / pret e departe de concurenta. Poti studia manualul luandu-l de la ei de pe site, pentru mine ala a fost "picatura" care a umplut paharul... :D
Ave
0

#12 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2009 - 01:20 PM

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri,am ales futaba ff10.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro