Nu am mai stat dupa Corrado si am cumparat un frame de la amainhobby (promotie la transport 2 USD si a fost o cutie destul de mare).
Asa ca am inceput sa-l asamblez. Nu e usor caci piesele sunt amestecate in zeci de plicuri, pliculete (ce am avut eu ce am primit de la Ice9). Pana acum am avut bafta si nu imi lipseste nimic. Nu uitati ca un kit complet (din pachetul de la Ice) este la furios care deja l-a montat si l-a testat.
Acum ca am montat frame-ul, eu singur de la zero, am inteles mai bine cat de inteligent e proiectat. Daca faci un frame din plastic poti sa il faci extrem de inteligent si la Protos asta e din belsug.
Numarul de componente e mic, suruburile sunt cam toate la fel, e nevoie se foarte putin loctite.
Pana te freci la ochi e aproape gata.
Am pus pe el servo HKS9257 (9 USD la hobbyking), motor original, regulator Robbe (megapower), servo de coada 9257 si unitate Align 3g si, foarte important, pinion de 14T.
L-am turat in bucatarie doar cu palele de coada si are parca ceva rezonante la turatii intermediare dar la 100% toarce.
Deocamdata sunt foarte incantat. Daca nu o sa-mi fie somn la noapte il termin (ca head-ul e gata montat)
Foarte important, incredibil, de necrezut,
boom-ul e drept, gaurile sunt aliniate, axul cozii e orizontal.