Ce nu ma face fericit este telecomanda care are o raza destul de mica cred, am iesit pe stadion putin cu ea si daca o duceam dintr un capat in altu isi pierdea raza , ba chiar uneori daca o duceam si la mijloc tot isi mai pierdea din raza . Din ce am inteles s-ar putea sa fie interferente pe stadion si probabil din cauza aceasta pierd semnalul , oricum am in vedere sa cumpar o telecomanda spectrum dx3 cu receptor de pe ebay .
Deocamdata am 2 bateri 2s de 4000mha cu o putere de descarcare de 45c , suficient cat sa ma joc aproximativ 25-30 minute , din pacate sunt singurele baterii care le am si o iesire afara pentru mine dureaza maxim 30 minute dupa care ma pot uita foarte bine la prieteni mai care au benzinare si nitro care se joaca mult mai mult :)).
Inca nu imi permite bugetu sa mai achizionez alt set dar as vrea sa cumpar ceva tot in 2s dar ceva de 7500 mha si 90c , bateri pe care as vrea sa le cumpar de pe hobbyking , deoarece la noi o asemeana baterie ajunge undeva la 400-500lei ba chiar mai bine de atat.
Pana acum bateriile erau legate amandoua in acelasi timp sa scot 4s , dar as vrea sa incerc cum merge si in 2s si sa ma distrez putin mai mult cu ea dar cu o viteza mai mica.
Cam asta e pana acum , o modificare ce am aduso masinutei este caroseria care am imbracato in sticker bomb pentru un aspect mai placut ( vorbesc in numele meu :)) ) , si poate pentru o rezistenta a caroseriei putin mai mica deoarece se crapa foarte repede , cu autocolantul a devenit putin mai rigida .
Va atasez putin mai joc cateva poze si un filmulet cu ea.
La finalul video-ului masina si a pierdut raza ca sa va faceti o idee cat de departe o pot duce.
https://www.youtube....h?v=5Xss_dTv1XY
Aceasta postare a fost editata de aiurica: 24 November 2016 - 09:56 AM