Sir_Vaska, la Jan 7 2010, 01:07 AM, a spus:
Arunc si eu cu pietre, dar nu tare (cred ca de invidie :)), trebuie neaparat sa modifici sunspensia , arcurile la semiremorca sunt montate gresit. Mai trebuie acolo niste cleme (de ex zale de lant) care sa le permita incovoiera, altfel nu au cum sa lucreze daca sunt fixate rigid la ambele capete.
La varianta asta mai trebuie ori ca protapu sa fie rigid cu sasiul ori piesa unde vine cuplata cealalta parte a remorcii sa nu balanseze ca altfel o sa se comporte necorespunzator mai ales cand o sa dai cu spatele.
Salut si La multi ani!
Raspund mai greu deoarece patronatul a hotarat sa ne taie netul de la birou.... asa ma urc pe pereti cand nu am de munca, iar cand ajung acasa ma ia puticul in primire si nu prea mai apuc sa intru pe forum.... si lucrez la o ditamai institutia.... ca-mi vina sa le dau foc.... dar sa revenim la pasiunea comuna.
Stiu despre care piese spui tu, insa mi s-a parut prea sus cu acele cleme. Am piesele originale pentru ca nu am scule sa le produc eu... si asa ma chinui sa tai in balcon pe un scaun vechi....
Pana la probe mai am.... dar va tin la curent.