Ma numesc Dragos as. Shikanne, sunt pasionat de modelism auto si feroviar. Primele achizitii au fost trenuletele, insa nu a tinut prea mult si am trecut la auto. De curand mi-am comandat de la Tamiya camionul cu remorca SCANIA R620 HighLine si abia astept sa-l primesc. Intre timp am comandat diversele accesorii care erau recomandate de producator.... binentele ca am cumparat si ce nu imi trebuia, insa probabil ca vor avea nevoie si altii de pe aici.... Nu stiu prea multe despre TAMIYA insa descopar pe zi ce trece cate ceva.
Aici va voi prezenta, sper sa imi fac timp, pas cu pas asamblarea acestui camion si binenteles cu ajutorul vostru sper sa ajung la final.
Modelul la care m-am oprit si care cred ca mi-ar corespunde din mai multe puncte de vedere, asa cum reiese si din titlul acestei rubrici este:
- Scania R620 6x4 Highline -
un model la scara 1:14, cu motor electric si 3 trepte de viteza si binenteles cu radio comanda.
Autocamionul este un kit de asamblat, vopsit si ..... cine stie ce voi mai descoperi pe parcurs.
Acum vreau sa va prezint cam ce am primit pana acum.
Primul pachet care a sosit a fost de proba, pentru a testa posta romana, un spoiler de montat pe cabina camionului... si binentele ca nu am mai avut rabdare si m-am apucat de asamblat. Pacat ca este comandata in plus si nu se potriveste camionului meu... asa ca va ajunge la cineva caruia ii va trebui cu adevarat.
http://i269.photobucket.com/albums/jj52/Shikanne/AUTO/DSC08195-1.jpg
Sper ca am postat imaginea bine si nu este vreo problema cu marimea miniaturii. Recunosc, trebuie sa mai citesc regulamentul o data in privinta postarii imaginilor.
Aceasta postare a fost editata de shikanne: 19 June 2009 - 07:53 PM