dand89, la Jun 6 2009, 05:16 PM, a spus:
salut!.... sunt si eu incepator si am in planuri un proiect de barcuta de nadit , eu prevad ca o voi face din forex, dar totul e ok la prezentarea ta a barcii exceptand faptul ca nu ai precizat nicaieri ce emitator -receptor folosesti....... dc se poate (nu-i secret) poti posta te rog modelul si pretul..... ma intereseaza foarte mult ce fel de radiocomanda sa folosesc..... mi-ar trebui ceva pe 4 canale.... totodata ce mi-ati recomanda??? ceva nu ft scump
Va multumesc anticipat..
Dan (beginer)
Din Dej(jud . Cluj)
In functie de buget gasesti RX-TX incepand cu 150 Ron Noua cu garantie, pana la 350 ron. Nu cumpara statie second hand! Recomand Graupner sau Futaba! La statiile mai scumpe ai acumulatori inclusi, un servo sau mai multe incluse, un receptor de calitate! ..... de exemplu la o statie de ~ 150 nu ai nimic in pachet si nici statia si receptorul nu sunt bune! Pe cand la un Graupner sau Futaba ai in pachet acumulator la statie, un servo si un receptor mai bun!
La o statie ieftina toate trebuie sa le cumperi!
Alt exemplu! la o statie Graupner de vreo 300ron ai in pachet un servo care il poti folosi fara probleme la un navo de pescuit si care pe piata costa numai el aproape cat o statie de 15 ron.....
Aceasta postare a fost editata de nch: 07 June 2009 - 02:14 AM