Rock Crawling si Trail Trucks
Postat 07 February 2014 - 09:44 AM
prisi, la 07 February 2014 - 09:03 AM, a spus:
Trebuie sa facem ceva adunare de trail anul asta neaparat....
Ar fi frumos sa facem asa ceva undeva prin centrul tarii. In Bucuresti sintem patru care ne intilnim frecvent si am dori sa facem o iesire la munte si cu crawler-ele si cu masinile de trail.
Postat 11 February 2014 - 06:51 PM
Dupa vedem pe cine gasim in zona localnic sa ne indrume catre un traseu bun.
Ma gandesc la o poteca de munte de 1-2 ore maxim de mers pe jos,ajungem cu masinile sus,schimbam bateriile,o vorba si o sticla de apa plata dupa care ne intoarcem.
Postat 11 February 2014 - 07:33 PM
Postat 11 February 2014 - 07:54 PM
Nici eu nu am electronica rezistenta la apa si chiar daca as fi avut, sa stai dupa sa scoti apa din roti nu e fun deloc (mai ales cand ai 8 roti pe model si inca 2 pe remorca :) )
-->> My YouTUBE channel <<--
Postat 11 February 2014 - 07:59 PM
Da,si eu as vrea fara apa,desi pe poteci de munte cel mai probabil e sa gasim noroi,pamant umed nu balti.
La cum se anunta vremea cred ca nu o sa dureze pana sa avem ceva poteci practicabile,fara zapada.
E cineva din brasov sau pe langa care ne poate indruma spre o locatie cat mai ok pentru ce avem noi nevoie?
Postat 14 February 2014 - 10:55 AM
Deja m-am pus pe cautat un traseu mai fain, in prima faza ma gande-am sa urcam pe traseu pe Timpa, exista doua carari, urcam pe una coboram pe cealalta dar e drumul cam lung si nu cred ca ne tin bateriile.
Insa nu prea ma incanta gandul la "multimea de gura casca" (zeci de intrebari, uau-ri etc), am sa caut un loc mai linistit un pic.
Oricum nu este vremea inca de trail uscat, fleoscaiala multa...
Cum gasesc ceva trimit poze si detalii.
BUGGY JET FIGHTER TAIYO TWIN TURBO SYSTEM
LOSI MINI ROCK CRAWLER
CLIFF CLIMBER DURATRAX, SASIU MANTIS
F150 NEW BRIGHT (jucarie)
Postat 14 February 2014 - 11:10 AM
Erwin, la 14 February 2014 - 10:55 AM, a spus:
Ai uitat sa mentionezi cea dintai intrebare: 'Cat costa?.
Raspuns: - Suma -
Reactie: CAT!? De banii aia imi iau masina!!! :)
Aceasta postare a fost editata de kitsched: 14 February 2014 - 11:10 AM
Sol: Axial SCX10 | Axial Exo | HPI Sprint 2
Postat 14 February 2014 - 11:14 AM
Cu un pack de 5,6 amp eu ma dau cam 2 ore,plus minus in functie de cat o sa avem de patinat si urcat.Un traseu de o 1-1,5 ore pana sus si tot cam atat la intors eu zic ca ar fi ok,depinde si de ce baterii folosesc ceilalti.
La crawl stiu ca se folosesc baterii mici si usoare,deci capacitate ceva mai redusa.
Ca idee in prima faza ar fi bun un traseu destul de usor,sa le fie accesibil si celor cu roti mai mici de 1.9,fara prea multe pretentii si obstacole de netrecut.
Postat 14 February 2014 - 11:24 AM
Erwin, la 14 February 2014 - 10:55 AM, a spus:
Deja m-am pus pe cautat un traseu mai fain, in prima faza ma gande-am sa urcam pe traseu pe Timpa, exista doua carari, urcam pe una coboram pe cealalta dar e drumul cam lung si nu cred ca ne tin bateriile.
Insa nu prea ma incanta gandul la "multimea de gura casca" (zeci de intrebari, uau-ri etc), am sa caut un loc mai linistit un pic.
Oricum nu este vremea inca de trail uscat, fleoscaiala multa...
Cum gasesc ceva trimit poze si detalii.
Asa cum am vorbit poti sa te uiti si dupa o iesire catre un drum forstier unde putem lasa atelajele 1:1 si sa nu dam de intrebarile bipezilor curiosi.
Pentru cei interesati si vor fi prezenti daca sufera la capitolul baterii pot ajuta cu 1 buc LiPo 1600mAh si 4 buc LiPo 3000 - 5000 mAh + 2 NiMh de 4000 mAh.
Aceasta postare a fost editata de Mischu LTB: 14 February 2014 - 11:25 AM
Postat 14 February 2014 - 11:49 AM
kitsched, la 14 February 2014 - 11:10 AM, a spus:
Raspuns: - Suma -
Reactie: CAT!? De banii aia imi iau masina!!! :)
:good:
LOSI MINI ROCK CRAWLER
Postat 14 February 2014 - 11:51 AM
prisi, la 14 February 2014 - 11:14 AM, a spus:
Cu un pack de 5,6 amp eu ma dau cam 2 ore,plus minus in functie de cat o sa avem de patinat si urcat.Un traseu de o 1-1,5 ore pana sus si tot cam atat la intors eu zic ca ar fi ok,depinde si de ce baterii folosesc ceilalti.
La crawl stiu ca se folosesc baterii mici si usoare,deci capacitate ceva mai redusa.
Ca idee in prima faza ar fi bun un traseu destul de usor,sa le fie accesibil si celor cu roti mai mici de 1.9,fara prea multe pretentii si obstacole de netrecut.
pai... la urcare pe baterii, dar la coborare le scoatem pe liber :yahoo: ;)
LOSI MINI ROCK CRAWLER
Postat 14 February 2014 - 03:04 PM
eu unul sunt nerabdator de trail
LOSI MINI ROCK CRAWLER
Postat 14 February 2014 - 04:25 PM
Referitor la traseu, poate gasim ceva mai mult de trail (nu crawl), sa poata si astia cu camioane veni :)
Ideal ar fi ceva prin padure, o poteca de max o ora, o ora jumate (max 3 ore dus-intors), unde sa putem ajunge cu masina si parca pe aproape. Scapam de bipezi gura-casca asa.
Parerea mea e ca traseul sa nu fie prea lung. Ganditiva ca masinile vor urca in panta si folosesc mai multa energie. Plus ca pot ceda si piese pe ele, etc. Sincer, o ora urcare si una de coborare e de ajuns.
Pana se usuca pe jos avem timp destul de gasit.
Eu as avea o idee. In zona hotelului Petrom, cota 1100 (drumul de la Sinaia spre Targoviste). Dar e cam departe de Brasov.
Ultima oara cand am fost acolo am gasit un drum vis-a-vis de hotel care urca in sus pe munte. Hotelul nu e chiar comercial (mai mult cei de la Petrom veneau acolo), si pe drumul respectiv nu e multa lume. Si se poate urca in parte si cu masina..
Postat 14 February 2014 - 06:56 PM
Asta e hotelul de care ziceam.. Se poate vedea nitel zona in care este.
http://www.hotelcota....ro/locatie.htm pagina de facebook https://www.facebook...0/photos_stream
Este super usor de ajuns, bipezi putini spre deloc, drum bun, loc de parcare, padurea aproape, hotelul aproape (mancare, bautura, etc).
De asemenea, am mai fost spre Padina. Locatia este super faina, in munti, bipezi civilizati si putini (99% turisti care isi vad de treaba), se poate ajunge cu masina dar e cam offroad si relativ complicat de ajuns. E acolo o cabana unde se poate manca/bea bine dar cu putine optiuni (e la mama dracu in munte si greu de aprovizionat). Dar, iar, nu-i in Brasov. Oricum, fix in orasul Brasov nu avem ce face, doar in zonele limitrofe/statiuni.
Aceasta postare a fost editata de costash: 14 February 2014 - 06:57 PM
Postat 14 February 2014 - 08:47 PM
Poate ne ajuta si pe noi un nene moderator? :) Bine ar fi sa fie mutate posturile relevante de aici si creat un topic cu titlul "Intalnire trail run 2014", si lasat topicul asta curat.
A luat amploare ideea si, fara sa vrem, am poluat topicul asta.
Postat 22 February 2014 - 02:31 AM
Vreau sa montez in Wraith-ul meu un sofer (figurina scale) :D .
De unde pot sa cumpar, si cam cat costa?
Am vazut ca Prisi il are pe John Cena. Ceva de genul ala as vrea si eu.
Sper ca este OK intrebarea mea in acest topic :D .
Postat 23 February 2014 - 10:39 AM
Mie imi mai place mult o figurina,Sam Fisher.Se potriveste mai bine in wraith parca dar n-am gasit la noi nicium.
http://www.rhcforum....__1#entry646810
Asta e topicul unde am gasit figurina.
Eu mai am doua figurina gasite in bazar,tot de We.Daca esti interesat pot face niste poze.
Aceasta postare a fost editata de prisi: 23 February 2014 - 10:44 AM
Postat 25 February 2014 - 11:33 PM