Rock Crawling si Trail Trucks
Postat 03 June 2011 - 04:21 PM
mizzone, la 03 June 2011 - 07:39 AM, a spus:
fii bun, te rog, si lumineaza-ne si pe noi, in virtutea caror reguli ar fi trebuit descalificat scout-ul la cluj...?
te rugam frumos...asa, sa stim si noi, pe viitor, mai mult despre reguli...
bafta si minuni!
iti spun eu
acuma o sa sariti toti la gatu meu , imiasum acest lucru
prima regula care s-a spus se descalifica masinile care sunt modificate in timpul concursului
si eu am vazut cand s-au adus modificari asupra masinii
mizzonespune ca nu este asa
Postat 03 June 2011 - 05:49 PM
dzsenci, la 03 June 2011 - 04:21 PM, a spus:
acuma o sa sariti toti la gatu meu , imiasum acest lucru
prima regula care s-a spus se descalifica masinile care sunt modificate in timpul concursului
si eu am vazut cand s-au adus modificari asupra masinii
mizzonespune ca nu este asa
phiii...mai baieti...la punctul 1.6 se specifica foarte clar :
"...
1.6. Masinile trebuie sa pastreze pe parcursul unei manse de concurs
caracteristicile tehnice specifice categoriei, nefiind admise modificari prin interventie tehnica ale ampatamentului, latimii, inaltimii, greutatii, etc..
..."
adica interventii/modificari nu sunt admise "PE PARCURSUL UNEI MANSE DE CONCURS"...
pe perioada cit am arbitrat eu, nici o masina nu a suferit interventii/modificari IN TIMPUL MANSEI DE CONCURS;
- suplimentar: deoarece concursul a fost OPEN, chiar daca s-ar fi modificat INTRE MANSELE DE CONCURS parametri tehnici ai vreunei masini, acest lucru ar fi fost IRELEVANT pentru concursul la care facem referire, acel concurs necomportind restrictii tehnice precizate.
e, cum e, pina la urma?
bafta si minuni!
p.s.: recomandare-cititi CU ATENTIE regulile, COMPLET, iar daca apar neclaritati sau ambiguitati, ridicati problema IN MOMENTUL RESPECTIV, sub forma de contestatie, asa este normal si echilibrat.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 03 June 2011 - 05:51 PM
davidd, la 03 June 2011 - 04:24 PM, a spus:
nu se cearta nimeni, unii intreaba sau ridica diverse probleme(in spiritul si specificul topicului!), si incercam sa le elucidam, asa e normal si firesc.
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 03 June 2011 - 05:58 PM
De crawler? Nimeni nimic?? Sau acuma sunteti toti la Timisoara, si trebuie sa astept pana luni :yahoo:?
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
Postat 03 June 2011 - 07:01 PM
davidd, la 03 June 2011 - 05:58 PM, a spus:
De crawler? Nimeni nimic?? Sau acuma sunteti toti la Timisoara, si trebuie sa astept pana luni :angry2:?
Ce latime au puntile ? Ampatament ?
Postat 03 June 2011 - 09:01 PM
mizzone a intrebat ceva si eu am raspuns atat tot . cat despre regulament stai linistit ca eu am citit acest lucru , si daca bine imi aduc aminte la sedinta tehnica (pe care eu am tinut-o ) primul lucru pe care am zis este ca masina nu se modifica pe parcursul concursului . :angry2: concursul sa tinut 2 zile , calificari si finala
concursul a fost open ca si regulile si mansele care au venit asa cum au dorit organizatorii
eu nu critic jurizarea pe care ati facut-o , din contra , sunt multumit de acest lucru
davidd felicitari pt proiect , daca ai posibilitate pune si un filmulet sa vedem cum merge
Postat 03 June 2011 - 10:16 PM
Latimea de la o roata la alta= 310 mm , ampatament= aprox 310 mm :rofl:
filmulet in weekend, sa vad pe unde ajung si ce fac :rofl:
0742128727
Postat 03 June 2011 - 11:06 PM
0742128727
Postat 04 June 2011 - 09:59 AM
davidd, la 03 June 2011 - 11:06 PM, a spus:
ai tot ce iti trebuie pt trail truck
modifici sasiul , pui altfel telescopale pe care le ai si gata
Postat 04 June 2011 - 10:12 AM
0742128727
Postat 04 June 2011 - 06:42 PM
dzsenci, la 03 June 2011 - 09:01 PM, a spus:
mizzone a intrebat ceva si eu am raspuns atat tot . cat despre regulament stai linistit ca eu am citit acest lucru , si daca bine imi aduc aminte la sedinta tehnica (pe care eu am tinut-o ) primul lucru pe care am zis este ca masina nu se modifica pe parcursul concursului . :D concursul sa tinut 2 zile , calificari si finala
concursul a fost open ca si regulile si mansele care au venit asa cum au dorit organizatorii
eu nu critic jurizarea pe care ati facut-o , din contra , sunt multumit de acest lucru
davidd felicitari pt proiect , daca ai posibilitate pune si un filmulet sa vedem cum merge
asa...am o intrebare: in baza carui regulament ai spus tu la sedinta tehnica faptul ca masina nu se modifica PE PARCURSUL CONCURSULUI...???!!!
ca sa fim si noi impacati...ca regulamentul publicat inaintea concursului si in baza caruia s-a lucrat spune despre restrictie IN TIMPUL MANSEI DE CONCURS...
bafta si minuni!
Postat 05 June 2011 - 09:27 PM
0742128727
Postat 05 June 2011 - 10:23 PM
Uite, in poza asta se vede cum au ajuns links-urile dupa 5 minute de "crawlerit" din perfect drepte:
Spun crawlerit fiidnca "chestia aia" numa de crawling nu-i buna, inca (sper). Prima data m-am descurajat, insa mi-am amintit ce spunea Catalin, si anume ca el a lucrat 2 luni la Scrappy Frog pana sa-i iasa ce a dorit, asa ca, life's go on. Amortizoarele acele trebuie neaparat schimbate cu unele mai lungi si putin mai moi!
In zona incercuita in poza, ar trebui sa pilesc, sa rotunjesc la perfectie zona, fiindca agata cand incerc sa urc ceva si ramane pe burta aproape tot timpul :D.
Deasemenea in poza doua, se vede acumulatorul lipo (care acuma are 2 incarcari cine e interesat :)), oare nu ar fi bine sa-l pastrez ala acolo in fata?
Acuma am vorbit si cu serbansct de 2 fuzet/port fuzete fata, sa-i fac directie pe ambele punti.
Aceasta postare a fost editata de davidd: 05 June 2011 - 10:26 PM
0742128727
Postat 05 June 2011 - 10:53 PM
Aceasta postare a fost editata de davidd: 05 June 2011 - 10:58 PM
0742128727
Postat 06 June 2011 - 07:17 AM
davidd, la 05 June 2011 - 10:53 PM, a spus:
Poti incerca bara filetata de 4 si capete de bara de traxxas (nu stiu codul) care sunt tot de 4. Preferabil insa ar fi de 3.
Postat 06 June 2011 - 07:51 AM
Gasesti in magazinele de profil (Hornback, Praktiker etc) bara filetata de 3mm si tevi de aluminiu sau alama.
Postat 06 June 2011 - 10:06 PM
0742128727