Rock Crawling si Trail Trucks
Postat 29 November 2009 - 10:38 PM
Postat 03 December 2009 - 05:40 PM
steli2k, la Nov 29 2009, 10:38 PM, a spus:
frumusel micutul,intre timp e gata saculetul de dormit :)
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 04 December 2009 - 11:44 AM
steli2k, la Dec 3 2009, 06:02 PM, a spus:
Salut , ma bate si pe mine capul sa iau un crawler.......poate ma ajutati cu ceva adrese pt HPI CK, Axial Ax10 si Cliff Climber.......sa vad despre ce preturi e vorba..........
Care sunt modificarile minime necesare ? daca e nevoie...
Steli, vad ca din cauza Climber ului nu ai mai venit pe Dezmir.............sa facem un Depron Mark 2 (reloaded)..........LOL
Postat 07 December 2009 - 11:47 AM
Postat 09 December 2009 - 08:52 AM
Kitty, la Dec 8 2009, 08:10 PM, a spus:
Salut Kitty,
Si eu vreau sa comand un gearbox si alte chestii chiar azi, poate ma sfatuiesti tu CE ar tb sa iau.......
Cred ca voi pati ca si tine cu gearbox-ul, voi avea viteza prea mica.........
Sa mai iau si alt gear/spur ????
Pt alungire, montare servo pe punte, etc, ce sa mai comand ???
Mersi anticipat..........
Postat 09 December 2009 - 08:39 PM
SerjuRO, la Dec 9 2009, 09:52 AM, a spus:
Si eu vreau sa comand un gearbox si alte chestii chiar azi, poate ma sfatuiesti tu CE ar tb sa iau.......
Cred ca voi pati ca si tine cu gearbox-ul, voi avea viteza prea mica.........
Sa mai iau si alt gear/spur ????
Pt alungire, montare servo pe punte, etc, ce sa mai comand ???
Mersi anticipat..........
pai eu zic sa iei gearbox-ul si daca vrei ceva sigur poti pune un motor ca a lui ienci si ai vazut cum unctioneaza sau lasi acest motor si pui pinionu de 84 dinti
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 10 December 2009 - 08:55 AM
Kitty, la Dec 9 2009, 11:00 PM, a spus:
De abia astept sa vad cum va fi cu spur-ul de 84......nu de alta dar sa nu mai ,,descopar America" si eu............
Voi lasa motorul periat 55T pt ca are cuplu mare si consum mic si voi pune gearbox. Andrei mi-a spus ca sunt sanse ca pe vineri sa ajunga comanda in Cluj........Ma gandeam sa cresc un pic viteza ,,animalului" cu un pinion de motor (gear) mai mare decat cel de 21 de dinti..........pt ca e mai ieftin decat un spur....nu?
Eu incerc sa fac suport pt servo direct pe puntea fata precum si o noua bara de directie....dar nu ma supar deloc daca ne intalnim la o poveste si va mai uitati si la animalul meu...
Apropo, iesim undeva in weekend sau mergeti toti la Oradea la drift....?
Postat 10 December 2009 - 09:16 AM
SerjuRO, la Dec 10 2009, 08:55 AM, a spus:
Posibil sa iesim deoarece eu 100% nu merg la oradea si cred ca nici Eugen nu merge. Da mai vb mai pe sf. saptamanii.
Cat despre bricolat nici eu nu am stat degeaba. Am luminile montate, doar tre sa mai fac legatura la baterie si comanda din tx. :). Astept sa imi vina tzeava de al. ca sa ma apun de lungit animalutul cu vreo 4-5 cm, asa ca il rog pe catalin sa pregateasca alea 2 telescoape ca intre timp eu pun berica la frigider :).
Aceasta postare a fost editata de steli2k: 10 December 2009 - 09:17 AM
Postat 10 December 2009 - 06:37 PM
steli2k, la Dec 10 2009, 10:16 AM, a spus:
Cat despre bricolat nici eu nu am stat degeaba. Am luminile montate, doar tre sa mai fac legatura la baterie si comanda din tx. :). Astept sa imi vina tzeava de al. ca sa ma apun de lungit animalutul cu vreo 4-5 cm, asa ca il rog pe catalin sa pregateasca alea 2 telescoape ca intre timp eu pun berica la frigider :).
o ho telescoapele de mult sunt regatite...proprietar la ele sa fie,ca ele asteapta cuminti sa fie folosite
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 12 December 2009 - 05:26 PM
Am facut deja o serie de modificari la masina : montat gearbox extern (multumesc lui Andrei S), facut suport servo directie si mutat pe puntea fata, facut si montat skid-plates sub diferentiale fata-spate si sub sasiu.
Iesirea a fost la Sf.Ion, pe un trail consacrat deja cunoscatorilor.Noroi cat incape, primii fulgi de zapada la Cluj, degete inghetate, etc....
Multumesc pe aceasta cale lui Dzsenci, Steli2k, Kitty si Andrei pt ajutorul dat ...
Atasez cateva poze....