Modelism - RHC Forum: Rock Crawling si Trail Trucks - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 55 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

Rock Crawling si Trail Trucks

#121 Useril este offline   andrushk_mib 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 02-November 09

Postat 04 November 2009 - 09:09 PM

Dupa mai multe zile de cautari si documentari, m-am decis ca vreau un crawler (initial ma gandeam la un monstertruck (bonzer) dar m-am razgandit). Am de ales intre AX10 Scorpion Rock Crawler RTR de la Axial si CRAWLER KING RTR de la HPI. Avantaj pentru AX10 e ca vine in kit cu un pinion "de urcare" si sistem de blocare a dif-ului pe fata. Avantaj pentru HPI e ca are transmisia sigilata, si desi scrie in manualu de instructiuni ca nu trebuie bagat in apa ma gandesc ca rezista mai bine la un eventual noroi sau praf decat AX10 (aici kitty m-ar putea lamuri mai bine in masura in care a mers pe asa ceva). Voi ce ziceti intre cele doua modele? (si din punct de vedere al pieselor, la care as gasi mai usor, ca din ce am vazut la noi nu prea gasesc la nici unu)

Aceasta postare a fost editata de andrushk_mib: 04 November 2009 - 09:13 PM

0

#122 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 04 November 2009 - 09:45 PM

Vezi postareaandrushk_mib, la Nov 4 2009, 09:09 PM, a spus:

Dupa mai multe zile de cautari si documentari, m-am decis ca vreau un crawler (initial ma gandeam la un monstertruck (bonzer) dar m-am razgandit). Am de ales intre AX10 Scorpion Rock Crawler RTR de la Axial si CRAWLER KING RTR de la HPI. Avantaj pentru AX10 e ca vine in kit cu un pinion "de urcare" si sistem de blocare a dif-ului pe fata. Avantaj pentru HPI e ca are transmisia sigilata, si desi scrie in manualu de instructiuni ca nu trebuie bagat in apa ma gandesc ca rezista mai bine la un eventual noroi sau praf decat AX10 (aici kitty m-ar putea lamuri mai bine in masura in care a mers pe asa ceva). Voi ce ziceti intre cele doua modele? (si din punct de vedere al pieselor, la care as gasi mai usor, ca din ce am vazut la noi nu prea gasesc la nici unu)

AX10 Scorpion Rock Crawler RTR (banuiesc ca te referi la RTC , cum ii spun ei)

eu am axial ax10 kit.
tu spui acolo ca vine cu "pinion de urcare" - nu stiu la ce te referi. nu vine cu nimic mai mult decat CK de la HPI, si cu sistem de blocare a difului pe fata - vine cu diferentialele blocate, adica nu functioneaza ca un diferential "normal", toate rotile trag tot timpul si la fel.
transmisia e la ambele la fel de sigilata.

nu am si nu am avut CK, dar singura diferenta intre ele e usurinta cu care pot fi modificate, lucru aproape imposibil de evitat la un crawler.
eu am ales axial din acest motiv, si pt ca este cel mai vandut si cel mai custom-izat crawler (din cate am vazut eu)

si acum gandind la rece, faptul ca oricum i-ti raman doar puntile "neatinse" nu stiu cat de mult mai conteaza de unde sunt puntile (axial sau hpi).

parerea mea?
daca vrei sa muncesti la el si sa fii bucuros ca faci ceva unic, ia-ti un axial
daca vrei ceva rtr si sa arate bine din fabrica i-ati un Ck (cu toate ca sunt prea inaltate pt mine)

ps: piese gasesti destul de greu la amandoua asa ca nu cred ca poate fi un criteriu.

sper sa fi fost de folos.
daca vrei cu adevarat sa fii informat cand cumperi citeste cat poti aici despre amandoua si vezi cam ce se poate face cu si din ele.

Aceasta postare a fost editata de andriu: 04 November 2009 - 09:48 PM

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#123 Useril este offline   andrushk_mib 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 02-November 09

Postat 04 November 2009 - 11:00 PM

Mersi de raspuns. Chiar pe acolo am ajuns de cateva ore si citesc ce gasesc. Si e o gramada :unsure: Ax10 Scorpion ei zic ca vine cu "included 14t pinion gear (PT# AX30572) and differential locker (PT# AX30500)". Asta zic eu ca e pinion de urcare. Oricum ma mai documentez :rolleyes:
0

#124 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2009 - 11:17 PM

Vezi postareaandrushk_mib, la Nov 4 2009, 11:00 PM, a spus:

Mersi de raspuns. Chiar pe acolo am ajuns de cateva ore si citesc ce gasesc. Si e o gramada :unsure: Ax10 Scorpion ei zic ca vine cu "included 14t pinion gear (PT# AX30572) and differential locker (PT# AX30500)". Asta zic eu ca e pinion de urcare. Oricum ma mai documentez :rolleyes:

pinion de 14 :
se refera la faptul ca ei i-ti dau un pinion mic, ca sa ai raportul cat mai mare. la crawler e esential sa poti merge incet si sa ai control cat mai mare pe acceleratie. astea i-ti sunt oferite de mai multe chestii: multe spire la motor (eu am 55t) un esc bun, un pinion mic, un spur mare.
deci faza cu "pinion de urcare" e oarecum nefondata pt ca nu de forta ai nevoie ca este din plin ci de o multiplicare cat mai mare ca sa faci masina sa mearga cat mai incet.
ca exemplu, eu acum am atata cuplu (forta) in motorizare si demultiplicare incat daca blochez rotile se rupe masina.
differential locker:
daca stii principiul de functionare al unui diferential atunci stii ca e format din 4(sau 3 sau mai multi) sateliti care in cazul diferentialului blocat nu i-si mai au rostul. deci ei i-ti dau in loc de 4 sateliti un cilindru de aluminiu (prost de altfel) care leaga direct cele 2 roti (stanga-dreapta).

in concluzie : sunt piese standard, nu e nimic special cum de exemplu e la venom creeper unde diferentialele sunt blocabile din telecomanda (dar se pare ca au cam dat-o in bara pt ca se strica des).

numai bine si spor la ales.

0

#125 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 04 November 2009 - 11:43 PM

eu am CK si sunt foarte multumit de el,AXIALUL este creat mai mult spre competitii,CK are nevoie de modificari pt a deveni competitiv.andriu nu stiu ce vb ca nu sunt piese pt CK pt ca gasesti peste tot,potriveste orice piesa de WKsuport de piese si upgrade pt AXIAL le gasesti din cate stiu doar in magazinele din europa si nu numai.la noi in tara insa cum nu exista competitii de crawling si nici nu cred ca vor exista intr-un viitor apropiat,CK e bun atat pt un COMP CRAWLER(daca ii aduci modificarile necxesare) cat si pt un SCALER.de asemenea cred ca pe orice crawler modificarile HOME MADE sunt binevenite pe orice crawler oricat de COMP FACTORY ar fi el.cel mai bine e sa te informezi de la posesorii de crawler pt un anumit model,nu ce spune bade ion ca o auzit de la varu lu fratele lu unchiu jean

P.S. pina la urma e chestie de gust,finante si la ce il folosesti

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#126 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2009 - 11:47 PM

daca vrei si pareri mai solide iti dau un forum foarte util unde sunt aproape toate modelele de crawler cunoscute www.rccrawler.com/forum

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#127 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2009 - 12:25 AM

Vezi postareaKitty, la Nov 4 2009, 11:43 PM, a spus:

andriu nu stiu ce vb ca nu sunt piese pt CK pt ca gasesti peste tot

mai kitty,
e a doua oara cand intervin pe topicul asta si sincer m-am saturat.
stiu ca am zis ca nu mai intervin dar ...
spune daca nu e voie de scris aici si-ti promit ca nici macar nu-l mai citesc.

dac vrei sa m-a comentezi macar ai bunavointa sa citesti ce am scris. (vezi si forumul recomandat)
am spus ca se gasesc greu.
atat la hpi cat si la axial.
niciodata nu am denigrat ck-ul si nici nu am ridicat in slavi axialul, probabil ca sunt si mai bune decat astea 2 la un loc.
daca faceai si tu efortul supraomenesc (pt tine probabil) sa citesti si posturile muritorilor de rand (ca mine) vedeai ca din contra nu am tinut partea axialului.
eu am 3 masini (diferite) hpi si nu mi-am cumparat nici o piesa din romania pt ca nu am gasit si pt ca e mai ieftin, mai rapid, si mai sigur afara
bineinteles ca ai sa spui acum ca e magazin hpi romania. da este, pe hartie. de 2 ani se chinuie si nici acum nu e functional, fara preturi fara detalii, ca in romania.

tine-ti topicul linistit ca deja mi-e sila.
vorbesti mult, prost si acid.
exact ca gigi becali ca sa ma pronunt civilizat. se pare ca inca mai functioneaza transhumanta la cluj.

ps: daca urmaresti bine in poastul asta numai 2-3 oameni discuta, oricum tu ii depasesti pe toti. ar trebui sa te puna pe ganduri si ma bucur ca vrei sa ramai la stadiul asta de atotcunoscator si atotstiutor si sa inveti doar din informatiile tale si ale colegului tau, dzenci.
bafta si spor in continuare si i-ti promit din suflet ca nu mai intervin.
de invatat de aici invat doar ca nu am ce discuta aici si ca vorbim limbi diferite.
sper sa nu te mai pun in situatia de a ma lua la mishto si i-ti recunosc de acum ca sa stai linistit : esti tare omule , bravo, continua asa.

poate exagerez, dar eu unul am crezut ca forumul este un loc in care lumea comunica, chiar in contradictie si nu e nevoie ca cineva sa detina adevarul absolut si sa fac abstractie de toate celelalte pareri doar asa ca sa-si umple timpul.
puteai sa te abtii in a ma .... pe mine si sa dai omului niste pareri si opinii avizate de CK asa cum si eu am dat parerea mea despre axial, ca detinator.
in concluzie Ck e super ok, dar tu ....... (poate asa e mai bine, pe intelesul tau)

baftaaaaaaaaaaa ..............

Aceasta postare a fost editata de andriu: 05 November 2009 - 12:26 AM

0

#128 Useril este offline   cipri_tezaur 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 875
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 05 November 2009 - 09:02 AM

Vezi postareaandriu, la Nov 5 2009, 01:25 AM, a spus:

mai kitty,
e a doua oara cand intervin pe topicul asta si sincer m-am saturat.
stiu ca am zis ca nu mai intervin dar ...
spune daca nu e voie de scris aici si-ti promit ca nici macar nu-l mai citesc.

dac vrei sa m-a comentezi macar ai bunavointa sa citesti ce am scris. (vezi si forumul recomandat)
am spus ca se gasesc greu.
atat la hpi cat si la axial.
niciodata nu am denigrat ck-ul si nici nu am ridicat in slavi axialul, probabil ca sunt si mai bune decat astea 2 la un loc.
daca faceai si tu efortul supraomenesc (pt tine probabil) sa citesti si posturile muritorilor de rand (ca mine) vedeai ca din contra nu am tinut partea axialului.
eu am 3 masini (diferite) hpi si nu mi-am cumparat nici o piesa din romania pt ca nu am gasit si pt ca e mai ieftin, mai rapid, si mai sigur afara
bineinteles ca ai sa spui acum ca e magazin hpi romania. da este, pe hartie. de 2 ani se chinuie si nici acum nu e functional, fara preturi fara detalii, ca in romania.

tine-ti topicul linistit ca deja mi-e sila.
vorbesti mult, prost si acid.
exact ca gigi becali ca sa ma pronunt civilizat. se pare ca inca mai functioneaza transhumanta la cluj.

ps: daca urmaresti bine in poastul asta numai 2-3 oameni discuta, oricum tu ii depasesti pe toti. ar trebui sa te puna pe ganduri si ma bucur ca vrei sa ramai la stadiul asta de atotcunoscator si atotstiutor si sa inveti doar din informatiile tale si ale colegului tau, dzenci.
bafta si spor in continuare si i-ti promit din suflet ca nu mai intervin.
de invatat de aici invat doar ca nu am ce discuta aici si ca vorbim limbi diferite.
sper sa nu te mai pun in situatia de a ma lua la mishto si i-ti recunosc de acum ca sa stai linistit : esti tare omule , bravo, continua asa.

poate exagerez, dar eu unul am crezut ca forumul este un loc in care lumea comunica, chiar in contradictie si nu e nevoie ca cineva sa detina adevarul absolut si sa fac abstractie de toate celelalte pareri doar asa ca sa-si umple timpul.
puteai sa te abtii in a ma .... pe mine si sa dai omului niste pareri si opinii avizate de CK asa cum si eu am dat parerea mea despre axial, ca detinator.
in concluzie Ck e super ok, dar tu ....... (poate asa e mai bine, pe intelesul tau)

baftaaaaaaaaaaa ..............

scuze ca ma bag si eu ca musca dar nu ma pot abtine cand vad ca deranjeaza pe cineva ca altii sunt din cluj

deci daca ai ceva cu kyty referate strict la el nu si la clujeni ok????? deci abtinete sa bagi in oala si pe altii
nu cred ca ai vrea sa-ti ridici clujenii in cap
multumesc si baftaaaaaa
0

#129 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2009 - 09:39 AM

Vezi postareacipri_tezaur, la Nov 5 2009, 09:02 AM, a spus:

scuze ca ma bag si eu ca musca dar nu ma pot abtine cand vad ca deranjeaza pe cineva ca altii sunt din cluj

deci daca ai ceva cu kyty referate strict la el nu si la clujeni ok????? deci abtinete sa bagi in oala si pe altii
nu cred ca ai vrea sa-ti ridici clujenii in cap
multumesc si baftaaaaaa

i-ti dai seama ca nu am nimic cu nimeni doar ca este dintr-o anumita zona a tarii.
dar nu cred ca poate nimeni nega efervescenta in a posta inutil a unor useri de prin zona aia.
unul chiar era interesat la cate posturi devenea moderator.
referirea la cluj in cazul de fata s-a facut pt ca trebuia localizata in propozitie (era mai bine "in zona vestica a tarii"?).
cat despre urcat clujenii in cap nu cred ca mai aveti loc e plin si stii de ce?
ca sunt unii acolo care sunt al naibii de emancipati si ocupa tot si vrb non stop, mult si prost de nu ma mai aud nici pe mine cateodata.
asa ca poti sa ma ameninti cum vrei tu ca .....
scuzati mica conversatie offtopic , promit ca asta mi-a fost ultima lectie pe care mi-am luat-o si nu voi mai intra in discutii offtopic cu nimeni.

0

#130 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 05 November 2009 - 10:45 AM

Tind sa ii dau dreptate lui Andriu daca toata lumea si-ar vedea de treaba ar fi totul perfect dar nu se poate da o parere la obiect si atunci cand se da cu parerea cel mai bine este sa fi cat mai atotstiutor si subiectiv.
Nu are nici o legatura cu Clujul intamplator localitatea de unde vine Kitty cred ca putea sa fie si din Iasi ca accelasi raspuns primea.

Eu zic sa va linistiti si sa va vedeti de cataratorii vostrii daca ii aveti daca nu lasati topicul pentru cei care isi dau interesul intr-un mod obiectiv.
0

#131 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2009 - 06:34 PM

si acum poze,cu noile modificari,directia spate am renuntat la ea,a ramas doar directia fata,am montat skidplate,am modificat prinderea de sus a puntii inlocuind acel V de plastic cu tije filetate si bara de alama,am schimbat si pozitia telescoapelor pt a cobori centrul de greutate,intre timp mi-au venit si accesoriile de la PL portbagajul si poriectoarele,am confectionat un sac de dormit si niste franghii de catarare,acum astept uneltele de la PL si un winch electric

@andriu:sa sti ca intotdeauna "iti" se scrie legat(scuze flo,da nu m-am putut abtine)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SN852720.jpg
  • Imagine atasata: SN852721.jpg
  • Imagine atasata: SN852724.jpg
  • Imagine atasata: SN852725.jpg
  • Imagine atasata: SN852726.jpg
  • Imagine atasata: SN852727.jpg

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 05 November 2009 - 06:38 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#132 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 581
  • Inregistrat: 27-August 08

Postat 05 November 2009 - 06:38 PM

sa ma bag si eu :rolleyes:
eu ceea ce stiu de crawler este din ce am citit , cat despre masini nu ma pot pronunta care este mai bun . eu am un wheely king care din fabrica nu vine crawler. toate modificarile posibile eu le-am facut , inafara de gearbox ce am montat pt a nu misca masina din pozitia in care il las (ma refer la urcare ).
din cate am vazut eu multi folosesc puntea de la wk/ck .
andrushk poti sa iti faci crawler din bucati , nu trebuie sa iti cumperi unu gata facut
eu la iarna vreau sa imi modific sasiul pt ca nu imi place
in concluzie daca poti si ai posibilitate iti faci tu masina asa cum iti place , dar daca bugetul iti permite poti cumpara ce vrei

toate cele bune pt toti ...... , NU VA MAI CERTATI .

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 05 November 2009 - 11:48 PM

WHEELY KING or what ?
0

#133 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 08 November 2009 - 01:04 AM

IEEEEE!!!!!.........
Am terminat crawler-ul :lol: :lol:.
2 sticle de cola ,6 ore de munca si iata ce a iesit !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2907.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2908.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2909.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2910.jpg

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 08 November 2009 - 01:06 AM

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#134 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2009 - 01:05 AM

Inca una !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2912.jpg

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 08 November 2009 - 01:05 AM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#135 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 November 2009 - 06:37 PM

frumos frumos , felicitari
acuma pune si coaja sa vedem sub ce ascunzi toate astea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
WHEELY KING or what ?
0

#136 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 November 2009 - 08:51 PM

Vezi postareadzsenci, la Nov 9 2009, 06:37 PM, a spus:

frumos frumos , felicitari
acuma pune si coaja sa vedem sub ce ascunzi toate astea :rolleyes:

Trebuie vopsita si nu am timp de ea,mai am de facut si suportu de servo de pus pe punte.
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#137 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 November 2009 - 07:54 AM

Ia uitati baieti !
click aici!

PS:saptamana asta cred ca vopsesc tundra in sfarsit :rolleyes: !!!!
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#138 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 11:00 AM

e super motoru ala , mie tare imi place :lol:
WHEELY KING or what ?
0

#139 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 20 November 2009 - 05:36 PM

Cu toate ca posed un Axial de care sunt foarte incantat, am adus si la alti si sunt de aceiasi parere ,vreau sa salut pe cei care sunt autonomi si isi concep propriile proiecte. Pana la urma la asta se reduce esenta modelismului pur. O sa fi de zeci de x mai incantat sa conduci un model realizat de tine decat de unul cumparat.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#140 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 November 2009 - 08:17 PM

eu acuma ma gandesc ca la iarna sa imi fac alt sasiu pt WK
nu stiu cum si ce o sa fac ... asta deocamdata , dar cand am sa ma apuc am sa va tin la curent cu lucrurile :rolleyes:
WHEELY KING or what ?
0

#141 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 27 November 2009 - 11:28 AM

Tocmai ce am primit si eu un crawler :D . Este Duratrax Cliff Climber scara 1/14, insa fara limite in ceea ce priveste marirea la scara. Poate fi facut 1/10 super usor si cu cheltuiala minima.

....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC03410_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03411_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03412_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03413_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03414_1.JPG

0

#142 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2009 - 01:31 PM

Si ca si aproape orice detinator de crawler am inceput si eu modificarea modelului. Am inceput prin inlocuirea ESC-ului. Am apelat la 2 bucati de ESC-uri waterproof ce vor fi alimentate in paralel de la un singur pack de lipo si cu cablu Y se va face controlul motoarelor pe un singur canal. Astfel directia ramane independenta fata de original care era directia deodata pe ambele punti.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC03417_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03416_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03415_1.JPG

0

#143 Useril este offline   laur.xxl 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 27 November 2009 - 03:17 PM

Salut
si eu astept un cliff climber :rolleyes:
Cum ti se par motoarele? Au destula putere?
ESC stock suporta LIpo ?
0

#144 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2009 - 03:49 PM

Vezi postarealaur.xxl, la Nov 27 2009, 03:17 PM, a spus:

Salut
si eu astept un cliff climber :rolleyes:
Cum ti se par motoarele? Au destula putere?
ESC stock suporta LIpo ?

Inca nu am incercat motoarele sa vad puterea lor. Sper sa reusesc astazi sa ii dau drumu. Esc-ul nu stiu daca stie lipo. :unsure:
0

#145 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 November 2009 - 12:59 PM

Am trimis in sfarsit si eu carcasa la vopsit :unsure: :rolleyes: :rolleyes: !!!!
Si am mai castigat ceva interesant pe ebay : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWNX:IT :D :D :D :D.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 28 November 2009 - 01:00 PM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#146 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 November 2009 - 01:13 PM

Ia uite ce am gasit prin sertarul de jucarii al lui baiatului meu. :rolleyes: Numa bune pentru dotarea crawleru-lui

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC03418_1.JPG

0

#147 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 November 2009 - 05:38 PM

Prima iesire in trei. :rolleyes:

La un moment dat cred ca greutatea masinilor se dublase din cauza noroiului adunat pe roti.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC03419_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03420_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03421_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03422_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03423_1.JPG
  • Imagine atasata: DSC03424_1.JPG

0

#148 Useril este offline   Dan71 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1390
  • Inregistrat: 27-March 08
  • Interests:Gasoline big scale and crawler

Postat 28 November 2009 - 06:45 PM

Foarte frumos!
Voi ma aduceti la sapa de lemn, Axial scrie pe mine. :rolleyes: .

You can go faster... I can go anywhere !

0

#149 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 November 2009 - 09:30 PM

abia se vad rotile :rolleyes:
pacat ca a plouat
WHEELY KING or what ?
0

#150 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 28 November 2009 - 10:49 PM

nu cred ca era problema daca va impotmoleati careva la ce lanturi avea Kitty la troliu :rolleyes:
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

Arata acest topic

• 55 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »