Rock Crawling si Trail Trucks
Postat 25 May 2009 - 08:53 PM
Dupa ce am vazut cateva filme pe youtube in loc de drift mi-am achizitionez un Wheely King pe care sa il transform in crawler . Este super tare .
Daca re cineva sa ne arate si noua.
Postat 06 July 2009 - 05:53 PM
dzsenci, la Jul 6 2009, 06:16 PM, a spus:
aici cu prieteni lui :rolleyes:
Ai pus pe el conversia de crawler king ?
Arata bestial oricum.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 06 July 2009 - 07:16 PM
prisi, la Jul 6 2009, 06:23 PM, a spus:
Sunt puse asa pt tractiune.
elbutchos, la Jul 6 2009, 06:53 PM, a spus:
Arata bestial oricum.
Da are conversia si inca ceva in plus,servoul direct pe punte ca la orice crawnler si... din cate am observat mai multe modificari home made.
Am si eu un crawnler,Tamiya hight lift ,in kit vine cu niste bari care puse pe masini si scoase lamelele se transforma in crawnler.
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 06 July 2009 - 08:24 PM
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 06 July 2009 - 09:44 PM
acuma WK are directie si pe fata si pe spate individual :D
urmeaza alte schimbari
cred ca voi schimba tot sasiul cu unu home made
acuma sunt in faza in care incerc a construi si a monta un winch
si un mic filmulet
ps: eu am prelungit masina cu 7 cm
Aceasta postare a fost editata de dzsenci: 06 July 2009 - 09:53 PM
Postat 06 July 2009 - 10:45 PM
Sunt puse asa pt tractiune.
nu stiu cum faci tu cu tractiunea la drift dar acele cauciucuri sunt puse invers.tractiune cand da cu spatele sau cum? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Postat 07 July 2009 - 07:19 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 08 July 2009 - 10:52 AM
am urmarit si postul cu coltul posesorilor de savage ( cu care am o legatura desigur) pana ai inceput sa-l umpli cu " super", " ce frumos" ....
si sincer i-ti spun nu il mai citesc.
ce ai aratat tu acolo este ceva ce nu am mai vazut ( oare pt ca e o jucarie) si de aia am intrebat ce e deosebit.
sa stii ca nu marimea conteaza, sunt si crawlere 1/5 ( scara cu care bineinteles ca am ceva in comun).
asa ca taca-ti fleanca si nu mai poci posturile dupa bunul tau plac.
am pus o intrebare pertinenta la care ai inceput sa " balacesti" postul.
lasa-l curat deocamdata si lasa pe cei cu crawlere sa-si expuna problemele si intrebarile sau daca chiar te intereseaza argumenteaza afirmatiile pe care le faci.
ca sa nu mai spun ca sunt firme consacrate de crawlere : axial, venom ( mai nou dar a venit cu inovatii, vezi diferentialul blocant) si multe altele, care as putea sa zic ca sunt poate de zeci de ori mai bune decat ce ai arat tu acolo si chiar mai ieftine.
pana la urma placerea crawlerului este sa-l faci sa urce cat mai mult si mai curat si chestia asta o faci prin modificari si setari inclusiv la un axial sau venom.
crawlerul meu nu a functionat niciodata stock chiar daca e cel mai vandut si folosit crawler de pe piata si a fost si varianta kit. modificarile au venit la ansamblare si dupa multe ore de studiu.
ma obosesc sa-ti explica asta doar ca sa sti ica nu este crawler competitiv "stock". cel putin eu dupa zeci de ore de forumuri si net nu am gasit.
ps: singura chestie cu care nu am treaba esti TU. si te IMPLOR nu "balaci" si postul asta ca ma las de modelism si parca nu as vrea.
"That's sooo oshemmm !!!!!"
Postat 08 July 2009 - 04:57 PM
cea ce tine de Wk e ca tra sa aduci multe modificari ca sa fie cat de cat buna de ceva .
in faza in care e nu imi place pt ca centrul de greutate este foarte sus si se rastoarna foarte usor , acest lucru este vizib il si pe filmulet .
eeu ma gandesc sa schimb sasiul si a aduc centrul de grautate cat mai jos , dar acesta doar mai incolo ca necesita banuti , DAR oricum e distractiv sa-l vezi cum merge cu max 2 km/h (poate ca si asta e prea mult)
Postat 08 July 2009 - 05:33 PM
andriu, la Jul 8 2009, 11:52 AM, a spus:
am urmarit si postul cu coltul posesorilor de savage ( cu care am o legatura desigur) pana ai inceput sa-l umpli cu " super", " ce frumos" ....
si sincer i-ti spun nu il mai citesc.
ce ai aratat tu acolo este ceva ce nu am mai vazut ( oare pt ca e o jucarie) si de aia am intrebat ce e deosebit.
sa stii ca nu marimea conteaza, sunt si crawlere 1/5 ( scara cu care bineinteles ca am ceva in comun).
asa ca taca-ti fleanca si nu mai poci posturile dupa bunul tau plac.
am pus o intrebare pertinenta la care ai inceput sa " balacesti" postul.
lasa-l curat deocamdata si lasa pe cei cu crawlere sa-si expuna problemele si intrebarile sau daca chiar te intereseaza argumenteaza afirmatiile pe care le faci.
ca sa nu mai spun ca sunt firme consacrate de crawlere : axial, venom ( mai nou dar a venit cu inovatii, vezi diferentialul blocant) si multe altele, care as putea sa zic ca sunt poate de zeci de ori mai bune decat ce ai arat tu acolo si chiar mai ieftine.
pana la urma placerea crawlerului este sa-l faci sa urce cat mai mult si mai curat si chestia asta o faci prin modificari si setari inclusiv la un axial sau venom.
crawlerul meu nu a functionat niciodata stock chiar daca e cel mai vandut si folosit crawler de pe piata si a fost si varianta kit. modificarile au venit la ansamblare si dupa multe ore de studiu.
ma obosesc sa-ti explica asta doar ca sa sti ica nu este crawler competitiv "stock". cel putin eu dupa zeci de ore de forumuri si net nu am gasit.
ps: singura chestie cu care nu am treaba esti TU. si te IMPLOR nu "balaci" si postul asta ca ma las de modelism si parca nu as vrea.
mda.eu nu vreau sa particip la competitii cu el,pt ce imi trebuie mie e suficient.nu trebuie sa imi cumpar cel mai scump sau cel mai bun.imi plac f mult crawlerele si urmaresc si forumuri din alte tari,insa nu trebe sa imi cumpar un lucru de 1000$ ca sa ma afirm degeaba
P.S. mai studiaza limba romana,pt tine iti recomand DEX
BÄ‚LÄ‚CÃ, bălăcesc, vb. IV. Refl. ÅŸi intranz. A (se) juca, a se zbengui ”n apă (la scăldat); a (se) bălăcări (1), bleotocări (1).
BÄ‚LÄ‚CÄ‚RÃ, bălăcăresc, vb. IV. 1. Refl. ÅŸi intranz. (Rar) A (se) bălăci.A (se) certa, a (se) batjocori, spunând (sau spunându-ÅŸi) cuvinte injurioase
oricum nu e problema mea ce vrei sa faci tu cu un anumit model,eu aleg modelul in functie de ceea ce imi trebuie mie.sunt firme foarte cunoscute in acest domeniu dar eu nu o sa ajung la un asa niovel inalt incat sa imi iau un axial sau venom.de exemplu ienczi a cumparat un whhely king,care nu este la un nivel foarte inalt de competitie,insa ii face upgradeuri home made pt ce ii trebe lui si cum crede el ca va merge mai bine.este un model de entry level care aduce mai multe satisfactii facand modificari acasa decat sa cumperi unul gata de crawling.BAFTA!!!!!
Aceasta postare a fost editata de Kitty: 08 July 2009 - 05:38 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 08 July 2009 - 06:29 PM
dzsenci, la Jul 8 2009, 05:57 PM, a spus:
cea ce tine de Wk e ca tra sa aduci multe modificari ca sa fie cat de cat buna de ceva .
in faza in care e nu imi place pt ca centrul de greutate este foarte sus si se rastoarna foarte usor , acest lucru este vizib il si pe filmulet .
eeu ma gandesc sa schimb sasiul si a aduc centrul de grautate cat mai jos , dar acesta doar mai incolo ca necesita banuti , DAR oricum e distractiv sa-l vezi cum merge cu max 2 km/h (poate ca si asta e prea mult)
aceeasi problema o am si eu, cu CG-ul.
eu studiez asta si incerc sa aplic pe cat posibil invataturile altora.
acum vreau sa pun plumb pe jante si ma chinui sa fac "waterproof" electronica.
cam asa mi-as dori sa arate.
Postat 08 July 2009 - 06:34 PM
acest topic a fost deschis pt a ne prezenta masinile nu pt a ne certa cat coasta un axial sau venom, dar iti pot spune andriu ca acel crawler gata facut ce a arata Kytti nici pe departe nu ajunge la pretul unui axial . dupa parerea mea (adica dupa ce am vazut pe nett ) cel mai ieftin "crawler este Wk . axialu si venomu e departe la pret
cu stima
ps : si eu studiez acest forum <_<
Aceasta postare a fost editata de dzsenci: 08 July 2009 - 06:34 PM
Postat 08 July 2009 - 06:36 PM
andriu, la Jul 8 2009, 06:29 PM, a spus:
eu studiez asta si incerc sa aplic pe cat posibil invataturile altora.
acum vreau sa pun plumb pe jante si ma chinui sa fac "waterproof" electronica.
cam asa mi-as dori sa arate.
si eu vreau sa fac din wk un Cg ca altau , bineinteles watherproof electonica
tot de acolo ma inspir si eu
momentan lucrez la un winch <_<
Postat 08 July 2009 - 06:38 PM
Postat 08 July 2009 - 06:51 PM
Vei ingreuna rotile iar asta la crawlere e foarte bine din cate stiu.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 08 July 2009 - 08:40 PM
andriu, la Jul 8 2009, 07:38 PM, a spus:
da si eu am vazut AX10 insa am vazut AX10 in 2 variante.si anume aceasta pe care ai pus-o si tu http://cgi.ebay.co.uk/Axial-AX10-Scorpion-...93%3A1|294%3A50
si asta
http://cgi.ebay.co.uk/Axial-AX10-Scorpion-...93%3A1|294%3A50
sunt aceleasi modele insa total diferite din ce vad eu.cel de-al doilea are mult aluminiu,iar primul e plastic.si al doilea e si mai scump ca primul si este doar KIT nu este RTR.si iarasi am nelamuriri cu piesele pt axial.in tara nu stiu daca este vreun comerciant de axial din cate am vazut,banuiesc ca doar de pe tower se pot aduce.
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 09 July 2009 - 08:02 AM
da si eu am vazut AX10 insa am vazut AX10 in 2 variante.si anume aceasta pe care ai pus-o si tu http://cgi.ebay.co.uk/Axial-AX10-Scorpion-...93%3A1|294%3A50
si asta
sunt aceleasi modele insa total diferite din ce vad eu.cel de-al doilea are mult aluminiu,iar primul e plastic.si al doilea e si mai scump ca primul si este doar KIT nu este RTR.si iarasi am nelamuriri cu piesele pt axial.in tara nu stiu daca este vreun comerciant de axial din cate am vazut,banuiesc ca doar de pe tower se pot aduce.
Se gasesc si in tara Axial-uri AX10 Scorpion pe la cca 1200lei.
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 12 July 2009 - 10:56 PM
Kitty, la Jul 8 2009, 09:40 PM, a spus:
si asta
Kitul contine toate upgradeurile acestui model. Este, daca vreti, varianta pro a acestui model.
.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 12 July 2009 - 11:11 PM
porcofon, la Jul 12 2009, 11:56 PM, a spus:
mersi de lamuriri porcofon,intre timp am studiat si eu ce si cum si am observat cam cum sta treaba
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 20 July 2009 - 09:29 PM
http://www.youtube.c...5DI&feature=fvw
Serpent s400 brushless
HPI Blitz
IMax B6 Charger
Postat 20 July 2009 - 09:41 PM
The Game, la Jul 20 2009, 10:29 PM, a spus:
http://www.youtube.c...5DI&feature=fvw
din ce vad din filmulet e destul de apropiat de rock crawling