Rock Crawling si Trail Trucks
Postat 28 February 2011 - 06:52 PM
@fasconal - o sa repostez si evolutia ta in format HD de indata ce termin cu ce am acum pe lista.
Sper ca filmarile sunt OK, de indata ce voi avea un pic de timp, voi face un montaj cu cele mai spectaculoase momente.
Postat 01 March 2011 - 12:00 AM
dzsenci, la 28 February 2011 - 10:48 PM, a spus:
Thank you, mate !
Oricum, am apreciat ca am gasit oameni de calitate la Cluj. Iti apreciez talentul pe care l-ai materializat in cele mai variate forme:
1) WK nici in cele mai ude vise nu ar arata cum arata atelajul tau. In afara de nume si acea chestie de-i zice sasiu (care sper s-o schimbi) nu mai are nimic in comun cu HPI
2) Hand made tools - esti bolnav, dude !! :) Big time....si acu ma uit la tarnacopul ala :drinks:
3) Traseul a fost super, personal l-am gustat din plin.
Apreciez modul in care am fost tratat si sper sa pot reintoarce acest tratament.
Pe de alta parte, apreciez si faptul ca am avut cu cine imparti un pahar de vin (si de taina) pana la ore tarzii in noapte. :D
deci....
I'LL BE BACK !!
Postat 01 March 2011 - 04:55 PM
Daemonus Modelus, la 01 March 2011 - 12:00 AM, a spus:
Oricum, am apreciat ca am gasit oameni de calitate la Cluj. Iti apreciez talentul pe care l-ai materializat in cele mai variate forme:
1) WK nici in cele mai ude vise nu ar arata cum arata atelajul tau. In afara de nume si acea chestie de-i zice sasiu (care sper s-o schimbi) nu mai are nimic in comun cu HPI
2) Hand made tools - esti bolnav, dude !! :rolleyes: Big time....si acu ma uit la tarnacopul ala :)
3) Traseul a fost super, personal l-am gustat din plin.
Apreciez modul in care am fost tratat si sper sa pot reintoarce acest tratament.
Pe de alta parte, apreciez si faptul ca am avut cu cine imparti un pahar de vin (si de taina) pana la ore tarzii in noapte. :)
deci....
I'LL BE BACK !!
Te asteptam oricand cu ceea mai mare placere la noi
cat despre sasiu stai linistit ca data viitoare sigur nu o sa il mai vezi in acceata ipostaza
Postat 19 March 2011 - 02:01 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 19 March 2011 - 11:03 PM
andriu, la 19 March 2011 - 05:31 PM, a spus:
da,a inclinat foarte mult multitudinea de posibilitati de upgrade si modificari,acuma sa vina banii....
fasconal, la 19 March 2011 - 07:32 PM, a spus:
da,corect si nu mi se pare deloc scump :good:
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 21 March 2011 - 10:51 PM
Kitty, la 19 March 2011 - 02:01 PM, a spus:
S-o stapanesti sanatos si sa dai o bere lui Cata :)
Postat 24 March 2011 - 10:43 PM
de putina vreme sunt si eu posesorul unui crawler hpi ... (fotul lui isti:) )
cand se anunta vreo iesire, anuntati-ma si pe mine... si daca vrea sa se ofere cineva sa imi dea vreun sfat, as fi interesat
prima intrebare, ar fi daca e ok 150 G de plumb per roata? la 180 G mi-a sa part un pic prea grea masina, si nu misca asa bine pe obstacole :)
am citit pe ceva forum ca bateria e bine sa fie central s cat mai jos.... voi ce parere aveti... pe rccrawlers a tot explicat cineva :)
Postat 24 March 2011 - 11:11 PM
Aceasta postare a fost editata de Kitty: 24 March 2011 - 11:12 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 06 April 2011 - 11:02 PM
Am studiat foarte mult forumul din afara granitelor si am prins cateva “MUST DO”,asa ca am achizitionat cateva piese de upgrade si anume:LL fata indoite deoarece din fabrica ele vin drepte(cata zicea ca nu are rost sa le comand,dar eu cred ca au un rol important pt a trece peste obstacole)center transmision plate care permite mutarea LL in interior,axle servo plate care permite montarea servoului pe o parte si bateria pe cealalta parte,prin asta obtinandu-se un mare dezechilibru fata-spate,ceea ce e bine deoarece greutatea este pe puntea fata si devine mult mai agil,nu se rastorana foarte usor.Deasemenea am montat rear axle lockout de aluminiu,aici nu stiu ce efect va avea,producatorii spunand ca ofera un ground clearance mai bun.Am achizitionat si un set de pin holder,pt a nu pierde agrafele de la caroserie.Cireasa de pe tort zic eu,este statia Spektrum DX3.0,in 3 canale(ulterior voi pune un dig unit)statie care este la acelasi pret cu DX3E,insa DX3.0 este mult mai desteapta,singurul minus care se poate imputa acestei statii,este faptul ca foloseste 8 baterii de tip AA.Momentan atat cu modificarile,vor urma si altele,combo Novak,jante Vanquish,gume Chisel,un lipo si un Dig frumos.Iata si cateva poze..
Aceasta postare a fost editata de Kitty: 06 April 2011 - 11:02 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 09 April 2011 - 12:50 AM
Kitty, la 06 April 2011 - 11:02 PM, a spus:
Arata bine atelaju....chiar imi place...oricum orange-ul arata mai bine decat verdele "AXIAL" :angry2:
Si daca tot e topic de crawlere...ma apropii si eu de final cu acest proiect, tinut secret:
https://lh6.googleusercontent.com/_KHsUz479rII/TZ-O7Kp6C6I/AAAAAAAAHJw/hrZh5xd0eqk/s1152/DSC_4373_1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/_KHsUz479rII/TZ-O7ZE9pDI/AAAAAAAAHJ4/hwSvoYvVjnc/s1440/DSC_4374_1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/_KHsUz479rII/TZ-O75ZlfkI/AAAAAAAAHKA/DGH9mDjxXwo/s1152/DSC_4375_1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/_KHsUz479rII/TZ-O8kbqCLI/AAAAAAAAHKI/7a9TMqVtFU0/s1152/DSC_4385_1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/_KHsUz479rII/TZ-O9CrsFdI/AAAAAAAAHKQ/xbT1ZIY8oG4/s1024/DSC_4394_1.jpg
L-am botezat BlackWidow....
Postat 10 April 2011 - 04:59 PM
Daemonus Modelus, la 09 April 2011 - 12:50 AM, a spus:
Si daca tot e topic de crawlere...ma apropii si eu de final cu acest proiect, tinut secret:
pai mie tot secret mi se pare ca este, detaliile ar face diferenta, deocamdata nu se vad decat umbre. O fi ea vaduva neagra da...lumineaza-i fata.
Postat 10 April 2011 - 08:02 PM
OldMann, la 10 April 2011 - 04:59 PM, a spus:
Deocamdata nu mai luminez nimic :yahoo: Dupa multe teste, simulari, cateva perechi de cardane HD, planetare HD, am pus un verdict ieri....cam scump pentru prea putina performanta. E drept ca arata bine, dar...cam atat. Il voi transforma in ROCKRACER de indata ce voi avea disponibili ceva craitari, caci pentru Crawling nu se preteaza. Cel putin, nu pentru ce vreau eu.
Mai mult, achizitia unui sasiu competitional este aproape de final asa ca ROCKRACERUL va astepta ceva vreme.
Ce nu merge ? Cutia de transfer s-a dovedit o alegere nu prea inspirata, avand in vedere lipsa slipper clutch-ului...de aici si ruperile foarte dese de planetare (ofera un cuplu enorm). Nici la suspensii nu sta mai pe roze, e drept, Torque Twist a disparut fara un gram de urma, insa flexarea este foarte mica si nu e bine. Reglarea unghiului cardanelor este un compromis intre lungimea crawlerului, si gradul de inclinare al puntilor. La puntea fata aparea ca si variabila directia si faptul ca la virare maxima, am un permanent frecus al rotilor de LL si telescoape.
Deci...ramane pe alta data in acest format.
Postat 12 April 2011 - 08:56 PM
Sunt foarte nou in asa ceva(crawling) si ma bucur ca exista un topic explicit pe RHC in care vad ca e o comunitate destul de mare.
Mi-am luat si eu ptr inceput un crawler... un Maverick scout(am vazut-o in unele din filmuletele voastre si in urma mai multor review-uri de pe net am decis sa o cumpar) care va spun sincer dupa ce am pus-o in miscare m-am jucat vreo 2 ore prin casa(spre surprinderea mea)...improvizand tot felul de trasee din carti cuburi cutii perne chiar si niste oale ...etc :D!A fost tare FUN!! Abia astept sa o scot aici in parc unde lucreaza astia de zor...!!Am observat ca daca ai rabdare...poti face multe in aceasta disciplina!Masina in ciuda pretului mic se prezinta destul de bine calitativ...ptr un RTR!
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti