fasconal, la Jan 27 2011, 07:46 PM, a spus:
Suntem doi in club (cel putin). E greu sa ajuti, cel mai usor e sa ceri sfaturi si ajutor...
No comment!
@fasconal. Mesajul a fost gandit ca un mesaj privat, dar cum pentru nu stiu ce motiv nu pot folosi mesageria personala (cica nu am dreptul !!!), iti spun ce am de spus aici. Comentariile ulterioare nu le mai iau in considerare si consider subiectul inchis. Voi ignora orice in legatura cu acest subiect si nu am de gand sa starnesc flame/polemica aprisa pe ceva ce nu merita. Asadar
<<Mai bine no commet, caci ma miram ce e cu reactiile tale cu privire la persoana mea. De tine chiar am uitat cu desavarsire, lumea mai are si alte probleme. Aceeasi reactie de No comment as putea-o avea si eu vis-a-vis de cate intrebari am postat si la cate intreabari mi s-a raspuns. Si nu pentru ca lumea nu stie. Dar la noi se cheama secretomanie. Sa nu vada vecinul ce am facut eu, sa nu faca si el, etc...
Pana una alta, nu ma cunosti, nu te cunosc, cam greu totusi sa-mi pui o eticheta in public, chiar daca ai facut-o mai discret. Eticheta e bine s-o tii pentru tine, asta daca te respecti pe tine insuti ca om, ca pe mine am vazut ca ma "ai la inima". Asadar, comenteaza-ma de bine sau de rau dupa ce ma cunosti sau strict la obiect, nu din postura de "membru al clubului" celor carora nu le-am raspuns (ajutat).
Lumea nu a inceput cu noi doi, si cu siguranta ca nu se va termina cu noi doi, drept urmare, consider incheiat acest mic "conflict de opinii" - atat pe mesageria privata, cat si pe forum.
PS. Vei avea si dimensiunile la carcasa de Safari, desi daca nu ma insel, ti-am mai spus: e foarte subtire si nu merita comandata. La intrebarile adresate pe ici pe colo, ce zici, voi capata si eu un raspuns de la altii ?>>
Scuze celorlalti pentru disconfortul creat, insa trebuia lamurita o problema. Stima !